בוקר טוב לכולן

shirka

New member
../images/Emo98.gifבוקר טוב לכולן../images/Emo42.gif

יום חמישי, איזה כיף
שיהיה אחלה יום לכולנו, תחזיקו מעמד בסופ"ש, כי אז הכי קשה
סוף שבוע מקסים לכולנו

בוקר טוב עולם

מה שלומכולם??? איזה כייף אכן היום כבר יום חמישי איזה כייף אכן מחר בצהרים אפשר לשים את הרגלים ולנוח........... (אני בכל אופן) לגבי סופ"ש , אז אצלי זה בדרך כלל מאד מאד קל, אם לא מוזמנת לשום ארוחה טובה אצל בני משפחתי או חברי, אז אין מתוקים ואין דברים חריגים הכל נשאר כמו בכל ימות השבוע. (אני חיה לבד בנותי מגיעות לרוב באמצע השבוע לבקר את האמא שלהן בגלל כל מני אילוצים שונים ומשונים). אז שיהיה לנו יום לכולנו יום קסום בעולם קסום במיוחד

יעל י

New member
בוקר טוב,השמש זורחת וקרררר

יום עם הרבה מתח עבורי (כן כן אתן יכולות להחזיק אצבעות לבשורות טובות) מבטיחה לעדכן בערב...

יעלי מבטיחה להחזיק אצבעות

בדרך............. לראיון עבודה נוסף על כל אלה אשר עוברת בימים האחרונים מקווה שסוף סוף אצליח ואתחיל שוב לעבוד ולחזור למסלול חיים נורמים.

אז זהו ................

הייתי, שמעתי, התרשמתי פחות או יותר מתלבטת מאד קשה להחליט, הבטחתי תשובה ביום ראשון או שני לגבי ההחלטות שלי. אבל בראש יש לי כבר פחות או יותר את התשובה, רק רוצה להתלבט עוד עם מישהו שקצת יותר מבין ויודע בכל מני דברים. עד אז תהיי לי בטוח תשובה . תודה לכל המחזיקות באצבעות,

יעל י

New member
יהודית...../images/Emo50.gif ואצלי אין בשורות טובות

מהיום אני מפוטרת רשמית מחפשת עבודה

shirka

New member
../images/Emo45.gifבהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif[יש מספיק אצבעות לכולן../images/Emo13.gif]

מחזיקה את כל האצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המון הצלחה

shirka

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo45.gifמחזיקה אצבעות, המון בהצלחה../images/Emo140.gif

net the jet

New member
דוקא בסופשבוע יחסית הכי קל לי כי אני נורא

עסוקה תמיד... חמישי מנקה את הבית,כביסות, ואז קניות וההסעות הרגילות... ככה שאין זמן לאכול. שישי- בבוקר בישולים ( כשאני מבשלת אני לא אוכלת וגם איכשהוא אני שבעה עוד כמה שעות מהריחות.... ) אוכלים בערב אז אני ממש לא אוכלת עד הערב כלום. שבת הזו מוזמנים גם בצהריים וגם בערב ובגלל הצליאק אני כמעט ולא אוכלת לא בבית... הופ חיסכון
שבת שלום לכולן

קרמבו 112

New member
ברררר../images/Emo5.gif../images/Emo178.gifלמה למה להזכיר את סופ"ש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שיהיה שבת שלום ....

למעלה