של בוקר

פרח צוף

New member
../images/Emo96.gif של בוקר

מצחיק קצת שבפורום שיש בו כ"כ הרבה חברים נחמדים אפחד לא טורח לפתוח את היום באיחולי בוקר טוב וכוס
מרעננת.... לא חייבים רק שירשורים כבדים על מהות האדם בעולמו וכל מיני ענינים וחפירות ארכיאולוגיות באישור או שלא.... אז שיהיה לכולנו יום נפלא ומי שבא לו לפרגן איזו פרוסת
או קצת עוגיות זה יהיה מקסים מצידכם....:)

../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif

יש מספיק לכולם ? את משב רוח מרענן.

מתבי6

New member
בוקר טוב לכולנו

בשבילי היום זהו יום עם תפנית בכל מה שקשור לעבודה דרך האינטרנט. היום אנחנו משיקים מערכת שתעשה את כל העבודה דרך האינטרנט ואני לא אצטרך להגיע אישית לכל אחד. אולי לא בדיוק הבנתם אבל אתם יכולים להשתתף בשמחתי. אגב את השמחה אנחנו מציינים באירוע רב רושם באחת מערי המרכז.

סוג ב

New member
../images/Emo124.gifבוקר טובבבב

כמו בכל בוקר, אני יושבת על ה
(יש עדיין כאלה מחשבים?) שותה כוס
ומעשנת
. אחחחח, איזה בוקרררר. יום חמישי היום. תחילת סוף שבוע, סווווף- לכולנו..

מתבי6

New member
הכל נחמד וטוב, חוץ מ...

עישון. בשביל מה זה חסר לך? ולא מבחינה דתית, פשוט לא בריא, חבל סוגי

גנדרן

New member
אכן עישון מזיק....

לא רק למעשן, גם לאלה שיושבים לידו ושואפים את העשן.... מי שרוצה חיים בריאים צריך להגמל מעישון. ניקוטין הוא דבר ממכר, אבל ניתן להתגבר.... ודווקא הרבה חרדים מעשנים, גם בישיבות גם במשרדים ואני אומר להם חבר'ה הנה דוגמא מצויינת לכם ליצר הרע.... האדם יודע שזה גרוע ורע..... ואין בזה כל תועלת לאדם

answers2

New member
נזק מעישון פסיבי

מעולם לא הוכח. ובלי ניקוטין, טוב לו לאדם שלא נברא משנברא.

גנדרן

New member
אכן הוכח

אכן הוכח אשר על כן ברבות ממדינות המערב, אי אפשר לעשו במקום ציבורי סגור.... וגם לא במסעדות, אם אתה/את רוצים לחיות חיים בריאים, וגם שהסביבה שלכם,(משפחה קרובה, ילדים) יחיו חיים בריאים תגמלו מעישון.... אני לא מעשן וגם אין לי כל משיכה לזה, כי ראיתי למה זה גורם....

ההגיון1

New member
גם אני

יושב מול המחשב שותה כוס קפה מנשנש כמה רוגלך מעשן סיגריה בוקר טוב לכולם

mister xy

New member
בשבילי זה בוקר לא ממש מוצלח ../images/Emo10.gif

כי הלילה גנבו לי את האופניים

בינגi

New member
אז הלילה לא היה מוצלח.. ח ח..

איך אומרים.. המקום ימלא חסרונך..

הוא מיהר לבית הכנסת

למניין אחרון של מעריב ושכח להחזיר תרום חי למוסדות חעלם והוא ייזכר האמת זה מעצבן תנחומי הכנים

סוג ב

New member
תתנחם בזה שיש לך עדיין את האוטו..

אויש. לא נעים. אני בכלל שונאת שנעלמים לי דברים.

תודה רבה על הקפה

אני בהחלט אוהב שרשורים רציניים, אבל על הקפה שלך אני לא מוותר... :)

למעלה