קבלת שבת

Roncha87

New member
../images/Emo96.gifקבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: משהו מצחיק שהיה השבוע: ספר/סרט של השבוע: פרק בסדרה אחרת/ פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

Angelus

New member
שבת שלום!

משהו טוב שקרה השבוע: חגגנו לחבר טוב שלי יום-הולדת במשך שלושה ערבים ברציפות. בערב הראשון פגשתי חברים מהעבר שלא ראיתי המון זמן; היה מאד מצחיק ונוסטלגי. הבטחנו שנפגש לעיתים קרובות יותר.. ו.. וול, נפגשנו גם למחרת (רובנו) אצל אותו חבר לו חגגנו יום-הולדת בביתו.. והפתענו אותו עם אוכל (הכי חשוב) וכל הבלאגן הרגיל שמסביב ליום הולדת. אתמול, שוב יצאנו לאיזה בר (הפעם היינו בערך שבעה..) והיה מצחיק, כי בדר"כ אני לא שותה בכלל.. ולא נהגתי, אז זרמתי על בירה .. ועוד אחת.. ואז הכל הפך להיות מוזר וכנראה לא הפסקתי לדבר ולהעיר לאנשים.
מה שכן, לפחות יצא לי להתחיל עם שתי בנות שנראו ממש טוב.. ונראה לי שהתחילו איתי ואפילו לא שמתי לב כי התחלתי לדבר על כל דבר אפשרי. להגנתי, לא הייתי שיכור. פשוט אמרתי בקול רם את כל מה שחשבתי (ונשארו לי חברים עדין, מי היה מאמין) משהו פחות טוב שקרה השבוע: ביום רביעי לא היו רכבות לכיוון תל-אביב והחלטתי להיות מתוחכם ולנסוע עם אוטו.. אין לי כח אפילו לגלול פה את כל התלעות שעברתי, אבל פשוט הבנתי שאין סיכוי שאני אעשה את זה פעם נוספת. ארורה רכבת ישראל!! משהו מצחיק שהיה השבוע: לא יודע אם לצחוק או לבכות מזה; אבל באותו היום כשנסעתי עם האוטו, המתנתי ברמזור משהו כמו 15 דקות עד שהבנתי כי הרמזור כנראה מקולקל (שיערתי שפשוט יש בעיה עם המשקולת ובמשך 15 דקות נסעתי קדימה ואחורה בשביל לנסות להתיישב ממש על המשקולת.. ואז חשבתי שאולי מדובר בלייזר.. קיצור, בלאגן) ובסוף לקחתי ימינה באדום.
שששש... ספר/סרט של השבוע: אני קורא כעת ספר של גון בן-ארי בשם תושבי חדר הילדים (נראה לי שזה השם המדויק..) והוא עדין לא כל-כך ברור .. אני מניח שהפאנץ' ליין יהיה לקראת סוף הספר. מלבד לכך אני קורא ספר נוסף שעוסק בפיסיקה, והוא ממש ממש מעניין. פרק בסדרה אחרת/ פרק בסקראבס: ללא ספק 804.
אחחח.. סקראבסיס. השירים של השבוע: johnny cash - hurt, one, ring of fire david cook - light on
Les Choristes - CARESSE SUR L`OCEAN - זה מהפסקול של הסרט כשהנערים שרים. תמונת השבוע: יאדי יאדי י-ה

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif תמונה גדולה!

חחחחח אם הייתי רואה אותך באותו רמזור בטח הייתי נשפכת מצחוק. היית לבד שם? וחבל באמת שאף אחד לא צילם אותך אחרי ששתית את הבירה שלך, זה בטח היה מאוד משעשע

