ההופעה

golf123

New member
אמן סלה../images/Emo70.gif

מהפה שלך ישר ל-ישתבח שמו. כי ההופעה מתחילה ב- 20:00, ואין סיכוי שאני אצליח לצאת מהעבודה כל-כך מוקדם (שזה אומר לצאת מת"א באזור 18:30, וגם זה בדוחק)
.

כיפכפית

New member
בל נשכח שמדובר בילדה חולה...../images/Emo141.gif

הלוואי וההופעה הייתה בהקשר אחר...

פזית 1

New member
הופעה בב"ש חום שני - טרמפ...

שלום חברים האם יש מישהו מאזור ת"א / בת ים / ראשל"צ שנוסע ברכב להופעה של עמיר בבאר שבע ביום שני?? והאם נוכל להצטרף 4 בנות לנסיעה? תודה מראש על כל תשובה שתתקבל..... המשך ערב מהנה.... והלוואי שהכל לא עד לכאן...

יאוו אני חייב ללכת

אני ישאל את אבא שלי אם הוא יוכל להזמין לי רציתי לדעת איפה ההופעה מתקיימת? "אני בתוך בועה"

מיטל52

New member
:-נראה לי שאני היחידה ששמחה שההופעה

מתקימת בבאר שבע....הלכתי היום לקנות כרטיס אחרי העבודה...היתי בטוחה שהם אזלו אבל אל דאגה יש להם המון המון כרטיסים...ואפשר להשיג אותם בקניון הנגב ב'קפריזה'{בקומה השניה},או בתחנה המרכזית אצל 'אבי טאטו',קרית הממשלה ב'דאון טאון'. מקווה שיגיעו המון אנשים מהפורום שלנו ובכלל כי הסיפור של אגם בת התשעה חודשים באמת עצוב..מקווה שיהיה סוף טוב ושיצליחו להשיג את כל הכסף הנדרש...אז נתראה בבאר שבע...

כן, גם אני קניתי היום..ממש עצוב..

היא נראת תינוקת כ"כ מתוקה, הלוואי וה' ישלח לה רפואה שלמה! אל תשכחו שחשוב יותר מלתרום, להתפלל.. אז.. תתפללו תפילה כנה לה' עליה!

ההופעה בב"ש:

מישהו יודע אם אפשר להזמין כרטיסים דרך המוקד? שיהיה לכם שבוע טוב שרית

avishayk

New member
קצת פרטים על התרומה

אני יודע שכולנו הולכים כדי לראות את המופע של עמיר... אבל... למי שרוצה לדעת גם למה ועל מה, שייכנס http://www.habama.co.il/newsComplete.asp?id=1763&Nimg=&subject=zarkor&page=index.asp

למעלה