יש לי שאלה חשובה ומשמעותית.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif יש לי שאלה חשובה ומשמעותית.

למה לדעתכן סאי שם ליפסטיק? O.O

star_female

New member
זה לא שהוא ממש שם אותו...

לא נראה לי שיש לו ליפסטיק-רוח או משהו כזה.
הוא בטח סתם מת ככה. למרות שהוא מת בנהר, אז האיפור היה צריך להישטף... ולפעמים הליפסטיק שלו מחליף צבעים, ולפעמים אין לו בכלל... האמת שחשבתי קצת על המראה של סאי, ונראה לי שזה פשוט איך שהיקארו מדמיין אותו. ז"א, הצורה הכללית נכונה, אבל הפרטים הקטנים יכולים להיות פשוט הדימיון של היקארו ואנחנו רואים את זה כי זה דרך העיניים של היקארו (וכדי שנדע איך הוא נראה). אז אולי היקארו פשוט חושב שסאי צריך להיות עם ליפסטיק.

אבל שהראו את היום שהוא ../images/Emo215.gif

היה במשחק שהיריב שלו רימה זה היה זיכרון והיקארו לא דמיין את זה והיה לו ליפסטיק - אני חושבת..

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני לא חושבת~

למה שהיקארו ידמיין גבר עם ליפסטיק? אני חושבת שהוא באמת ככה. אבל אני לא זוכרת אם היה לו את זה כשהוא חי.

star_female

New member
המ... שאלה טובה

יכול להיות שהוא ראה ציורים של אנשים מתקופת ההייאן וזה הרושם שהוא קיבל. זה לא שהוא חשב שסאי בת, או משהו.

אממ... אולי זה באמת הצבע של השפתיים

שלו, אחרי הכל- ממתי רוחות יכולות לשים ליפסטיק? O___________O;

imdark

New member
למען האמת

אמרתי את זה יותר מפעם אחת פה אבל ביפאן העתיקה גברים שמו איפור וגם לבשו בגדי נשים זו הייתה פשוט דרך העולם שלהם בהרבה סידרות מראים דמויות גבריות אשר ניראים כמו בת ומתנהגים כמו בנות לפעמים

star_female

New member
זה... משהו אחר

אלא אם כן אתה מדבר על דמויות בסדרות שמספרות על תקופות עתיקות. ^^;

imdark

New member
לא

אבל זה די מקובל באנימות לשים את ההבזק הזה של ימי הביינים של יפאן בכמעט כל מקום ובכלל זה סוג כזה של מיסטוריות וזה פותח די הרבה סימני שאלה וגורם לך לזכור את הדמות וגם את הסידרה הסיבה לכך שאנשים עושים את זה היא כדי לגרום לדיונים מהסוג הזה

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif אני חייב להסכים

סאי הוא דמות מתקופת הייאן, ועד כמה שאני זוכר, בהשראת התרבות הסינית היה מקובל באותה שאנשים ממעמד גבוה מתלבשים בצורה "נשית". אם אני זוכר נכון, זה היה סמל סטאטוס - אנשים שיכולים להרשות לעצמם לזנוח את חובות ההתנהגות הגברית והאחריות שכרוכה בה.

ס א י

New member
נצל"ש *פרסומת סמויה*

נפתחה קומונת סגידה לדראקו מאלפוי (בעיקר לדמות, קצת לשחקן)בואו בהמוניכם *מתחננת*
לכל מי שבא ^O^

eden242

New member
סאי לא בישי, הוא פשוט

פסיכי חמוד עם רגליים קצרות. מה, אני היחידה ששמה לב?

למעלה