שרשור פרק 15 ^_^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif שרשור פרק 15 ^_^

איזה צביעה יפה הייתה בפרק הזה~! D:

Yosh Yosh

New member
סתם שאלה שמסקרנת אותי

למה השמות של טויה ושינדו כתובים בקטקאנה?

star_female

New member
כדי להיות מגניבים...

נראה לי שגם של אקארי ככה. לפעמים אנשים ביפן מחליטים לכתוב את השמות שלהם עם קאטאקאנה במקום קאנג'י כדי שזה יהיה מיוחד או משהו כזה. אין לזה משמעות מיוחדת.

liran 1 0 1

New member
יש לי שאלה

היקארו מדבר אם סאי בעזרת מחשבה נכון אז למה בפרק הקודם שהוא רצה לשים 11-8 סאי לא שמע??

star_female

New member
נראה לי שהוא שומע רק כשהיקארו

רוצה שהוא ישמע... כדי שהוא לא יוכל לשמוע את כל המחשבות של היקארו. זה, או שהוא פשוט היה מרוכז מדי במשחק בשביל לשים לב.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif סאי שמע, אבל נראה לי

שהוא חשב יותר מדי מה לעשות עם המשחק עם אקירה~ וסאי לא שומע מ שהיקארו לא רוצה שהוא ישמע~

star_female

New member
היקארו מגלה את נפלאות האינטרנט XD

איזה חמוד. ^_^ איזה כיף ששמים פריוויו לפרק הבא D: (את ההתלהבות מוואיה אני אשמור למחר ^^; )

../images/Emo45.gif

גמני~ ז"א אשמור למחר, אה. מחר אני לא אהיה... אז אשמור לעכשיו- וואיההההה~!!!!!!!!!! אמ"ג~!!!!!!!!!! *_______* עכשיו, תדמיינו שאמרתי את זה מחר P=

Meiko

New member
פרק נחמד.

אח,נפלאות האינטרנט...XD סאי היה נורא חמוד היום.

Neko chan

New member
האם רק לי זה מעלה אסוציאציות

משעשעות? סליחה מראש לקוראי הפורום הצעירים... זה פשוט נורא הצחיק אותי שראיתי את המשפט הזה בתקצירים של יס.

cRitiCaL KitTy

New member
*_____*../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ועכשיו אני אראה את 15 16 ו17!!!!!!! ווזה!!!! ניא~

sai desu~ ^___^

חחחחחחחחחחחחחחחחח, וואי זה ממש הזוי לראות את זה באנימה O: למרות ששומדבר לא חדש חוץ מאפקטים קוליים מאגניבים שכאלה ^___________^ אבל זה מוזר, כשאני משחקת גו אונליין זה לא עושה לי "ביפ-ביפ" כשאני שמה אבן על לוח. אני גם רוצה ביפ-ביפ!

star_female

New member
אני מעדיפה את הקולות על הלוח..

הם כל כך יפים. *-* למרות שגם הקולות באינטרנט שם מגניבים.

למעלה