בוקר טוב ליום שני!

../images/Emo98.gifבוקר טוב ליום שני!../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

טוב לא יודעת כמה זה נחשב בוקר עבורי אם לא ישנתי כל הלילה... הייתה אזעקה בסביבות 1 ואחכ כבר לא הצלחתי להירדם! נו טוב, לפחות סוף סוף סיימתי לקרוא ספר שהייתי חייבת להחזיר לספרייה! שלא יגידו שאני לא אופטימית... חחח... יום מקסים לכולם! טוב שלא כולם חושבים אותו דבר, חילוקי הדעות, הם-הם שעושים את מרוצי הסוסים. - מרק טווין

lb22

New member
לא אמרו שיש הפסקת אש?

נו נקווה שהיום יהיה לכם יותר קל. ממחר אני מבטיח להביא כמה תמונות מסיור הקולנרי שאני הולך לעשות בסיאטל (7 מסעדות ב3 שעות)...

חחח נמשכה 20 דקות בדיוק

ב21:00 אמרו שיש הפסקת אש ב 21:20 נשלחו מטחים לאשדוד, יבנה ואשקלון ב- 21:30 אמרו בערוץ 2 שכנראה זה בגלל שברשות עברו כבר לשעון חורף ולכן אצלם עדיין 20:30- בחיי שאני לא ממציאה את זה, אני ובעלי התגלגלנו מצחוק שמהדורה רצינית אמרה את זה וב- 02:00 בלילה שוב מטחים לכל כיוון אפשרי (בזמן הזה כבר בוודאות אין הבדלי שעונים!!!)

lb22

New member
טוב אני אחרי הסיור

היה באמת מדהים , טעים (סוף סוף נפגשתי פנים אל פנים עם התבלין שאני כ"כ מעריץ , הטראפלס באנגלית , בעברית כמהין שחורות ולבנות) אכלנו הרבה דברים (בשר ברווז , פיצות , ריזוטו , אנטיפסטי , כמהין בשלל צורות (שמן , בלסמי , רוטב עגבניות , מחית ) , ריבת לימון (עם קצת כמהין) , נודלס ויאטנמי וקינחנו בגלידה עשירה וטעימה. כמו כן טעמנו סנגריה (בספרד זה טעים יותר :) ) , יין אדום שאני לא זוכר את שמו ושני סוגים של בירה וגבינות (כחולה ועוד אחת שאני לא זוכר מוצאה). בכל מקרה תמונות ויותר פירוט אני חושב שאני אכתוב פה (אם זה בסדר מבחינת ההנהלה...). שתי אנקדוטות לסיום - אתמול קיבלתי טלפון מההורים שלי שחיפשו אותי ממאסטר שף (חברים רשמו אותי למאסטר שף של הסופרים) כי לא הצליחו להשיג אותי בטלפון הנייד (דהה הוא סגור כי אני לא בארץ) אז אני מקווה שעד שאני אחזור (לקראת סוף שבוע הבא) עוד יהיה אפשר להיבחן.... אנקדוטה שנייה לסיום - בסיום הסיור היום , הגיעו שני עוברי אורח ושאלו את המדריך היכן הדואר , ששמעתי אותם שואלים אי אפשר שלא היה להבחין במבטא שלהם וישר חשבתי שהם ישראלים , ואז ראיתי שלאחד מהם כתוב אופטיקנה על החוט של המשקפיים אז היה נחמד לדבר קצת עיברית שם :). זהו לעכשיו..... מקווה שהכל שקט.

peporain

New member
נשמע שהיה לכם טעים....

ולשתף עם תמונות - יותר מבסדר מצד ההנהלה (פחח, אני מההנהלה! :)), רק אצטרך לאכול משהו לפני...... האנקדוטה שלך הזכירה לי שפעם טיילנו עם בעלי (אז חבר שלי) באיטליה, נסענו ברכבת ולידנו ישבה משפחה ישראלית מרעישה במיוחד. לא היה לנו כוח ל"הסתחבקות" מיותרת, אז כל הדרך דיברנו בינינו באנגלית. ואז, אחרי שעתיים של נסיעה, קמנו לקחת את התיקים שלנו... ואז הסתבר מה היה רשום על התיק שהיה כל הזמן מול עינייהם של השכנים שלנו - "למתגייס באהבה מבנק דיסקונט"....

peporain

New member
בדקת לפי איזה לוח שנה התכוונו?

את וידעת, יש גם פער של כמה שנים בין הלוח המוסלמי לנוצרי וליהודי.... אז אולי זאת הסיבה

peporain

New member
אז אמרו... אבל כנראה יש מלאי שצריך לסיים

שלא יפוג תוקפם של הטילים עד הפעם הבאה, אז משגרים מדי פעם. שלא נשתעמם חלילה....

peporain

New member
ערב טוב - כמעט לילה טוב

ובתקווה באמת ללילה טוב... ושקט...

למעלה