ט"ו בשבת
משהו טוב שקרה השבוע: - NONE. באמת, אני לא יכול לחשוב על שום דבר חיובי שקרה השבוע. - בעצם, אתמול בערב היה כיף. עשינו ערב פוקר, וודקה, פיצה ושטיח ריקודים. משום מה הוודקה לא עלתה לי לראש כמו שציפיתי, אבל נניח. בפוקר דווקא שרדתי. ראוי לציון - היה לי 8 ומלכה, וחשבתי לפרוש כי היה לי מצב על הפנים. אבל זרמתי. ופתאום נפתחו עוד 2 מלכות ו-8 (שיחקנו Texas Hold 'Em)... ואז אחרי זה גם נפתח עוד 8. קיצר, היה לי פול האוס, כפול (יכלתי לבחור איזה שבא לי). תענוג. והיה גם קטע ששלושת הקלפים שנפתחו היו אסים, פרשתי תוך שניה. חששתי חחחח חחחח אחות של חבר שלי שהיינו בבית שלו גם כנראה נסחפה עם ההורדות של השירים למשחק ריקודים, כי פתאום מצאנו שם שירים של המורדים עם הקליפ אפילו. הייתה גם גרסת פאנק ל-Somewhere Over The Rainbow. נפלתי חזק. - אמ, איזו מישהי הגיבה לי ולאלדר על הסרטוני ליפסינק ביוטיוב, אמרה שהיא הגיעה לסרטון דרך הבלוג של אחד מאיתנו (שלי, מן הסתם) ושהיא תמיד שמחה לפגוש אנשים ששומעים Of Montreal ו-The Shins, ותהתה מי מאיתנו. אז שלחתי לה הודעה. היי, היא אדירה לגמרי (רק לא בקטע של לפגוש אנשים מהאינטרנט. Yet.) - הו! הייתי ברכבת של ראש העין, אחרי שחזרנו מהבקעה. על מדי ב'. השעה 15:30, הרכבת בשעה 15:37, אבל עיכובים גרמו לי להתחיל להעלות על א' רק ב-15:32 או 33. קיצר, אני ממהר, ממהר, פתאום הזאתי מכריזה שהרכבת לכפר סבא תצא מרציף מספר 2... מהר, דפקתי ריצה, בלי גומיות בנעליים, בקושי מדוגם, רץ במדרגות ומחליק עוד רגע, עוד שניה נתקע בכל האנשים שנכנסנו לתחנה, ואז... בא לפתוח דלת... לא נפתחת, ואז מאבטח קורא לי מדלת אחרת "בוא הנה!". אז נכנסתי. כנראה המאבטחים שם אמרו לו לחכות. אחחח... משהו פחות טוב שקרה השבוע: - אחותי טסה ל-3 חודשים להודו, עם ארוס שלה. - פעמיים באותו יום, הרכבת ברחה לי. פעם אחת כשהייתי מחוץ לתחנה ועוד לא הספקתי להוציא כרטיס, ופעם שניה כשבאתי להחליף לרכבת לכפ"ס, היא הייתה בתחנה, לחצתי על הכפתור לפתיחת הדלת. אבל הוא לא נפתח. רצתי לדלת הבאה, גם לא נפתח. והרכבת נסעה. - לא יודע, שבוע דיכאון. תבדקו את הבלוג אם בא לכם הוכחה. משהו מצחיק שהיה השבוע: - נראה לי שתיארתי למעלה כבר! טוב, היה לי גם עוד מסומם תורן בתחנה המרכזית שביקש 2 שקל לאוטובוס. והוא הגיע בלי נעל ועל קביים. יום לפני זה הוא הלך כמו שצריך וגם צעק לכולם שהם קמצנים. - חחחח המפקד שלי שלח לכולנו הודעה ביום רביעי "מחר בבוקר שיחה במשרד". ידעתי בערך מה העניין, כי והוא ואחת החיילות רבו. יש לו בעיות עצבים. קיצר, כולנו באנו לבסיס בחשש אדיר.. הייתי חייב להוסיף בשניה שהגענו לבסיס "כבר חתמתן על שכפצים?" - ציטוט של אלדר מאתמול, כשעשינו מן רולטת וודקה - "יש 6 כוסות, ואנחנו 4, אז זה 2 לכל אחד." ספר/סרט של השבוע: - ספר? סיימתי את "קורות הציפור המכנית" הארור סוף סוף. לא ברור בכלללללללללללל. והתחלתי את תולדות האהבה של ניקול קראוס. כבר מתחיל טוב. - סרט, לא ראיתי. אבל כנראה רואה עוד מעט את זאק ומירי עושים פורנו. פרק בסדרה: - 24 התחילה עונה רביעית. נראה יותר מבטיח מעונה 6. פרק 3 היה טוב, אבל לא טוב בגלל האיכות, אלא בגלל התחביב החדש שלי - להסתכל על 24 בתור פארודיה על עצמה, ולצחוק מכל החלטה תסריטאית/בימאית מטומטמת. תענוג. - איך פגשתי את אמא היה ממש מצחיק. פרק בסקראבס: - נראה לי שמכל מה ששודר, אהבתי את 2 הכי הרבה. 3 ו-4 לא עשו לי את זה. השירים של השבוע: Hercules and Love Affair - Time Will, Hercules Theme, Blind Jeff Buckley - I Know Its Over (The Smiths Cover) Fleet Foxes - White Winter Hymnal, Quiet Houses, He Doesnt Know Why, Your Protector Cut Copy - Feel The Love, Light And Music, Strangers In The Wind Boyce Avenue - 4 Minutes קאבר למדונה