TheLost

New member
שבת שלום וברכה ../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון החלטתי ללכת להתנדבות אחרי הפסקה ארוכה, וכשיצאתי התחיל גשם קל ולא בא לי ללכת אז חזרתי. ואז הבנתי שאני חייבבבב ללכת, אז יצאתי שוב, התחלתי ללכת, והתחיל מבול שלא מהעולם הזה. והלכתי בדרך שאין בה שום בניין או שום מקום להסתתר אז מצאתי את עצמי מתחבא מאחורי עץ עלוב שעוד שנייה נופל (ובכלל אסור להתחבא מתחת לעצים. למרות שכעיקרון לא היו ברקים), ובקיצור אח"כ הגשם נרגע קצת אז המשכתי ללכת ופתאום שוב מבול, התחלתי לרוץ (כבר הייתי ממש ליד המקום של ההתנדבות) והיה גשם מטורף אז מצאתי שם איזה מקום מסתור, וחיכיתי ואז רצתי מהר לתוך המקום של ההתנדבות (זה היה ממש צמוד). והייתי רטוב לגמרי, היה לי קר, אבל לרוץ בגשם זה דבר דיי חיובי וגם בדיעבד- שבוע אחרי- לא הצטננתי אפילו! אז יצאתי מורווח. ואז בכלל הסתבר שאין ביום הזה התנדבות אז המנהלת החמודה רשמה לי שהייתי שם שעתיים בכל זאת (למרות שהייתי שניה) ואז חזרתי הביתה לעוד קצת רביצה שגרתית. חוץ מזה, השבוע עשיתי את הצעד המשמעותי וצלצלתי לחצי מהמפיקים שאני מכיר, התחלתי להעביר את התסריט לכל רחבי הארץ, ובינתיים... ממתינים לתשובה (ביום ראשון אני אצלצל לשאר המפיקים). אבל בכל מקרה, היה לי דווקא ממש כיף לצלצל. ברור שיש הרבה חזירים (וגם לא מעט טיפשות) בתעשייה אבל סה"כ היו הרבה אנשים נחמדים ועם רוח טובה ולמרות שבהתחלה קצת הייתי לחוץ מלצלצל, אחר כך היה לי מגניב. חוץ מהקטע שצלצלתי לחברה בשם איגואנה הפקות, שביקשו שאני אספר להם על התסריט- דרמת יחסים שמתרחשת בתוך בית אחד בלה בלה בלה בלה. התגובה הייתה: "אה.. אנחנו עושים הפקות ילדים לערוץ הופ". כבוד
משהו פחות טוב שקרה השבוע: המלחמה הייתה לי השבוע יותר מתמיד ממש מול העיניים. לא יודע. זה קשה. השבוע היה לי דיקור סיני נוסף (כן...) והוא היה כואב יותר
