weekend!

../images/Emo98.gif weekend! ../images/Emo8.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: משהו רע שהרס לך את השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? מה עשית היום חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

LOLI152

New member
סופשששש

משהו טוב שעשה לך את השבוע: שבוע אדיר היה לי.. מאוד מספק ונחמד וכייפי.. בשנת שירות.. משהו רע שהרס לך את השבוע:..שלא הספקתי לראות אותו, והוא היה ב3 גימלים.. אכזבת השבוע: מכמה חניכים שהחליטו לסכן את עצמם ואותנו כשהשפריצו מים על חשמל כמעט חשוף.. שיר שלא הפסקת לשמוע: god and satan- biffy clyro (יותר ממומלץ..!) תוכנית השבוע: לא היה זמן לראות טלווזיה.. סרט השבוע: לא היה זמן לראות סרטים.. ספר השבוע: פתאום דפיקה בדלת- אתגר קרת מאכל השבוע: מלאווח פיצה .
יציאת השבוע: לפאב עם הקומונה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: העבודה של הש"ש.. מאוד מספקת! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע קסום! באמת, בחיי. מה שלום החייל? קצת לחוץ.. יש עליהם ביקורת עכשיו.. יוצא / סוגר? יוצא, יוצא.
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? מזמן.. פפ שבוע שעבר אני סגרתי- שבוע לפני הוא סגר.. מה עשית היום חמישי]- רק הגעתי הביתה .. אחרי ששבת קודמת סגרתי.. תוכניות למחר [שישי]- לבלות עם החייל, לתקן את הפלאפון.. משפחה.. חברים.. תוכניות למחרתיים [שבת]- כנראה חוזרת מקוצרת לקומונה.. תוכניות לשבוע הבא-כרגיל, שנת שירות..

ddaannaa4

New member
בא לייייי ../images/Emo6.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: לא למדתי כל השבוע חוץ מהיום :) משהו רע שהרס לך את השבוע: בקושי דיברתי עם באבי שלי.. הוא יצא לשבוע שטח , היה קשה..
אכזבת השבוע: הוא סוגר! אווווף כ"כ בא לי אותו כאן איתי.. שיר שלא הפסקת לשמוע: דודו אהרון - את אשתי תוכנית השבוע: הישרדותתתתת סרט השבוע: המכונאי (ממליצה אחלה סרט!) ספר השבוע: חח הלוואי והיה לי זמן... מאכל השבוע: מקרוני & צ'יז יציאת השבוע: סינמה סיטי :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמן רק שיעבור מהר.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה, מהר
מה שלום החייל? שבוז.. קשה לו עם התפקיד החדש. זה לגמרי הפוך ממה שהוא רצה יוצא / סוגר?סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר מה עשית היום חמישי]- בדיוק עכשיו חזרתי מפאב עם כמה ידידים וחברות.. רוב היום פשוט ישנתי תוכניות למחר [שישי]- בא לי שישי ביתי כזה.. נראה אולי משו פה באזור תוכניות למחרתיים [שבת]- לצאת לטיוללל תוכניות לשבוע הבא- עבודה בעיקר

שיהיה סופש נעים לכולכן ../images/Emo20.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: אתמול הייתי בשלב השני של המיונים למודיעין.. הלך לי דווקא סבבה, אני מאושרת שזה מאחוריי.. מה שיהיה יהיה, אם אתקבל אני אהיה ממש שמחה וגם אם לא, לא קרה כלום יש עוד תפקידים :) משהו רע שהרס לך את השבוע: שהאקס התקשר וכאילו חשב שאני רוצה לדבר איתו כרגיל.. כל פעם שאני מתקדמת צעד אחד בלהתגבר עליו, הוא דואג שאני אחזור 2 אחורה.. אכזבת השבוע: האקס שיר שלא הפסקת לשמוע: price tag- jessie J תוכנית השבוע: היפה והחנון והאח הגדול חח כרגיל נו סרט השבוע: פרל הארבור בפעם ה100 ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פיצה יציאת השבוע: לא הייתה יציאה מעניינת השבוע... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש ללכת למסיבה עם חברות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגיל כזה, לא להיט. מה עשית היום חמישי]- הייתי במיונים, ואז הלכתי לישון אצל חברה.. תוכניות למחר [שישי]- בטח להיות עם חברות או משו, וללמוד תוכניות למחרתיים [שבת]- ללמוד תוכניות לשבוע הבא- 3 מבחנים השבוע ואז להתפרק במסיבה! סופש נעים לכולן :)

god girl too

New member
סופ"ש?../images/Emo178.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: יום האהבה יצאתי וראיתי מלא חברים שלא ראיתי מלא זמן... משהו רע שהרס לך את השבוע:
אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: Jessie J - Price Tag ft. B.o.B. תוכנית השבוע: Jersey Shore סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: מלאווח יציאת השבוע: יום האהבה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע לאחי לראות את הילדות, מלא זמן לא ביקרתי אצלהם.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מהר כמעט כל יום יצאתח היה כייף... מה שלום החייל? בסדר יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 3 חודשים מה עשית היום חמישי]- יצאתי אתמול והיה מושלם! תוכניות למחר [שישי]- חברה באה אליי אז נראה מה יהיה נזרום תוכניות למחרתיים [שבת]- לצאת ולהנות כמו תמיד תוכניות לשבוע הבא- אין, שיהיה מושלם! שבת שלום אהובות

maayanimi

New member
שבת שלום:)

משהו טוב שעשה לך את השבוע: שהייתי אצל האורטופד, לגבי הדלקת בגיד שלי שנמשכת כבר מאוקטובר- הוא בדק אותי ואמר לי שלפי איך שזה נראה- הדלקת מחלימה לאט לאט, ואין שום צורך בניתוח :) והוא גם אמר שאין בעיה לעשות ספינינג..:) :) :) משהו רע שהרס לך את השבוע: לא היה אכזבת השבוע: חבר שלי סוגר שבת בירושלים (איפה שאני גרה)- ואין ביקורים. וגם אתמול הוא היה בשכונה שלי במסגרת "מסע ישראלי" לאיזה טקס- ואני הייתי בצבא. אה כן, והיום הוא היה כל הבוקר בהר הרצל שזה 10 דקות הליכה מהבית שלי. ואסור היה לי לראות אותו.. מישהו הזכיר מרפי? שיר שלא הפסקת לשמוע: grenade! תוכנית השבוע: מדיום סרט השבוע:-- ספר השבוע: סיימתי ספר חמוד אללה "איך שתרצה אותי" מאכל השבוע:הרבה חטיפים ושטויות:/ יציאת השבוע: במוצ"ש למסיבה - ישנתי רק שעתיים לפני הצבא חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הטקס של החבר, ויציאתו לרגילה המיוחלת סופסוף! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבי:) מה שלום החייל?טוב יוצא / סוגר?סוגר (שבת שנייה כבר) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שבת שעברה בביקורים. מה עשית היום חמישי]-הייתי בצבא! תוכניות למחר [שישי]-חזרתי מהצבא, הלכתי לספינינג, עשיתי עוגיות- כמו כל שישי. בלילה מסיבה! תוכניות למחרתיים [שבת]-לנוח! תוכניות לשבוע הבא-להעביר אותו ולהנות. וכמובן הטקס של החייל והתחלת הרגילה:) סופ"ש כייפי לכולכן:)

למעלה