חברים יקרים

Queenati

New member
../images/Emo98.gifחברים יקרים

אני משערת לעצמי שרובכם קראתם את הכתבה היום בידיעות אחרונות. היא קצת מבדרת....הפכו אותי ל"מנהלת הפורומים בתפוז", את פריבט הפכו לבחור צעיר (מיותר לציין שהוא כבר סבא
) ואתכם שוטריי היקרים - ל"סיירת לילה שנרדמה בשמירה".... דיי מבדר לא? אבל מה לעשות - זוהי העיתונות.... בכל מקרה, קחו בחשבון שהיום בלילה תהיה הסתערות על הבלוגים המבוגרים...אז בהחלט יהיה מבדר
ניפגש בבלוגים מאוחר יותר

BlogTV Police33

New member
../images/Emo10.gif אני מנוי למעריב ../images/Emo10.gif !!!

אבל אני בטוח במליון אחוזים שרשמו בכתבה היום בידיעות משהו על פוליסית 33 הכוסית, הפ33ה, החיננית, המאלפת ,המצחיקה ,הקרועה ,השווה , בטוח בטוח כתבו עליה משהו אז תעדכנו אותי מה כתבו עלי !!!! ולסיום התקשורת תמיד עויינת !!!! תזכרו את זה תמיד בעצם אפילו אפשר לקרוא להם "תשקורת" שקרנים מושחתים נמאסתם !!! באהבה לכולם ובברכת שבת שלום פוליסית -33 האחת

Queenati

New member
../images/Emo88.gifחשוב מאוד

מיותר לציין שלא נאפשר לשדר (לפחות לא בזמן הקרוב
) סרטי אלימות מכל סוג שהוא. וכמובן שאונס - בתכלית האיסור - לא נאפשר. הבהרתי את הנושא גם אל מול private והוא הבין את הנושא. גולשים חדשים שינסו להתחכם, יחסמו מייד.
סופ"ש נפלא שיהיה לכם
****נ.ב, אם כינוי הכתבים ניתן לראות בכתבה בצילום....

BlogTV Police12

New member
אני לא מתרגש מעתונות ! ואני מניח ..

שגם ציבור הקוראים כבר למד מה מידת ההתייחסות שיש לתת לכתבות המתפרסמות בו . אבל כן... בכל זאת זה מכעיס כשזה נוגע לך .

BlogTV Police5

New member
אני שוב מזכיר אין לי כל קשר לפרשה

כל מה שנעשה, היה בשיא תמימותי לא ראיתי לא שמעתי. נוצלתי ע"י מערכת תפוז, והאחראית לכך ענת אורגד המכונה "Queenati" המכונה "דבה" , נוצלתי על ידה והיא איימה על חיי. ידוע לי שהיה שותף לעסקיה -איל גבע- המכונה "Syrus" המכונה "O o"
כתבה רעה או לא, יהיה בסדר:)

BlogTV Police19

New member
../images/Emo6.gif

המכונה דבה?! חחחחח לא, כלומר מה פתאום דבה?!?! ענת, אני חושב שאת יפיפייה, אין לך גרם שומן מיותר! למעשה, אני מזכיר שאני צלם... ואני מוכן לעשות לך בוק
ודניאל, אני כועס עליך מאוד

BlogTV Police28

New member
למה הם לא כתבו שמנצלים גם אותנו?../images/Emo46.gif

מכריחים אותנו לתת נשיקות וכאלה

BlogTV Police38

New member
אהההההה ואת זה לא יפרסמו ...

בידיעות אחרונות מנצלים אותנו מינית את "סיירת הלילה" שכניראה נרדמו בשמירה גם נותנים חלק גדול מאתנו לתפוז וגם צרכים לנשק יצורים אהההה סליחה אנשים !!!! לא לוותר לשלוח לעיתונות!:)

BlogTV Police28

New member
היא גם טוענת >>>>> ראו צילום מצורף

שהיא יודעת מי אני
היא רק לא יודעת שאם באמת היא הייתה יודעת מי אני... היא הייתה בורחתתתתתתתתת אנחנו לא סובלות אחת את השנייה

למעלה