בגלל הדיקור אסור לי לאכול חלב וסוכר. זה אומר שאסור לי לאכול שוקולד. פאק! נדפק לי הדיוידי והוא לא מראה כתוביות. המורה שלי לקולנוע צלצלה אליי השבוע פעמיים הביתה! פעמיים! לא ידעתי שכשהחלטתי ללמוד קולנוע בעצם החלטתי ללמוד "פוליטיקה למתחילים". פאק. משהו מצחיק שהיה השבוע: אני בטוח שהרבה אנשים צחקו למראה הילד המטורף שרץ בגשם כמו אידיוט. אז זה. חוץ מזה, כשהיינו באוטובוס בחזרה מקריית אתא, חן סיפר לי בדיחה מצחיקה מאוד. אבל רק אותי היא מצחיקה כי מסתבר שבאופן כללי זאת בדיחה סוטה מידי ולא מצחיקה. אולי זה בגלל שאני לא יודע לספר בדיחות. כנראה שכן. בקיצור, שימו לב הבדיחה כוללת איבר מין אז אם אתם תמימים מידי קיפצו הלאה. הבדיחה- ילדה באה לאימא שלה ואומרת לה, "אימא אימא את יודעת שלילדים בגן יש בולבול כמו במבה?". אז האימא שואלת אותה, "מה- צהוב?". הבת עונה: "לא, מלוח"
בקיצור, הבטחות מקיימים ולכן סיפרתי את הבדיחה לפחות פעמיים לכל מי שמסביבי ואיכשהו הבדיחה הפכה להיות - שימו לב לטוויסט הבא - בדיחת קאלט! כל השבוע אני וכל החברים שלי המצאנו בדיחות שלמות שמבוססות על הבדיחה הזאת, והנה מטעמים- זהירות, אלה באמת R RATED!: ילדה באה לאימא שלה ואומרת לה, "אימא אימא את יודעת שלילדים בגן יש בולבול כמו ביסלי?". אז האימא שואלת אותה, "מה- מלוח?". הבת עונה: "לא, מסולסל!"
ילדה באה לאימא שלה ואומרת לה, "אימא אימא את יודעת שלילדים בגן יש בולבול כמו כלב?". אז האימא שואלת אותה, "מה- חברו הטוב של האדם?". הבת עונה: "לא, שעיר!!!!"
ילדה באה לאימא שלה ואומרת לה, "אימא אימא את יודעת שלילדים בגן יש בולבול כמו במבה?" אז האימא עונה לה: "כן".
ספר/סרט של השבוע: אינדיאנה ג'ונס 2. לא נפרט, נכון? פרק בסדרה אחרת/ פרק בסקראבס: שפרה הייתה היום ב"מקבלים שבת עם דב אלבוים". היא לא הצליחה לבטא את עצמה בשיט, אבל נו, אנחנו עדיין כולנו אוהבים אותה, נכון יעל?
בסקראבס- פרק 8.02 שראיתי לפני שבוע, אבל לא כתבתי עליו בקבלת שבת הקודמת
8.03 היה סתמי כזה. בינתיים אני מאוכזב. השירים של השבוע: Guster - Satellite Mr. Blue Sky, שכחתי את השם של הלהקה (משמש נצחית). תמונת השבוע: אל תוותרו לי על תמונה אם אני אביא לכם את זה?: http://www.youtube.com/watch?v=mQA6O0KCQzo שבוע טוב!

