() מי יגיע ל-MTV? עדי נוימן, עומר ברנע ואורלי ווינרמן הם בין המתמודדים שעלו לשלב הבא. (מתוך YNet)
א אמיתי טויטי New member 11/3/03 #1 (../images/Emo96.gif) מי יגיע ל-MTV? עדי נוימן, עומר ברנע ואורלי ווינרמן הם בין המתמודדים שעלו לשלב הבא. (מתוך YNet)
(../images/Emo96.gif) מי יגיע ל-MTV? עדי נוימן, עומר ברנע ואורלי ווינרמן הם בין המתמודדים שעלו לשלב הבא. (מתוך YNet)
C Chandler Rulz New member 11/3/03 #2 מה?! אני הייתי בעד מיטל דוהן.. אבל אם כבר, אז עדי נוימן, כי השאר פשוט בעעעעעע!
S smgfan New member 12/3/03 #3 רק לא עומר ברנע הפליץ הזה! ../images/Emo5.gif לא רק שהוא מכוער הוא גם מתלהב, שחצן, עלק ליאונרדו דיקפריו הישראלי... בלעעעעעעע
רק לא עומר ברנע הפליץ הזה! ../images/Emo5.gif לא רק שהוא מכוער הוא גם מתלהב, שחצן, עלק ליאונרדו דיקפריו הישראלי... בלעעעעעעע
P perrinat New member 12/3/03 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifנכוווווווווווון../images/Emo103.gif צודקת ואני דווקא חושבת שיש כמה מועמדות טובות. דידי דוקסין נראית לי ממש מתאימה
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifנכוווווווווווון../images/Emo103.gif צודקת ואני דווקא חושבת שיש כמה מועמדות טובות. דידי דוקסין נראית לי ממש מתאימה
L LiL Love Westlife New member 12/3/03 #5 מה....!!? איזה באסהההההההה איכסהה עומר ברנע?!? עדי נויימן... לא נראית לי מתאימה ! ואורלי ויינרמן עוד פחות!
מה....!!? איזה באסהההההההה איכסהה עומר ברנע?!? עדי נויימן... לא נראית לי מתאימה ! ואורלי ויינרמן עוד פחות!