ואצלי...

Night Merry

New member
../images/Emo98.gif ואצלי...

הולך טוב.... כבר כמעט חודשיים לא מעשנת! יש עדיין רגעים קשים יותר וקשים פחות, (ומהנסיון שלכם נראה שזה לא ממש הולך להיגמר), אבל ההתמודדות נעשית קלה יותר ויותר. ואל תקחו את זה באופן אישי שבשבוע האחרון לא ממש ביקרתי פה. מלבד זה שגם הייתי מאד עסוקה, גם לא הרגשתי צורך להיכנס לפורום, אני מרגישה יותר ויותר חזקה להתמודד עם הגמילה, וזה טוב, לא? עכשיו אני יכולה להתחיל להפנות את האנרגיות שלי לדברים נוספים. יש לי את הכוחות לזה. בהחלט מרגישה אנרגיה מחודשת מאז שהפסקתי לעשן, ואני מה-זה שמחה שנגמר לי השיעול המחליא שהיה לי באופן קבוע, הריח המסריח בפה וההרגשה הפטתית של ההתמכרות לסיגריה. הרגשה נפלאה של להיות בקונטרול, בשליטה. זולו, קראתי שעלית 6-7 קילו. וואו, זה די הרבה הא? באמת כדאי 'לעבוד' על זה.... אני העליתי עד עכשיו כ-2-3 קילו, אבל זה משקל שרציתי לעלות אליו ממילא, כך שבינתיים אני לא נבהלת, אבל בהחלט צריך להישאר עם האצבע על הדופק. מקווה שאת לא מרגישה ש'נטשתי' אותך. אני עדיין פה, רק בתדירות יותר קטנה. חשוב לי להתעסק גם עם דברים אחרים. חשוב לי להמשיך הלאה... באדי, חני, וכמובן זולו, לי ,ולכולם, - שרק נחזיק מעמד, הא ?!!!!!!!!!!
נייט מרי

זולו60

New member
לא, לא כועסת רק שמחה בשבילך

ההרגשה הזו שלך שאת כבר לא כל כך צריכה את הפורום רק מעידה כמה שכל התמודדות תלויה בהרבה פרמטרים של המתמודד. ולכן תמיד צריך לזכור שגמילה יכולה להיות שונה מאוד מנגמל אחד לאחר. רק השארי על המשמר ואל תכנסי לשאננות. אני מדי פעם כאילו מדברת אל עצמי. ובעיקר אומרת לעצמי - הפעם את חייבת להצליח אמנם את רק בתחילת הדרך אבל את חייבת הפעם להצליח ולו כדי לא להתחיל מחדש ולהוסיף שוב מספר קילוגרמים למשקל. ובעיקר כשמתחשק לי סיגריה אני מיד מוחה לא אין דבר כזה רק שכטה או רק אחת כי בשבילי זה יהיה בדיוק כמו נגיעת סיגריה דלוקה בבלון רק נגיעה אחת מספיקה להוציא את כל האוויר שבעמל רב הכנסתי אל הבלון. אז נייט מרי תבקרי אותנו כשיהיה לך זמן. אפילו אחת לחודש אותי כל הצלחה של מתמודד גמילה מחזקת ביי בינתיים.

Night Merry

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifלכולכם!!!

למעלה