jess r

New member
נחמד

אני אספר לחברים, הם בטח ישתעשעו. בשביל מה הדיקור הסיני?

steelwater

New member
הפסדתי את זה!../images/Emo10.gif

אמא אמרה יל ששפרה מתארחת שם, וזו תונכית שהמשפחה שלי ממש אוהבת. אבל הייתי בטלפון ושכחתי מזה. אני מקווה לתפוס שידור חוזר מתישהו.
הבדיחה הראשונה והאחרונה ממש מצחיקות חחחחחחחחחחח!
האחרות קצת פחות..
Satellite אחלה שיר. איך גילית אותו?

TheLost

New member
יש לי את זה שמור במקס לנצח נצחים.

במפגש כפ"ס הבא תבואי לראות
ו Satellite היה ב-Martian Child. גם מיסטר בלו סקיי... אחלה פסקול יש לסרט.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אם ג'וני לא היה כותב אז לא הייתי חושבת על זה, אבל חזרתי יום אחד מבית הספר עם חברה ולקחנו אוטובוס שהתחנה שלו כמה דקות הליכה מהבית והיה מבול אז רצנו בגשם והיה כיף, ואז היא אמרה, והיא לא אוהבת גשם, שהיא חיבבה את הגשם הפעם והיה כיף. יצאתי עם חברים לראות סרט. מחר בבוקר אני הולכת לאסוף פטריות ביער. זה נשמע בעל פוטנציאל גבוה להרעלת קיבה (וגם מטופש) אבל רוסים חושבים שזה כיף. משהו פחות טוב שקרה השבוע: דיכדוך כללי. מזג האוויר לא עושה לי טוב, אין מספיק חורף. אני טיפוס של קיץ, אבל לכל עונה יש את הזמן שלה והחורף השנה מאכזב. יותר מידי מחשבות שאני צריכה להפסיק לגלגל בראש ובמקום זה לישון קצת יותר. משהו מצחיק שהיה השבוע: החיים לא מצחיקים לאחרונה. כאילו, לא מצחיקים במובן של "חחחחח", יותר מצחיקים במובן של "חה חה". משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: למה הסרתם את הסעיף הזה? הוא מעודד. אולי אני אלך עם אבא לראות את הסרט החדש של צ'ארלי קאופמן ואתן לאבא להביך את עצמו כשהוא ינסה לבטא את השם של הסרט באוזני הקופאית. "סינקדוכה, ניו יוק" למי שמעוניין להתאמן כבר מעכשיו. ספר/סרט של השבוע: "חלון אחורי" של היצ'קוק שראינו בשיעור קולנוע והיה מאוד נחמד. "בנג'מין בוטאן" - ידעתי שהוא יאכזב אותי, אז בעצם זה לא נחשב אכזבה, נכון? בקיצור רובו טוב אבל לא מצויין, סוף ממש חזק, הזלתי דמעה, ולמרות אורכו לא השתעממתי כמעט באף חלק. הרגע הכי טוב בסרט - הגירסה הצעירה של בראד פיט. שווה את ההיגררות לגלובוס, מרתף העינויים שמשום מה ממשיך להיקרא "אולם קולנוע". פרק בסדרה אחרת/ פרק בסקראבס: "נמלטים" - דיייייייייי נמאס, נמאס נמאס. תנו להם קצת לנשום, למסכנים. כל פעם דופקים אותם מחדש. "האנטומיה של גריי" - אני לא יודעת אם זה התסריט, הבימוי או המשחק שלא מצליח לתפוס את זה - אבל הן פשוט לא מתנהגות כמו זוג, קאלי ומה שמה. הציחקוקים שלהן מזכירים לי את הציחקוקים שלי ושל חברות שלי בערב בנות, ואף אחד מהאירועים האלו לא נגמר במיטה. בקיצור - משהו ביניהן לא עובד. אני מנחשת שמדובר בשילוב של הדברים. "ישנן בנות" - עונה חמישית וממש נחמדה. אחרי הנפילה בעונה הרביעית שמחתי לראות את העונה הנוכחית למרות שכואב לי שג'ני עדיין כזאת ביץ'. "בנות גילמור" - התחילו לשדר את זה מההתחלה בערוץ 3. עונה ראשונה. "איך פגשתי את אמא" - אוקי, זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי כבר הרבה זמן. רובין והחבר הראשון שלה, בסצינת הפלאשבק כשהוא זורק אותה לטובת בחורה עם בריכה: "אה, בריכה. אני לגמרי מבינה אותך. לנו יש ממטרה. עברתי דרכה" לא יודעת מה כל כך הצחיק אותי במשפט הזה, אבל פשוט צחקתי כמה דקות שלמות ואפילו הרצתי לאחור. זה פשוט גאוני. "עברתי דרכה"! גאוני! "דקסטר" - עונה מצויינת עד כה. קשה להמשיך לחדש בסדרות מתח ופחדתי שהם יתחילו למחזר וזה לא מרגיש כמו מיחזור. מצד שני אני מקווה שכל החלקים יתחברו וכל ההתפתחויות העלילתיות יתחברו למשהו חכם. השירים של השבוע: Pixies - Hey Uh Huh Her - E שיהיה לנו שבוע נפלא ומרתק!

