אבל אותי כן
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 18/10/05 #36 אהה אני יודעת!! נראה לי שנזכרתי במשו שאמרת פעם ממש ממזמן שעשית... אבל זה לא בטוח אתה... למרות שנראה לי שכן
אהה אני יודעת!! נראה לי שנזכרתי במשו שאמרת פעם ממש ממזמן שעשית... אבל זה לא בטוח אתה... למרות שנראה לי שכן
M michalllli New member 18/10/05 #41 אודישנים למנחה בחמש וחצי [?] הוא כמעט התקבל נראה לי שקראתי את זה איפשהוא בפורום ניקולדיאון..
C Cindy Campbell New member 18/10/05 #26 ולי../images/Emo10.gif../images/Emo135.gif הלוואי שידידיה היה קרוב משפחה שלי
S skater girl 4 ever New member 17/10/05 #9 ../images/Emo152.gifההוא שמשחק את עמוס... כשהלכתי לחתונה של המשפחה.... ראיתי אותו שם מדבר עם קרוב שלי אבל זה עוד היה לפני שהתחיל השמינייה..........
../images/Emo152.gifההוא שמשחק את עמוס... כשהלכתי לחתונה של המשפחה.... ראיתי אותו שם מדבר עם קרוב שלי אבל זה עוד היה לפני שהתחיל השמינייה..........
D danieli92 New member 17/10/05 #15 טל מוסרי או זה שמשחק את עמוס בזיכרו *בזיכרונות??? ואם כבר... אני מכירה את עדי (נטשה) כי דודה שלי החברה הכי טובה שלה והיא נמצאת אצל סבתא שלי מלאאא
טל מוסרי או זה שמשחק את עמוס בזיכרו *בזיכרונות??? ואם כבר... אני מכירה את עדי (נטשה) כי דודה שלי החברה הכי טובה שלה והיא נמצאת אצל סבתא שלי מלאאא