שאלה קטנה איזה שיר הכי אהבתם מהדיסק החדש?
B B i z z y D New member 24/12/02 #4 ../images/Emo3.gif thanks for nothing [אהמ אייסיקיו אהמ] וגם את my direction תודות לאביב
S ShiBeY New member 24/12/02 #5 דיסק נהדר!#! כמעט את כולם... אני חולה על כל השירים שם, השיר יחיד שאני מעז להעביר כשאני שומע את הדיסק הוא My Direction.
דיסק נהדר!#! כמעט את כולם... אני חולה על כל השירים שם, השיר יחיד שאני מעז להעביר כשאני שומע את הדיסק הוא My Direction.
P pink girl New member 24/12/02 #7 לא אומרים מסריח!!! לא אהבת ת´שיר אז למה מסריח?!?!??!?! תגיד לא אהבתי... השיר היה בסדר...
N NiKi†a New member 24/12/02 #8 חחחחח..נכון...לא אומרים מסריח...../images/Emo6.gif הוא פשוט לא יפה...חחחח...מסריח חחח פשוט לא אהבת דרך אגב- לדעתי הוא יפה מאוד...וגם still waiting...וגם קצת yesterday
חחחחח..נכון...לא אומרים מסריח...../images/Emo6.gif הוא פשוט לא יפה...חחחח...מסריח חחח פשוט לא אהבת דרך אגב- לדעתי הוא יפה מאוד...וגם still waiting...וגם קצת yesterday
N NiKi†a New member 24/12/02 #13 חחח....תודה...אבל את הצודקת פה ..את אמרת לא משנה...נסלח לו הפעם סתתתתאאאם...תמיד
P pink girl New member 24/12/02 #14 כן... אבל אם הוא מעריץ למה הוא אומר שזה שיר מסריח?!?! אני לא אומרת על שיר שהוא מסריח... הם בטח חשבו כשהם כתבו ת´שיר הם בטח חשבו שלא כולם יאהבו אותו אבל למה מסריח?!?!? הוא הריח אותו בכלל? סתאאאאאם....... יאללה סולחים... אבל פעם הבאה שילמד.....!!!
כן... אבל אם הוא מעריץ למה הוא אומר שזה שיר מסריח?!?! אני לא אומרת על שיר שהוא מסריח... הם בטח חשבו כשהם כתבו ת´שיר הם בטח חשבו שלא כולם יאהבו אותו אבל למה מסריח?!?!? הוא הריח אותו בכלל? סתאאאאאם....... יאללה סולחים... אבל פעם הבאה שילמד.....!!!
S ShiBeY New member 25/12/02 #17 המממ... השם של Yesterday.com שונה ברגע האחרון לNo Brains. תגידו No Brains!
P pink girl New member 24/12/02 #12 אני רק יכולה... להגיד לך שאת מפסידה!!!לא נורא... תצרבי יש את הרשימה בפורום.....