קודם... יש כרטיס מועדון?
מ מרי-לו New member 18/9/02 #32 אה לא חוכמה... אני הבנתי כי לי לא חסר מזה בכלל... תגידייייי... מה זה "אם מרי הבינה"??????? למה ממתי מרי לא מבינה, אה?
אה לא חוכמה... אני הבנתי כי לי לא חסר מזה בכלל... תגידייייי... מה זה "אם מרי הבינה"??????? למה ממתי מרי לא מבינה, אה?
מ מרי-לו New member 18/9/02 #42 יקירי.. (ותסלחי לי אישה, אבל חבר טוב לא נוטשים בשטח) שת = ישבן לילה טוב לכם
פ פשוט אישה** New member 18/9/02 #43 לילה מרי../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif הוא פשוט מחפש את התמונה....
פ פנטום הצט New member 18/9/02 #44 חחחחחחחחחחחח... יצא לי יותר מוצלח ממה שחשבתי... !!! I am the Ass Man
מ מרי-לו New member 18/9/02 #40 לפי הזמן שלוקח לו להגיב אני חושבת שהוא הלך לחפש אותו.... ואני כבר בשלב שאני מחפשת את האותיות על המיקלדת.... זה בטח אומר שאני צריכה לישון, לא?
לפי הזמן שלוקח לו להגיב אני חושבת שהוא הלך לחפש אותו.... ואני כבר בשלב שאני מחפשת את האותיות על המיקלדת.... זה בטח אומר שאני צריכה לישון, לא?
פ פנטום הצט New member 18/9/02 #45 לילה טוב מרי ../images/Emo25.gif את שלי מצאתי מהר...פשוט חיפשתי אחד יפה יותר... תסתובבי רגע...
פ פנטום הצט New member 18/9/02 #12 כוס קפה ? תמיד יש ממול... ולשבת בין שתיכן...זה צרות של עשירים... העיקר שאני יושב ליד החלון...