Shaaaron

New member
למה הוא התגרש??!

אם מישהו יודע פרטים אישיים עליו כגון למה הוא התגרש.. ובכלל היכן אני יכול למצוא ביוגרפיה קצת יותר אישית עליו מאיפה איך ולמה הוא הוציא תקליט תודה מראש. תודו שזה מעניין

ו...

אנחנו מעריצים של שלמה ארצי הזמר, הבנאדם. לא נראה לי שמישהו כאן מעריץ את שלמה ארצי איש המשפחה (תראו מה יצא לו, בן) או בוחר הבחורות (תראו את מי הוא לקח, מיכל) .

KOBIK

New member
דיוק

שלום לכם אנישים אני רק רציתי לדייק שלמה ארצי לא גרוש הוא פרוד זה הכל כרגע המשיכו לעשות חייל אגב מי שיכול ליצור קשר אני מאוד ישמח כי אני מחפס כל מיני דברים עליו אני כרגע בניו יורק מה שאומר לא נגיש לכל הדברים שיש לכם הי שם..... והנה כתובתי במייל: [email protected] תודה רבה ויום טוב קוביק!!!
+
.

R o M

New member
איש חביב

הבנאדם גרוש כבר 3 שנים בערך... אותנו אתה אתה ללמד??

R o M

New member
אה, זה פשוט מאוד

מה שקרה, זה שהשכן עם הרגליים השכניות שלו נכנס לבית, התיישב על הכסא, שם את הרגליים השכניות שלו על השולחן ושאל אם יש גם קפה. (יש לו קנקן בבית). אחורי זה הוא החליט שהוא גם רעב, אז שלמה שם לחם בטוסטר (יש לו טוסטר), השכן התלהב מהטוסטר וציין שהצנים נהדר. שלמה ששמע את זה, פיתח פנטזיה במהלך השנים, והחליט לממש אותה וללכת עם צנים, במקום אישתו הקטנה, שכבר מזמן ישנה, עם איזה טייס אחר... וגם אם לא הבנת מילה, לא חשוב... המבין יבין...

../images/Emo13.gif

זה די עצוב כשחושבים על זה... עכשיו מובן למה הוא הכניס לו סטירה... הוא עושה כאלה שטויות, ועוזב את אישתו הקטנה לטובת איזה טוסט. כמו שמהמנלת אומרת: "מסמך אנושי מ-ז-ע-ז-ע!
"

Ido S

New member
חוצמזה...

שלמה חשב שזה מוסיקה. השכן ענה שזה רעש. שלמה חשב שזה מוסיקה. השכן ענה שזה רעש. התפתח ויכוח פילוסופי עמוק (עם הלמברטה, כמובן) שלמה חשב שזה מוסיקה. השכן ענה שזה רעש. שלמה חשב שזה מוסיקה. והשכן החטיף לו סטירה. האישה ראתה הכל, ומכיוון שכבר לא יכלה לסבול, הלכה עם השכן. ושלמה, שלמה נשאר לו, מנגן.

למברטה

New member
הלמברטה רוצה תמיד עיניים../images/Emo24.gif

אבל שלמה תמיד רוצה חביתות אז בנתיים למברטה מבלה בהשתפכוייות עם הקהל

הוא נשאר לבד על המרבד

מזמזם פירירירים. הצנים הזאת היא גם לא צנים משהו, צנים של מקסימום מאפיה עלובה . היום בערוץ 33 הראו את מילכה ואוי כמה ששירי דומה לה

למברטה

New member
אז לאחר מכן...../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

אז בהמשך לטוסטר והשכבת האישה הקטנה לישון והכי חשוב הסטירה של השכן מהקיר השכן שחי בקיר כבר 30 שנה קם הזמר שלמה אז בן 33 בערך לאחר לילה מתיש בחברת השכן בעל הרגלים השכניות קצת עייף, יד שמאל מושכת לכיוון מערב והרגלים נשמטות למטה וכמובן אישתו הקטנה כבר מזמן ישנה בזרועות הטייס האחר מהקיר השכן לאחר ששלמה זנח אותה לטובת הטוסטר, אז לאחר שקרא הזמר את כל הסימפטומים החליט לצלצל למחלקת טיפול נמרץ היה תפוס... אחרי הכל כולם מצלצלים כל הזמן. שלמה שנשאר לבד בבית הריק נכנס לחדר הילדים על המיטה של הגאון בן החמש מוצא פיתקה קטנה הוא כתב לו "אבא היקר מנסיבות שנבצר ממני להסבירן עזבתי את הבית לצמיתות" (נו שלמה מה ציפית אחרי שהתאהבת בטוסטר) שלמה המתוסכל והבודד יוצא אל החצר ובחוץ יורד גשם מסתכל הזמר בשלולית המים ומגלה כמה קמטים וכמה שערות שיבה שלום זיקנה... אז מה נשאר לבן אדם לעשות במקצוע שלו או לכתוב שיר או להתאבד... ובמיוחד כשאתה מאוהב בטוסטר ואין לך אישה קטנה כי אישתך אוהבת טייסים עם רגלים שכניות וקומקום, כל מה שנשאר הוא לבלות את שארית הזיקנה עם צנים שהוא הדבר הכי קרוב לאהבה אבודה לטוסטר ואת חסרונו של הגאון בן החמש משלימים הוופלים הקטנים... והמבין יבין. ולסיום כדברי המשורר... זה מה שנשאר ...

