פורום נארוטו!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif פורום נארוטו!

באמצע הלילה, כשכולם ישנים ואתם עדין גולשים בפורצ'אן/מייפלסטורי/אתריפורנולמיניהם, לפתע פתאום, אתם שומעים קול נפץ! מסתבר שהקיר שלכם הוא ז"ל ושם עומד לא אחר מהנהדר באדם, רוק לי!~ הוא מציע לכם לבוא איתו להתאמן בתור המשקולות שלו (ואולי משהו יותר, אחר כך...?) WHAT DO YOU DO?!

Guid

New member
מה... מה נסגר? o_O

(סורי, זה היה מתבקש...) מה הייתי עושה? אוקיי: אמצע הלילה, פריצה לחדר, רוק-לי, הצעה להתאמן ואולי גם דברים אחרים...? יש רק דבר אחד שהייתי עושה- נותן לו כדור לראש! אף אחד לא יפריע למייפל-טיים שלי! /tapuzforum/images/emo46.gif בוהאהאהאהא~! D:

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הדלת נסגרה בחבטה~!

אני לא מאמינה, מרביץ ללילוש? ;____; אין לך לבבבבבבבבבב?@!@#@#

Guid

New member
דוקא יש לי~

רק של`לילוש` אין שום פינה בו. XD וחוץ מזה, אמרתי שאני אתן לו כדור לראש, אז לפני שזה יכאב לו הוא כבר ימות. זה בסדר~ D:

Bakura

New member
../images/Emo96.gif !!!!

התכוונת כדור מאקדח?! חשבתי מגומי! כזה של ילדים ;__; טוב אז נניח שאורצ'י מגיע אחרי שלי הולך כי סירבת לו בנימוס ולא פגעת באפילו אחת משערות גבותיו המושלמות והעבותות.

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif אורצ`י אה? XD

אז אורוצ`ימארו בא? המממ.. הייתי מוריד לו את הראש עם קונאי, רק ככה הורגים נחש. *אף אחד* לא יפריע לי במייפל-טיים שלי!! XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נניח שאתה מפספס.

ואורצ'י רוצה לשחק איתך, מה אז?

Guid

New member
המממ...

מייפל זה משחק לאדם אחד, אם הוא רוצה הוא מוזמן לקחת כסא ולשבת לידי בזמן שאני משחק. אם הוא יתנהג יפה אני אשקול אפילו לפתוח לו שחקן משלו. XD וסתם כדי לדעת... לאן את חותרת כאן? o_O /tapuzforum/images/emo6.gif

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמייפל *_*

השרת שלי הפסיק לעבודT___________T עכשיו אשאר רמה 183 לנצח

Guid

New member
חחח איזו נובית... P:

למה שלא תחזרי לגלובאל? Home sweet home, לא עושה אף פעם בעיות. D:

lgmtk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "לא עושה אף פעם בעיות." טחחחחחחחחחחחחחחחחחח
!!!!!!!!

Reyoga

New member
תזרום איתו אחי, תזרום איתו

שבר לי את הקיר? אני ישבור לו ת`פנים... רוב הסיכויים שאני יתמודד מולו ויפסיד. אבל עם הגימלים שאני יכול להוציא בקרב מול רוק לי אני יכול לצאת לחפש``ש מוקדם...

Guid

New member
XDDDDDDDD

איזו חשיבה של חייל! /tapuzforum/images/emo6.gif

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהייתי בוכה וצועקת "עוד גראד!!! אמג!!"

"יש להם טילים אנושיים חנונים עם טייטץ ירוק אמגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג !!"

למעלה