הופעה חיה של גאנז החדשים.

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif הופעה חיה של גאנז החדשים.

"עלה לצפייה וידיאו של Guns N' Roses "מבצעים" את השיר הקלאסי Sweet Child O' Mine של ההרכב בהופעתם בפסטיבל Rock In Rio, שנערך בליסבון שבפורטוגל. אלבומם החדש של הלהקה, Chinese Democracy, שמלבד הסולן - אקסל רוז, לא כולל אף חבר מההרכב המקורי, אמור לצאת (והפעם על אמת) בהמשך השנה." נלקח מתוך מטאליסט. כנראה שיש התקדמות. [שימו לב למאמצים של אקסל לרוץ כמו פעם על הבמה..עם ג'ינס...וול.] מה אתם אומרים? [הוידיאו, למי שלא מצא, ממש כאן.]

SomebodyElse

New member
../images/Emo13.gif

הכי הכי כיף היה לראות את knockin on heaven's door וכשאקסל מגיע לקטע שהוא שר עם הקהל הוא אומר how far are we going back? we're going waaaay back! והקהל התחיל לשיר עוד לפני שהוא בכלל אמר את ה-so i'm gonna sing one and then u sing one, וזה פשוט כל כך כיף לראות את כל הקהל שר איתו, ולראות אותו מחייך את החיוך-אקסל שלו
. ובנובמבר ריין, כשהוא הגיע לקטע שבין הבית האחרון לסולו והיה את הכמה שניות שקט הוא חייך את החיוך הכל כך מפורסם שלו, כאילו הוא פשוט יודע שבערך כולם מחכים לקטע הזה... זה פשוט גורם לך לחשוב - אין בעולם אף בן אדם שיכול לעשות את זה יותר טוב!
שני השירים האלה פשוט עשו לי את היום
.

Allways Smiling

New member
וזאת הייתה ההודעה שהכי

התחברתי אלייה כל ימי חיי נראה לי.. כלכך מסכימה! אין עליו

נענועי התחת חסרים לי

והוא כבר לא יכול להגיע לטונים הצורמים שהיו לו פעם, רק לבס. אני יודעת שזה הגיל אבל זה חסר בטירוף. כואב לראות אותו מתאמץ כ"כ. וכל הקטיעות זה פאק במצלמה או בהופעה עצמה? והגיטרה סבירה יחסית.. זאת ההופעה הראשונה של גאנז החדשים שאני רואה, ובגדול זה די נחמד. טוב לראות את אקסל מאושר. :)

boazgilad

New member
זה לא הגיטרות וזה לא ההופעה זה האיכ

האיכות*!!! זה מה שנקרא איכות ברמה של גן, אבל עדיין כיף לראות
מוזר לי לראות מישהו אחר מנגן את זה ולא סלאש:-\

ממש אהבתי את פרדייז סיטי!

והמתופף החדש ממש אחלה, וגם בומבלפוט הזה בכלל לא רע. והצעקות בסוף.....גדול!!

l u d

New member
כנ"ל

אהבתי את אקסל בסוף, עם כל הריצות והטונים הגבוהים. הוא לגמרי היה עצמו

So like a rose

New member
זה כזה טוב.

לראות אותו על הבמה, מחוייך ושר. אולי הגיל שינה הרבה, אבל זה טבע האדם. אקסל נשאר אותו אקסל בנשמה. אוי אוי..זה כלכך מרגש לראות אותו. :)

izzys

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

רק לי הם נשמעים כמו מחווה בריו לגאנס אנ רוזס? הגיטריסטים מאכזבים, ואקסל נראה כמו אבא שלהם.
אכזבה גלויה.

דווקא הם לא נשמעים כמו מחווה....

מה שיפה לדעתי, זה שהם לא מנסים "לחקות" את גאנז או משהו כזה, אפשר לראות את זה גם בצורה שהסולואים התחלקו ולא ניתנו רק לרון ת'אל, וגם בסולואים עצמם...... חוצ מהסולו השני שהיה סתם זוועתי ומעיק, הסולו הראשון היה ממש אחלה, והאחרון היה ענק לדעתי, שונה לגמרי מאיך שסלאש היה עושה אותו, וחזק לגמרי. הקטע בסוף היה גדול
והעיקר לראות את אקסל מחייך שוב

למעלה