סופ"ש

../images/Emo98.gif סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

sivan1996

New member
עונה :]

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - MCR- teenagers משהו טוב שקרה השבוע - המבחן במתמטיקה היה כל כך קל!! אני הולכת להוציא 100 XD משהו רע שקרה השבוע - חצי רבתי עם מישו מהכיתה :\ עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיעור תיאטרון!!
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לקום מקדם בבוקר...................... תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים- כולם!!!! :]

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - כל השירים שלה באמפי 4 שיר השבוע לא של לירז - כל השירים של ריטוש באמפי 4 ושירי מימון וקובי פרץ ושירים במזרחית משהו טוב שקרה השבוע - יום כייף פאדחני וכייפי ומדהים מדהים מדהים ביותר וקיבלתי 100 באנגלית ולדבר עם היפה בנערות בפלאפון ליאור ברסלר משהו רע שקרה השבוע -שנגמר היום כייף ואני רוצה כבר לפגוש את נעם בית הלחמי המדהימה צדיקה שלי מי מי אוהבת אותך יותר ממני? אף אחד!!!!!!! עיתון/ספר/תוכנית השבוע -גיא פינס,דאוס,כמעט מלאכים,צחוק מעבודה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שבת בגוש אפרת של עמוותת ''חברים לרפואה'' עם המדריכה הכי צדיקה בעולם!!!!!!! לבנוש אשת חייל מי ימצא? כמה כמה אהבה יש לי אלייך את נותנת לי המון כוחות משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת תמונה - אין הערות/תלונות וכו' -שבת שלום ומבורכת מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -נעם בית הלחמי,ישי בית הלחמי,לבנה מסלטי אהוובים שליי אתם אני שיאי המתגעגעת ארתור,ליאורוש,סיוי,רויתוש,ניקה,דיאנה,נטשה.

עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז -Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah- Miami 2 Ibiza משהו טוב שקרה השבוע -אין משהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע -כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע -התוכניות הזאת על מי רוצה להיות השף באה
אין לי מושג איך קוראים לה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיעבור טוב משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - שיהיה בהצלחה במבחנים תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

עונה../images/Emo197.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז -אייל גולן-מי שמאמין,shakira-waka waka משהו טוב שקרה השבוע - אני בנאסא
,יציאות עם חברים כללי כזה.. משהו רע שקרה השבוע-אין עיתון/ספר/תוכנית השבוע - הסערה,חיים אחרים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יציאות כרגיל
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - ביצפר תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - עמי אור בובה על חוטים , ליאור פרחי ואודי הברי אש .. משהו טוב שקרה השבוע - שקנו לי פלאפון חדש ,
סוף סוף ! משהו רע שקרה השבוע - אני חולה יש לי שפעת רצינית
חליתי , מקווה שיהיה טוב בע''ה ! עיתון/ספר/תוכנית השבוע - שמש .... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מקווה שאני ירגיש יותר טוב , נמאס לי להיות חולה :- \ משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - שחברה טובה שלי נוסעת להודו , לא נירא אותה כמעט חודש
תמונה -
הערות/תלונות וכו' - שבוע טוב שיעבור עלינו בע''ה .. !! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לגלית !!!!!!!

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Kesha - Take It Off Shakira - Loca Mariah Carey - Oh Santa Mary Mary - Shackles Kylie Minogue - Get Outta My Way משהו טוב שקרה השבוע - הופעה בשישי משהו רע שקרה השבוע - דברים לא ממש נחמדים שקשורים לעבודה עיתון/ספר/תוכנית השבוע - גיבורים עונה 4 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חופש בשלישי, הופעה בשישי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודע תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - אין מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

sivan1996

New member
TAKE IT OFF!!!!!!!!!!!!

זה השיר הכי מושלם שנוצר אי פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDD ראית את הקליפ החדש? P:

RTur

New member
בואי לא נגזים.. הוא ממש רחוק מלהיות מושלם

אם זו ההגדרה שלך לשיר מושלם אז מצבך לא טוב גברת חחח אני אוהב אותו כי הוא כיפי וקליט (וקצת מושפע מדי מאיזה שיר של בריטני ועוד איזה שיר אחר) ראיתי את הקליפ החדש - מגניב ביותר

sivan1996

New member
כן זה כן שיר מושלם! XD

ומצבי מעולה! XD חחחח ואם שמת לב באמצע ככה בא מישהו עם שיער ורוד כזה ויורה בה עם מסור XD אז זה ג'פרי XP

sivan1996

New member
חח נו אני תמיד כותבת לכם שירים שלו! :}

אם אתם שמים לב XP לא משנה, אני מתה עליו :]

למעלה