Ch3nf3l

New member
ט"ו בשבת

משהו טוב שקרה השבוע: - NONE. באמת, אני לא יכול לחשוב על שום דבר חיובי שקרה השבוע. - בעצם, אתמול בערב היה כיף. עשינו ערב פוקר, וודקה, פיצה ושטיח ריקודים. משום מה הוודקה לא עלתה לי לראש כמו שציפיתי, אבל נניח. בפוקר דווקא שרדתי. ראוי לציון - היה לי 8 ומלכה, וחשבתי לפרוש כי היה לי מצב על הפנים. אבל זרמתי. ופתאום נפתחו עוד 2 מלכות ו-8 (שיחקנו Texas Hold 'Em)... ואז אחרי זה גם נפתח עוד 8. קיצר, היה לי פול האוס, כפול (יכלתי לבחור איזה שבא לי). תענוג. והיה גם קטע ששלושת הקלפים שנפתחו היו אסים, פרשתי תוך שניה. חששתי חחחח חחחח אחות של חבר שלי שהיינו בבית שלו גם כנראה נסחפה עם ההורדות של השירים למשחק ריקודים, כי פתאום מצאנו שם שירים של המורדים עם הקליפ אפילו. הייתה גם גרסת פאנק ל-Somewhere Over The Rainbow. נפלתי חזק. - אמ, איזו מישהי הגיבה לי ולאלדר על הסרטוני ליפסינק ביוטיוב, אמרה שהיא הגיעה לסרטון דרך הבלוג של אחד מאיתנו (שלי, מן הסתם) ושהיא תמיד שמחה לפגוש אנשים ששומעים Of Montreal ו-The Shins, ותהתה מי מאיתנו. אז שלחתי לה הודעה. היי, היא אדירה לגמרי (רק לא בקטע של לפגוש אנשים מהאינטרנט. Yet.) - הו! הייתי ברכבת של ראש העין, אחרי שחזרנו מהבקעה. על מדי ב'. השעה 15:30, הרכבת בשעה 15:37, אבל עיכובים גרמו לי להתחיל להעלות על א' רק ב-15:32 או 33. קיצר, אני ממהר, ממהר, פתאום הזאתי מכריזה שהרכבת לכפר סבא תצא מרציף מספר 2... מהר, דפקתי ריצה, בלי גומיות בנעליים, בקושי מדוגם, רץ במדרגות ומחליק עוד רגע, עוד שניה נתקע בכל האנשים שנכנסנו לתחנה, ואז... בא לפתוח דלת... לא נפתחת, ואז מאבטח קורא לי מדלת אחרת "בוא הנה!". אז נכנסתי. כנראה המאבטחים שם אמרו לו לחכות. אחחח... משהו פחות טוב שקרה השבוע: - אחותי טסה ל-3 חודשים להודו, עם ארוס שלה. - פעמיים באותו יום, הרכבת ברחה לי. פעם אחת כשהייתי מחוץ לתחנה ועוד לא הספקתי להוציא כרטיס, ופעם שניה כשבאתי להחליף לרכבת לכפ"ס, היא הייתה בתחנה, לחצתי על הכפתור לפתיחת הדלת. אבל הוא לא נפתח. רצתי לדלת הבאה, גם לא נפתח. והרכבת נסעה. - לא יודע, שבוע דיכאון. תבדקו את הבלוג אם בא לכם הוכחה. משהו מצחיק שהיה השבוע: - נראה לי שתיארתי למעלה כבר! טוב, היה לי גם עוד מסומם תורן בתחנה המרכזית שביקש 2 שקל לאוטובוס. והוא הגיע בלי נעל ועל קביים. יום לפני זה הוא הלך כמו שצריך וגם צעק לכולם שהם קמצנים. - חחחח המפקד שלי שלח לכולנו הודעה ביום רביעי "מחר בבוקר שיחה במשרד". ידעתי בערך מה העניין, כי והוא ואחת החיילות רבו. יש לו בעיות עצבים. קיצר, כולנו באנו לבסיס בחשש אדיר.. הייתי חייב להוסיף בשניה שהגענו לבסיס "כבר חתמתן על שכפצים?" - ציטוט של אלדר מאתמול, כשעשינו מן רולטת וודקה - "יש 6 כוסות, ואנחנו 4, אז זה 2 לכל אחד." ספר/סרט של השבוע: - ספר? סיימתי את "קורות הציפור המכנית" הארור סוף סוף. לא ברור בכלללללללללללל. והתחלתי את תולדות האהבה של ניקול קראוס. כבר מתחיל טוב. - סרט, לא ראיתי. אבל כנראה רואה עוד מעט את זאק ומירי עושים פורנו. פרק בסדרה: - 24 התחילה עונה רביעית. נראה יותר מבטיח מעונה 6. פרק 3 היה טוב, אבל לא טוב בגלל האיכות, אלא בגלל התחביב החדש שלי - להסתכל על 24 בתור פארודיה על עצמה, ולצחוק מכל החלטה תסריטאית/בימאית מטומטמת. תענוג. - איך פגשתי את אמא היה ממש מצחיק. פרק בסקראבס: - נראה לי שמכל מה ששודר, אהבתי את 2 הכי הרבה. 3 ו-4 לא עשו לי את זה. השירים של השבוע: Hercules and Love Affair - Time Will, Hercules Theme, Blind Jeff Buckley - I Know Its Over (The Smiths Cover) Fleet Foxes - White Winter Hymnal, Quiet Houses, He Doesnt Know Why, Your Protector Cut Copy - Feel The Love, Light And Music, Strangers In The Wind Boyce Avenue - 4 Minutes קאבר למדונה

