היי לכולםם

cuteangel16

New member
../images/Emo99.gif היי לכולםם

תגידו יצא לכם חלום על הראל בערך 3,4,5 פעמים??.

מ א מ י2

New member
לא ../images/Emo219.gif

כי יוצא לי בד"כ שאני נרדמת ישר
. חוצמזה-לי אין חלומות בלילה
.

ברור../images/Emo70.gif

וכולםפ חולמים!!! פשוט את לא זוכרת את זה !!! ואיי כמה הרצאות העברתי לחברה שלי על זה.

לאו14

New member
היו כמה פעמים..../images/Emo141.gif

למה?? וכן.. לוטן..כולם חולמים..אבל לא זוכרים בדרך כלל..

מ א מ י2

New member
תאמיני לי שאני זוכרת ../images/Emo10.gif ../images/Emo219.gif

יש לי חלומות. אבל הבעיה זה שהחלום האחרון שלי זה לפני שנה. היום שראיתי סרט עם טרנטולות ודברים מגעילים ומפחידים [ואני,כפחדנית ג'וקים מקצועית,נראלי שצרחתי גם]. מאז אני לא חולמת. זה בלם לי את החלומות
. הא,והחלום הכי הזוי שלי היה כשהייתי קטנה. היה לי ספר על מכשפה וזה הפחיד אותי [הייתי בת 3-4] וחלמתי כל לילה אותו דבר וקמתי בצרחות ב-4 בבוקר.

I N S T I N C T

New member
בורור../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

היו כמה היה אחד ממש ממש מצחיקקקק ועכשיו שאני נזכרת בו.. חהחהחה

אף פעם לא ../images/Emo10.gif לעומת זאת חלמתי שאני פוגשת את הראלו מויאל ואני מספרת לחברה שלי [שהיא מזמן כבר לא] והיא מקנאה... על מה אני חושבת בלילה?!

Dark chocolate

New member
האמת שכן..../images/Emo211.gif

אחרי ששמעתי את "אפילו ששריפות" [באותו יום], אז חלמתי שאני ביערות הכרמל, ויש שריפה ענקית! ואז הראל בא עם בגדים של סופרמן [רק שבמקום ה-S יש H], ומציל אותי!! האאאאאא איזה חלום מושלם

תומר 10

New member
וואי כמה חלומות היו לי עליו..

אכככ איזה חלומות.... היו לי לפחות 25..משו כזר...אני דוגרי ספרתי!!! היה לי אפילו חלום שהוא נותן לי נשיקה בלחי...ואיזה כמה ימים הייתי בהיי מזה.. היה לי גם חלום (שיחסית לחלום) הוא אמר או עשה משו לא נחמד אליי...ומה זה הייתי מבואסת..וחשבתי שחס וחלילה תשתנה דעתי עליו..ואז טחנתי סרטונים שלו שהוא מדבר וחזר אליי החיוך =)

למעלה