המלצות

zepter

New member
../images/Emo98.gif המלצות ../images/Emo98.gif

יאללה חברה, קבלו כמה המלצות, דבר ראשון הקרדיט לספינמן, שהיה לו מבחן היום, ככה שהיה לי קצת זמן ושקט חחח Ibiza Music United - Show Me Love 2007 (Sandy Vee Remix) **אלקטרו - חחזזקק David Guetta - Love Don't Let Me Go (Girls Vocal) חידוש מעניין ss-452221504 Lady Sovereign - Love Or Hate Me (Mr Bronkz Electro Mix) **חביב ביותר *היום הורדתי תשיר, משום מה נדמה לי שמיסטר מלכה כבר המליץ עליו, אם כן, הקרדיט לו כמובן 2 Clubbing - The Days Of Pearly Spencer (Battiato And Poppe Electro Mix) **חידוש אלקטרו - חזק ss-811834783 Liz Kay - Castles In The Sky (Sunset Crew Remix) חמוד, לא יותר מזה E-bonit - Eqador 2007 ( Alkohol Club mix by Costa ) גרסת אלקטרו ss-223783607 Sharam - The One (Club Mix) אלקטרו Joyride - Saturday Night (DiscoRockerz Remix) האוס, חידוש נחמד ss-858111587 מר מלכה - מספיק טוב התיאורים?

Adir Malka

New member
יא אללה איזה קטע...

אני גם רציתי להעלות כמה מהקטעים אבל הקדמת אותי... אחלה דברים דרך אגב!! ולגבי התיאורים הם עדיין חובבניים... טעון שיפור... חחחח....

zepter

New member
לאט לאט

בסוף נלמד מהמקצוענים האמיתיים (כמוך כמובן)!

gin11

New member
../images/Emo59.gif עשיתם לי את הבוקר :)

תודה תודה על ההמלצות :) אהבתי במיוחד את saturday night 0 שקוף לא ? ספין מן ? אקוודור ... אחלה ... איזב כיף :) יום נפלא לכם ותודה

SpinMan

New member
אל תתלהבו יותר מידי הוא חוזר לעבוד! ../images/Emo13.gif

נתתי לך יום חופש אדון........ ממשיכים לעבוד.. חחח...

למעלה