(שניים סוכר)

שייכת

New member
../images/Emo96.gif (שניים סוכר)

חבק אותי חזק גם כשאני איתנה, ספר לי על הכוח שיש לי גם כשאינני איתך. גלה לי דברים שיסקרנו אותי ואל תספר לי את כל התורה. היה אתה, היה חבר, לא מושיע וגואל, לא מורה ומלמד. היה גם אתה לומד, מותר גם לך לפעמים להיות אובד. לפחד.

גוזלייייייייייייייייייייית שלי,,,

ועוד אחד ממני,,,
קחלשד,,, בהךגחן,, גףךכקחןי,,, כךףדלכי,,,,,,, מפזרת עלייך אורז,,,,

שייכת

New member
החלטתי פה אחד על העונש הראוי לך

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . סקילה באורז בחוצות העיר!!!! אולי בעצם אפילו במסיבה הקרובה...

חחחחחחחח,,,,,כשאפצח,,

בענטוזים,, תזרקי עלי אורז,, ותעשי טובה,, אם אפשר,, גם כמה שטרות,, לקנות עוד כמה אלבומים,,,,,,חחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
"קל הרבה יותר לפחד ביחד"...

וכשרוחות רעות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה...

sahr12

New member
ואיך זה ג´ולי???* **תפריט חיינו***

תפריט יומי לכל יום ויום בשנה לוקחים את שנים עשר חודשי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של קנאה, שנאה, עגמת נפש, קמצנות, עקשנות ואנוכיות. פורסים כל חודש לשלושה חלקים שווים, כשאנו מקפידים- שכל יום יהיה מוקדש בשליש לעבודה, והיתר לשמחה והומור בריא. מוסיפים 3 כפות מלאות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה באל הנצח וכפית של סבלנות. כמה גרגרי סובלנות ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל חי ובעיקר לזולת. על כל התערובת הזו יוצקים הרבה הרבה אהבה. ועכשיו, כשהמאכל מוכן מקשטים אותו בעלעלי ורד של רצון טוב ותשומת לב, ומגישים אותו מידי יום ביומו בצרוף מילה חמה וחיוך לבבי המלטף את הנפש. אז תחמיאי.....מה ישששששששששששששש?????חחחחחחחחח מקסימה אחת......

giulietta

New member
לא רק מחמיאה

מדפיסה ותולה על המקרר, כי אנחנו, מה שחסר לנו, זה התזכורות לדברים הכל כך ברורים.

sahr12

New member
כן הדברים הטובים שניתנים חינם...

כתב פעם אברהם שרון... הדברים הניתנים בחינם, הם הדברים היקרים ביותר: יד פשוטה כתף תומכת, לב משתתף, נפש סועדת, הדברים היקרים ביותר אינם עולים כסף אבל הם שווים הון, אי אפשר לפרוט אותם לפרוטות, ואי אפשר לאמוד את ערכם במטבעות. הם ניתנים,כאשר הם ניתנים,כפי שהם, שלמים ומלאים ולעולם אין הנותן אותם מבקש תמורתם עודף והוא אינו נותן אותם כהלוואה. הדברים האלה הם שי, הם מענק, הם ההד המקדים את הקול, ולעולם לא יהיה להם ערך נקוב, ולעולם לא יהיה אפשר למדוד את שיעורם. הם אינם כתובים על נייר מסוים ואי אפשר למדוד אותם, הדברים היקרים ביותר ניתנים חינם כסף מוריד את ערכם. הם נמצאים בהישג יד, מתחת לאף. צריך לזכור זאת...

giulietta

New member
וחוצמזה...

אתה מצפה שאני אחמיא לסחורה גנובה? חחחחחחחחחחחח תתחיל לכתוב בעצמך ! (יש לך באסטה בתחנה המרכזית? חחחחחחחחחח)

sahr12

New member
כשאני גונב אני מצטט.....חחחחח

ואיפה שאני לא מצטט.....חובת ההוכחה לגניבה היא עלייך......חחחחחחחחח "הוא זכאי עד שלא הוכחה אשמתו"

שייכת

New member
להזכירך, יש זכאי מאוד מפורסם

שישב בכלא
הוא זכאייייייייייייייייייייייייי

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחח......

הלואיי עליי שנה וחמישה חודשים בפנים על 2 מיליון דולר בבנק...... חחחחחחחחח....

שייכת

New member
השיעמום הרג אותי...

אז עשיתי חשבון פשוט... על כל 18,515 ש"ח הוא ישב יום אחד בכלא, וזה עוד לפני הריבית שצבר... אבל בכל זאת הוא מסכן.... אל תשכח שהוא זכאייייייייייייייייייייייייייי

שייכת

New member
פרווההההההה

איפה מריבות??? איפה חיבוקים ונשיקות??? איפהההההההה המלח? איפה הפלפל??? חחחחחחחחחחחחחחחח זה מתכון לחיים עד 120.... אנסה לישם 1/10 מכל זה....
. . . . . . . . . . . . . . אהבתי ...

sahr12

New member
זה לשומרי כשרות, (בשר-חלב)

ושומרי משקל.....חחחחחחח פרווה.

נשבעת....

כתבתי פעמיים , שלחתי 3 פעמים <אולי סוף סוף גם לי תהיה אורגזמה וירטואלית> ונאדה ..:( אז בפעם הרביעית , אהבתיייי , אפילו מאוד . כתבתי פעם משו דומה .. אבל זה לפעם אחרת.

למעלה