של בוקר

jess ועוד

New member
אני בסדר בניגוד לאתמול

הצלחתי לישון כמעט 6 שעות היום (עם הפסקות) ואני הרבה יותר רעננה ופחות בכיינית ...

בת ה י ם

New member
הנה האור בקצה המנהרה...

ממש בקרוב אתם תהיו אחרי.....
זה קרוב קרוב קרוב......

@@

New member
אין איזה קראסון בצד?

ג´ס, את לא עונה לי! איך את מרגישה? הכל תחת שליטה? נורא חשוב לי לדעת שהכל בסדר

jess ועוד

New member
הכל תחת

ויש הרבה ברוך אשם..... סתם האמת היא שאתמול נשברתי קצת כי אני סוחבת כל כך הרבה בזמן שבנות אחרות שתאריך הלידה שלהם הרבה אחרי יולדות להם כמו פלוצים אבל התעוששתי ישנתי וקמתי ואני כמו חדשה היום
תודה

@@

New member
נשמה שלי../images/Emo25.gif

אל תתעצבי, נכון את צודקת, זה כבר מתחיל לתסכל, אבל מיקה שלנו תגיע, אז זה לוקח לה זמן אבל היא תגיע. תראי יש לך 2 מצבים: האחת או שאת מתענה עד שהיא מגיעה והשניה (והנכונה) שאת ממשיכה עם חיוך גדול וחושבת חיובי, כי לצאת היא תצא בכל מקרה אז לפחות שזה יהיה חיוך, טוף? חולה עלייך נשמה שלי

jess ועוד

New member
לא יודעת מה הייתי עושה

אם אתם לא הייתם פה רק התמיכה שלכם מרימה אותי כל פעם מחדש משתדלת לחייך כי טוב לי להיות איתה עד הסוף לדעת ששום דבר לא התפספס לה בבטן שלי.... זה היה משבר קטן וזה חולף

@@

New member
בשביל מה אנחנו פה???

בשבילך ורק בשבילך, עם כל הקושי כולנו נעבור את זה יחד איתך את יודעת, כל בוקר שאני מגיעה אני אומרת אולי מיקה כבר הגיעה למרות שאני יודעת כשזה יקרה אני אשמע את זה בשידור חי בטלפון

אני שמחה שמצב הרוח יותר טוב

יקירה עד כדי כך טוב שגם את כבר משתמשמת בפלוץ לתאר לידה ומישהי כאן לפני כמה זמן כעסה שככה אמרו לה יפה יפה

golem

New member
ג´סוס ../images/Emo24.gif

אפשר גם לקבל קפה הבוקר הזה - או שאפשר להצטרף לקפה???
מה שלומך יקירתי???

jess ועוד

New member
יקירי כמה טוב לי שאתה פה

מה שלומך קפה ??? עלי אחרי הלידה אתם הרי באים אלי לפגישה כולם ואז אני לא אתן לך שום אוכל (בניגוד לאחרים שיקבלו) אלא רק קפה כמה שתרצה .... מתאים ??...

golem

New member
נו.....

אני יכול להגיד לך לא???
העיקר שתרגישי טוב ושמיומנה תצא בריאה...
אני בסדר גמור...אחרי סופ"ש ארול בצפון...הכל נחמד .. חוץ מהעבודה מעצבנים אותי....אבל זה באמת שטויות..

תמציא איזו דלקת עיניים ותשב קצת

ותשב קצת בבית עד שעבור לך ואז תגיע בכוחות מחודשים האמת שלי עשו פרצוף בטלפון אתמול אבל מה לעשות עכשיו אני בטח לא יכולה לחזור כי אז יראו שהעין באמת יותר טוב ואמרתי אתמול שהיא עדין ממש לא בסדר אז שיחכו ואני יגיעה

בת ה י ם

New member
ג´סססס בואי תשמעי מה מחכה לך

אחרי.... אתמול לקחתי את "נזק" (הבת שלי) לקנות מתנה לחברה... נכנסנו לחנות לבנים (יען כי הלבשה תחתונה) , היא ראתה תחתונים רגילים.....(לא חוטיני) ללא שום הכנה נפשית מוקדמת וללא שום התראה קודמת ניגשה הילדה למוכרת ושאלה אותה : זה תחתונים של בנות בהריון ??? 8 -*
ראי הוזהרת...

Queen Of Love

New member
סידי../images/Emo88.gif

אם היית לידי היית מקבל
איזה ראש יש לך, שתהיה בריא!!

תאמינו לי חופש או לא חופש

עדיין לא שתיתי כל הבוקר ניקיתי ובישלתי ועכשיו ברחתי לכאן קצת להתכתב ואז הקפה אוו איזה קפה עוד עם עוגה שאפיתי ושעדיין אני מאמינה תיהיה חמה

למעלה