../images/Emo96.gif

תמיד יש את הקפה הראשון.. שכבר כזה הילדה תמיד שואלת.. "אמא להכין לך קפה..?" ועוד אין 5 דקות שאני בבית.. ולקפה הזה יש טעם...שהוא נגמר מהר ומבקשת עוד אחד.. סדר"כ זה הזמן גם ששנהם באים אלי עם הסיפורים של.."אמא הוא אמר לי...אמא היא לקחה לי.." היום.. שנכנסתי לא הציעו לי קפה.. הוא נתן נשיקה..הלך לעוד ערב של עבודה..<מישהו צריך לממן את הטיול לאילת שלו..> היא נתנה נשיקה..הלכה לחברה.. ולי לקח זמן להכין לעצמי קפה..ושכבר הכנתי..הוא לא טעים כמו שהיא מכינה.. ותאמינו לי זה לא הקפה...אלה הם נעלמו לי מהר פתאום היום....עוד לפני שהספקתי להבין מי נגד מי..ולמה..

קטי30

New member
אפשר להציע לך../images/Emo212.gif

ברור שלקפה הזה יש טעם אמיתי אבל הזמן... והחיים... עושים את שלהם. ערב טוב דגנית

קטי30

New member
שיהיה מתוק מתוק מתוקה אחת ../images/Emo13.gif

אם כבר אז כבר
ערב טוב גם לך גליוש

גליה

את יודעת שאני ממש ממש ממש אוהבת אותך???? ולא אכפת לי שכל העולם יודע את זה עכשיו ועוד מעט אפילו אוהב אותך מקרוב
רק רצית להגיד לך, שתדעי

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo13.gif

הקפה כבר מוכן ורותח, העוגיה כבר בצד, שתיי שלוקים, ונגמר... הזמן קצר והעבודה עוד מרובה... הייתי הלכתי... אהה ונזכרתי... מה לגבי שישי הצעות כבר יש .... אני חייבת להשתחרר המוח, אוףףף כמה שהוא כואב כ"כ דברים לזכור, עד מחר אח"כ הכל ישפך....

ריח..

שהגיע ... מילות שלי שיר ומוזיקה ברקע.. וזה הנער.. שחזר הבית..רעב כנראה.. והציף את הבית..בריח של שקשוקה.. ב.. צלילים וצבעים... קמתי.. כדי להסניף... בדרך אתלה גם כביסה..

למעלה