מה קורה אנשים ואנשות? היי אני תום, בן 13 וחצי, מראשון. ואני חדש. תעשו לי היכרות.
T tomact New member 10/6/06 #1 ../images/Emo98.gif מה קורה אנשים ואנשות? היי אני תום, בן 13 וחצי, מראשון. ואני חדש. תעשו לי היכרות.
M mmmbam New member 10/6/06 #2 *עושה היכרות* אהלן יא תום, מה קורה יא איש? תהנה לך ותחייה אה, ואני מעיין.
מ מוניקה סקס לנצחח New member 10/6/06 #3 שלום תום! ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני הגר, בת 15 ואני בכיתה י' מתל אביב. אנשות זו מילה שלי
ס ססילייה New member 10/6/06 #4 האלו D: אני ליל. נקבה. 18. חיפה(קריות ><) ונועם היא שפחת המין שלי ברוךהבא.
Y y a e l4 New member 10/6/06 #5 וואטס אפ מאן../images/Emo98.gif כן פורום הזוי.אנשים טובים [הכי טובים! ] היי... אני יעל=] בת 16.5 מהמרכז. nice to meet you !! יום טוב
וואטס אפ מאן../images/Emo98.gif כן פורום הזוי.אנשים טובים [הכי טובים! ] היי... אני יעל=] בת 16.5 מהמרכז. nice to meet you !! יום טוב
ח חצילע New member 10/6/06 #6 איכס,מי אתה? ../images/Emo11.gif סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תום תעשה לי ילד!1111. טוב,אתה מכיר אותי וכאלה. תיהיה ברוך. אה,רק שתדעו שהוא קטן כזה, נראלי יותר מאלון. [ ]
איכס,מי אתה? ../images/Emo11.gif סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תום תעשה לי ילד!1111. טוב,אתה מכיר אותי וכאלה. תיהיה ברוך. אה,רק שתדעו שהוא קטן כזה, נראלי יותר מאלון. [ ]
T tomact New member 10/6/06 #9 נמנמנמם תפוז מקולקל. כבר שלוש פעמים אני כותב אותה הודעה! בכל מקרה: |מותש| אני לא קטן! אני סתם...אהה...אממםם...מרוכז? וחוץ מזה הקטנים הכי מאגניבים! [לא שאני קטן או משו]
נמנמנמם תפוז מקולקל. כבר שלוש פעמים אני כותב אותה הודעה! בכל מקרה: |מותש| אני לא קטן! אני סתם...אהה...אממםם...מרוכז? וחוץ מזה הקטנים הכי מאגניבים! [לא שאני קטן או משו]
ס סוריקטה1 New member 11/6/06 #16 ../images/Emo121.gif../images/Emo45.gifיש אחת בירושלים שהיא גמדה וראיתי אותה פעמיים, היא מגיעה לי בערך לברך...
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gifיש אחת בירושלים שהיא גמדה וראיתי אותה פעמיים, היא מגיעה לי בערך לברך...
ס סוריקטה1 New member 11/6/06 #17 ../images/Emo121.gifאבל נו, אנשים קטנים במידות מסויימות זה שקסי:} משם והלאה...
י ישראל014 New member 12/6/06 #34 רגע רגע רגע רגע???? אז ה'ללא נושא' הזה הוא נכתב לבד? זאת אומרת שאנשים לא כותבים אותו? כי אני התחלתי בעצמי לכתוב אותו זה כיף^^
רגע רגע רגע רגע???? אז ה'ללא נושא' הזה הוא נכתב לבד? זאת אומרת שאנשים לא כותבים אותו? כי אני התחלתי בעצמי לכתוב אותו זה כיף^^
ס ססילייה New member 11/6/06 #19 נראה לך?אני ראשונה ../images/Emo9.gif ואם אני אצליח גם היחידה סתםנו >< העולם מתחנן לעוד צלילים שיסתובבו ויראו את יופם לעולם
נראה לך?אני ראשונה ../images/Emo9.gif ואם אני אצליח גם היחידה סתםנו >< העולם מתחנן לעוד צלילים שיסתובבו ויראו את יופם לעולם