ליזיגי

New member
../images/Emo98.gif

ערב טוב
בצהריים דיברתי עם אחותי, ואמרתי לה שאני כבר מחכה לחופש הגדול בטירוף, כי אז כמובן, אני אוכל סופסוף ללכת לקורס קיץ של הבלט הישראלי.. אני מחכה לזה בטירוף!!
אחותי אמרה לי שאולי אני יכולה ללכת לנסות ולרקוד בביכורי העיתים <היא אמרה שזו להקה טובה, אני לא שמעתי עליה
> השאלה שלי אם אני יכולה להצטרף למסגרת של להקה, בגיל שלי- 14. כלומר כמובן שאני לא מצפה להצטרף ללהקה כמו בת דור, אלא הכוונה שלי אם למשל יש בת דור צעירים
או משהו כזה. כי בחודשיים של החופש ממש בא לי לרקוד בלהקה טובה, שתשמור עלי בכושר... אם בכלל יש להקות בגיל שלי שפועלות בחופש
הבעיה בקורס קיץ שהוא קצר.. ואני רוצה משהו ארוך, שיהיה חודש לפחות.. טנקס על התשובות
<אגב חח השאלה שלי אם יש להקות טובות לגיל שלי שיפעלו גם בחופש..>

Mr GK

New member
תשובות

את יכולה להצטרף למסגרת של להקה, כל עוד שאת ברמה מספיק טובה, אולם אני בספק אם יש להקות (לפחות להקות שנחשבות מקצועיות) שיקחו אותך לתקופה כ"כ קצרה (חודשיים, או אפילו חודש). ביכורי העיתים זה מרכז למחול שמתקיימים בו שיעורים במהלך השנה, וכמו מרכזי מחול רבים הוא מקיים קורס קיץ בסביבות אוגוסט. נסי לברר על הקורס שם, בכל מקרה לא מדובר בלהקה ששמה "ביכורי העיתים". נראה לי שהאפשרות הטובה ביותר בשבילך היא ללכת לקורס קיץ שנפרס לתקופה מספיק ארוכה בשבילך, ולמיטב ידיעתי עידו תדמור פתח בשנה שעברה קורס קיץ מצויין לתקופה של חודש בערך, כך שזה עונה על הדרישות שלך. רק תבררי אם מתוכנן להתקיים קורס גם בקיץ הקרוב. ומקסימום המצב יהיה בקרשים - תמיד יש את סטודיו B.

שושו 353

New member
../images/Emo13.gif

היי אני חדשה בפורום
, האמת שבעיקרון אני קוראת פה לפעמיים אבל אף פעם לא יצא לי להגיב ממש... בקשר לבת-דור אז אני יודעת שיש להם קורס קיץ ממש מעולה, הייתי בו שנה שעברה והיה ממש ממש כיף! זה שלושה שבועות בחופש הגדול, שכל יום היו לנו שיעורים מכל מיני סגנונות כמו למשל: קלאסי, מודרני, היפהופ, ג'אז, סטפס וכו... באים לשם מורים מכל העולם וחבר'ה מכל הארץ ובסוף הקורס היו לנו שתי הופעות. אני אישית הרגשתי שממש התקדמתי, ושמרתי על כושר ונהנתי כמובן חחח אין לך מה לדאוג מבחינת הרמה והגיל כי הקורס מחולק לקבוצות לפי רמות, וחוץ מזה ששאלת אם יש "בת-דור צעירים" אז בת-דור זה בעיקרון בצפר לריקוד, אז חוץ מהלהקה עצמה יש שיעורים במשך השנה גם במסגרת של הבצפר. אני מקווה שעזרתי

למעלה