חבק אותי חזק גם כשאני איתנה, ספר לי על הכוח שיש לי גם כשאינני איתך. גלה לי דברים שיסקרנו אותי ואל תספר לי את כל התורה. היה אתה, היה חבר, לא מושיע וגואל, לא מורה ומלמד. היה גם אתה לומד, מותר גם לך לפעמים להיות אובד. לפחד.
תפריט יומי לכל יום ויום בשנה לוקחים את שנים עשר חודשי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של קנאה, שנאה, עגמת נפש, קמצנות, עקשנות ואנוכיות. פורסים כל חודש לשלושה חלקים שווים, כשאנו מקפידים- שכל יום יהיה מוקדש בשליש לעבודה, והיתר לשמחה והומור בריא. מוסיפים 3 כפות מלאות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה באל הנצח וכפית של סבלנות. כמה גרגרי סובלנות ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל חי ובעיקר לזולת. על כל התערובת הזו יוצקים הרבה הרבה אהבה. ועכשיו, כשהמאכל מוכן מקשטים אותו בעלעלי ורד של רצון טוב ותשומת לב, ומגישים אותו מידי יום ביומו בצרוף מילה חמה וחיוך לבבי המלטף את הנפש. אז תחמיאי.....מה ישששששששששששששש?????חחחחחחחחח מקסימה אחת......
כתב פעם אברהם שרון... הדברים הניתנים בחינם, הם הדברים היקרים ביותר: יד פשוטה כתף תומכת, לב משתתף, נפש סועדת, הדברים היקרים ביותר אינם עולים כסף אבל הם שווים הון, אי אפשר לפרוט אותם לפרוטות, ואי אפשר לאמוד את ערכם במטבעות. הם ניתנים,כאשר הם ניתנים,כפי שהם, שלמים ומלאים ולעולם אין הנותן אותם מבקש תמורתם עודף והוא אינו נותן אותם כהלוואה. הדברים האלה הם שי, הם מענק, הם ההד המקדים את הקול, ולעולם לא יהיה להם ערך נקוב, ולעולם לא יהיה אפשר למדוד את שיעורם. הם אינם כתובים על נייר מסוים ואי אפשר למדוד אותם, הדברים היקרים ביותר ניתנים חינם כסף מוריד את ערכם. הם נמצאים בהישג יד, מתחת לאף. צריך לזכור זאת...
אז עשיתי חשבון פשוט... על כל 18,515 ש"ח הוא ישב יום אחד בכלא, וזה עוד לפני הריבית שצבר... אבל בכל זאת הוא מסכן.... אל תשכח שהוא זכאייייייייייייייייייייייייייי
כתבתי פעמיים , שלחתי 3 פעמים <אולי סוף סוף גם לי תהיה אורגזמה וירטואלית> ונאדה .. אז בפעם הרביעית , אהבתיייי , אפילו מאוד . כתבתי פעם משו דומה .. אבל זה לפעם אחרת.