סתם כי בא לי לחייך לא מגלה ולא מגלה
A alexandron New member 11/8/07 #3 יו, ../images/Emo12.gif מי זה לא ישן בשעה כזאת?! יאללה, באה לכרים? (טוב, עוד מעט, נניח, שעתיים וחצי ונפגשנו שם?) שיו, כמה התגעגעתי לכרים... כמה התגעגעתי לשבת בבוקר... יס, יס, איזה כיף לא לעבוד במוצ"ש, נותן פרספקטיבה אחרת לגמרי על החיים
יו, ../images/Emo12.gif מי זה לא ישן בשעה כזאת?! יאללה, באה לכרים? (טוב, עוד מעט, נניח, שעתיים וחצי ונפגשנו שם?) שיו, כמה התגעגעתי לכרים... כמה התגעגעתי לשבת בבוקר... יס, יס, איזה כיף לא לעבוד במוצ"ש, נותן פרספקטיבה אחרת לגמרי על החיים
G G I R L P New member 11/8/07 #4 אלכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בואי נפגש!! יאללה יאללה יאללה גמני בשבת ללא תעסוקה מבצעית... מה דעתך על קפה? אני אהיה הקינוח. ... נא לא לספר לו .,.. הוא ישן עכשיו... שששש....
אלכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בואי נפגש!! יאללה יאללה יאללה גמני בשבת ללא תעסוקה מבצעית... מה דעתך על קפה? אני אהיה הקינוח. ... נא לא לספר לו .,.. הוא ישן עכשיו... שששש....
A alexandron New member 11/8/07 #5 מה קינוח, מה?! מילא קפה אחרי החומוס, אפילו משחק קלפים, אבל קינוח? סוטה! לא כתבתי שאני ^לא^ עובדת?!? מה לא ברור?
מה קינוח, מה?! מילא קפה אחרי החומוס, אפילו משחק קלפים, אבל קינוח? סוטה! לא כתבתי שאני ^לא^ עובדת?!? מה לא ברור?
G G I R L P New member 11/8/07 #6 טוב נו אשאר לי כאן לבד בחושך... לא צריך... חשבתי אני לעבוד... פסדר... (נעלבת בצד...)
G G I R L P New member 11/8/07 #8 דפקא נשמע טוב cat fight ראויה, בואי גם נצרף את C, נרי, הגננת, וכל השאר יצפו בינתיים מהצד. אני חשבתי על קרבות במילקי או בחלב....
דפקא נשמע טוב cat fight ראויה, בואי גם נצרף את C, נרי, הגננת, וכל השאר יצפו בינתיים מהצד. אני חשבתי על קרבות במילקי או בחלב....
פ פינקי לשלטון New member 11/8/07 #9 גרררר יאמי! יאללה אני באה גם!! מעדיפה מילקי... חלב נוטה להיות ג'ייף :/