שלום!!!

../images/Emo98.gif שלום!!! ../images/Emo98.gif

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה... אבל אני רוצה לשתף אותכם במשהו, תראו אני באמת אוהבת את עברי לידר, ובאמת יש לו שירים נורא יפים, והוא אדם ממש מוכשר והכל.... אבל... יש משו שמציק לי, ואולי מישו יודע, עברי כתב את השיר : אלף בנות דתיות... אני בטוחה ששמעתם עליו, אם אתם מעריצים אותו!! אז... רק תשמעו את המילים... זה דיי מזעזע במיוחד הבית הראשון, ואני יכולה להעיד על עצמי לפחות, שאני דתייה (כאילו, לא מהממש דתיים, ז"א שומרת שבת, חגים, תפילות, אבל לא מקפידה בבגדים וכאלה, לא משנה...זה רק כדי שתבינו הלאה) אז אני די נעלבתי, כאילו אני דיי בשוק ממנו, ובאמת אהבתי אותו נורא, ועכשיו אני כבר לא יודעת מה לעשות? כי מצד אחד למה לי לשמוע שיר של מישו כתב שיר מעליב ודיי מגעיל "עלינו" הדתיים... ומצד שני לאהוב אותו ולשמוע שירים שלו אני עדיין דיי בהלם ממנו... טוב, אז רק רציתי לשתף אותכם, אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד, ושלא תבינו אותי לא נכון שכאילו אני אומרת לכם לא להעריץ אותו יותר...)

אממ

את לא חייבת להסכים אם כל מה שיש לו להגיד תאהבי את השירים שעושים לך טוב ושאת מתחברת אליהם

זוהרים

New member
אוי, נו

הוא כתב את השיר הזה די בהומור (אותי הוא מצחיק), ואחרי כמה דברים שרבנים שקוראים לעצמם "דתיים" אמרו על הומואים. בקיצור, הוא בא להגיד שסה"כ כולנו בני אדם, עם אותם יצרים ורצונות. סה"כ שיר, אל תקחי קשה.

TauberiT

New member
תשמעי,

זה סה"כ שיר. כל אחד יכול להבין אותו איך שהוא רוצה. אז יש שיר שלא מתאים לאנשים מסויימים, בסדר. חוץ מזה שהשיר בטוח נכתב בהומור, אפילו שומעים בשיר שהוא צוחק, בעיקר בסוף. אז באמת אין טעם לקחת את זה כ"עברי שונא דתיים בואו לא נעריץ אותו". עדיין, חופש ביטוי וזה, הוא יכול לכתוב על מה שהוא רוצה ואני לא רואה בזה שום דבר פסול.

האמ..

אני חושבת שעברי כותב את הדעות שלו. אם את לא מסכימה איתן, זה לא אומר שאת לא צריכה להפסיק לשמוע אותו, לאהוב ולהעריך. זה אומר שעם הדעה הזאת לגביי הדתיים (למרות שאני בטוחה שהשיר הוא לא הדעה הממוקדת שלו, אפשר לראות אותו בכמה מובנים) את לא מסכימה, וזאת זכותך. זה לא צריך לבלבל אותך כי יש לו מספיק שירים מלבד הספציפי הזה.

למעלה