Ido S

New member
פשוט...

ע נ ק
וכל מילה מיותרת. מהן המילים אם לא שתיקה?

אור 2002

New member
הזמר שלמה ארצי שגר לא רחוק ממני

לא היה רוצה שבפורום שלו לא יחפישו את שמו ויגלו דברים מעבר למה שהוא היה רוצה שיגידו וזאת גם חדירה לפרטיות לדעתי ומה שצריך לדעת יידעו ומה שלא אז לא. ככה זה לפי דעתי.

למברטה

New member
האמת אתה צודק../images/Emo18.gif

אבל יש מקרים שאנשים מסויימים שואלים שאלות שהן לא בדיוק לעניין ואז נוצר מצב שהחברה היותר בוגרים בפורום משתמשים בחומר ישן של שלמה מהופעות או מתקליטים כדי להכניס קצת יותר חיים לפורום וגם בכדי שהצעירים יותר יחשפו לחומר הישן של שלמה שהם לא מכירים ואין להם גם איפה להכיר ואז נוצר מצב שבו מסיפור קטן ששלמה פעם סיפר בהופעה מפתחים "החברה" שלנו פה רומן רומנטי ועם קצת דמיון מפותח כמו שיש לכולם פה מתפתח לו סיפור מורכב ביותר וכל מי שיכול להוסיף מוסיף כמובן. לדעתי שלמה הזמר והאיש לא יפגע ולא יחשוב שפולשים לו לפרטיות כי כל העניין הוא רק סיפור המבוסס על סיפורים שלו מהופעות ומאחר ובאמת אין איש ייודע מה הניע את שלמה להתגרש כל אחד מספק את גירסתו בלי שיהא בה שמץ מן האמת והכל הוא פרי דמיון מופרע של ה"חברה" בפורום שבאמת מעריצים את הזמר וחלקם או אפילו רובם גם את האיש ואין להם שום רצון להכפיש את שמו, אם פגענו בך בסיפורינו מקווה שעכשיו הבנת מהיכן הם נבעו,ואל תפגע כי אני אישית מעריצה של הזמר כבר למעלה מ15 שנה ולא היתה פה כל כוונה לפגוע לדעתי אם שלמה היה קורא זאת הוא היה מגחך ולו רק בשל העובדה שזה מפרגן שיש עוד מישהו שזוכר את החומר הישן נושן והטוב שלו, ומפתח עליו סיפורי המשך. אל תפגע בשם הזמר והאיש כי לדעתי הוא אפילו לא נפגע. בכל אופן שבת שלום לך ואתה מוזמן תמיד לא רק מידי פעם. ביי בינתיים

למברטה

New member
חשוב שתדע כי...../images/Emo124.gif

לגביי הטייס זה משהו שפורסם בעיתון לפני שנה בערך, ואף אחד לא המציא את זה כל השאר מתבסס על חומר ששלמה כתב וסיפר בהופעה חיה בצוותא שיצא בזמנו על תקליט (זה הדבר השחור עם החור באמצע), וסיפור הטייס שובץ לו בפנים.

שיר3

New member
רוני מה עם החלק השני של ההופעה

הבטחת לנו זה ממש לא יפה לא להתייחס אלינו תכתבי כבר

רציני20

New member
אוו זה אישי קצת לא...

הזכות לפרטיות קיימת גם אצל שלמה ארצי ומאחר שכבודו במקומו מונח אני לא חושב שהוא היה רוצה לשתף אנשים שהוא לא מכיר בחייו הפרטיים. ---אני מניח שהוא לא הסתדר עם אישתו,יכול להיות...,לא? נראה הגיוני? בכל מקרה...ביוגרפיה עליו רק בפורום הזה אבל לא ב144 בטוח שלא... איך הוא הוציא תקליט...? אין לי תשובה לזה...בכלל מה זאת ההידרדרות הזאת..? על דעת עצמו הוא מוציא לנו דיסקים שלא קשורים....? למה הוא הוציא....כי הוא כבר הספיק לעשות הכל החיים אז מה שנשאר לו זה רק להוציא תקליט...

למעלה