steelwater

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: שחיררו את ידיד שלי ממילואים אתמול כדי שהוא יוכל לנסוע לחופשת סקי שהמשפחה שלו תיכננה מזמן.
אני ממש שמחה ששיחררו אותו ואני מקווה שהמלחמה תיגמר כבר ושהוא לא יצטרך לחזור למילואים כשהוא יחזור מהחופשה. חוץ מבשביל להחזיר ציוד.סוף סוף פירסמתי את רשימת שירי השנה שלי של 2008! אני מאד אשמח לתגובות מכולכם.
http://www.facebook.com/note.php?saved&&suggest&note_id=46336796596#/note.php?note_id=46336796596 משהו פחות טוב שקרה השבוע:המלחמה.
תקופת העבודות הגדולות והמבחנים מתקרבת וזה ממש מפחיד. משהו מצחיק שהיה השבוע: חן שולח לי הודעה ביום חמישי "המלצתי לגלג"צ על New Slang!" ואני בדיוק קמתי ואני כזה "מה?" והוא הסביר לי שהוא ביקש שישמעו את שהיר הזה כחלק מתוכנית שאנשים בדרום מקדישים שירים. אז אני כותבת לו כזה "אבל אתה גר בכפ"ס!" חחחחחחח. ואז הוא כותב לי שנכון, אבל שהבסיס שלו ליד חדרה ושהז בדרום אז הוא כתב אמר להם כאילו הוא משם חחח.
וואי חן, זה היה אחד החזקים, ממש הצחקתי אותו באותו יום.
ספר/סרט של השבוע:ספר - סיימתי את Fishing Salmon in the Yemen וזה אחד הספרים הגרועים והנוראיים שקראתי בחיי. יאחס, פשוט יאחס. הוא ספר כל-כך משעמם. התחלתי לקרוא את Into the Wild. סרט - ויקי כרסטינה ברצלונה. סרט מצחיק וחמוד, ויש בו משחק ממש טוב, אבל אין לו שום פואנטה. פשוט סרט כיפי והזוי שלא אומר כמעט כלום חחח. פרק בסדרה אחרת/ פרק בסקראבס:סקראבס - 803 ו-804. שני פרקים מעולים!!! היה ממש כיף, ממש נהינתי מהם והם עשו לי את השבוע פחות או יותר. השירים של השבוע: The Good, The Bad and the Queen - Kingdom Of Doom The Bens - Bruised Morrissey – Something Is Squeezing My Skull Morrissey – I'm Throwing My Arms Around Paris Jack Penate – Tonight's Today Ou Est Le Swimming Pool – Dance The Way I Feel Vampire Weekend - A-Punk Esser – Headlock תמונת השבוע:הפוסטר הכי מגניב בעולם!!! הפוסטר של מסיבת הבוטנים שלנו שאתם כולכם מוזמנים אליה, ואבי עשה לנו גם פלייארים - אההההה! עכשיו אתם רואים שלא עבדתי עליכם ושאני באמת מתקלטת חחח.

limors2

Well-known member
מי הסופר/ת?

בא לי גם לקרוא
הסרט היה ממש ממש טוב.

TheLost

New member
אה ../images/Emo3.gif

חשבתי את איכותית, קודם קוראת את הספר ואח"כ רואה את הסרט (או אפילו לא רואה בכלל!) אבל הסרט באמת מדהים.

steelwater

New member
חחח תודה באמת!

לא ידעתי שיש ספר לפני שראיתי את הסרט כל-כך.

Roncha87

New member
שבוע רגוע../images/Emo182.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לארץ נהדרת עוד פעם והיה ממש ממש כיף ומצחיק. יצא לי קצת זמן איכות עם אבא שלי וזה היה מאוד טוב. יום כיף עם חברות. בקיצור היה שבוע טוב מלא במסקנות חשובות על עצמי אבל טוב שהוא נגמר
משהו פחות טוב שקרה השבוע: החתולה שלי הייתה אצל הווטרינר והיא בסדר אבל בואו נגיד שאני פשוט לא הפסקתי לבכות ונסתפק בזה
משהו מצחיק שהיה השבוע: ארץ נהדרת!!! וכל מה שמסביב, הנסיעה
הרבה זמן לא צחקתי ככה. בנוסף היה איזה קטע שחברה מהלימודים סיפרה שלאחותה יש תוכי ששבר את הרגל ושמו לו גבס
אתם לא מבינים כמה צחקתי מזה. ספר/סרט של השבוע: ספר- 1984 חומר לימודים מצויין. סרט? לההה פרק בסדרה אחרת/ פרק בסקראבס: אתם צריכים לראות את היס מקס שלי, מפוצץ! אבל בסקראבס- 802 (כן אני איטית) מאוד אהבתי
השירים של השבוע: Ralph McTell - Streets Of London Robbie Wiliams - Eternity Vampire Weekend - Oxford Comma Manchester Orchestra - I can feel a hot one Tyler Burkum- End Of The Road תמונת השבוע: קצת נוף לא יזיק
שבוע נעים ושקט שיעבור על כולנו (והלוואי שהגשם הזה שיורד בחוץ ימך לנצח!)

למעלה