חלבונים

navas

New member
../images/Emo96.gif חלבונים

קרידאס, הרבה פעמים משתמשים באפיה רק עם חלמונים (הצהוב). נשארו לי המון חלבונים (הלבן). מה עושים עם זה חוץ ממרנג? navas

Sarika

New member
אפשר לעשות מוס גלידת תות

עתה החלה העונה של תות השדה. 1 ק"ג תות 1 כוס סוכר (200 גר ) 2 כפות מיץ לימון טרי 4 חלבונים חותכים את התותים לחתיכות גדולות, שמים ביחד את כל החומרים בקערת מיקסר גדולה מקציפים כמה דקות כדי שהכל יתערבב, לאחר מכן מגבירים את המהירות למקסימום ומקציפים כ-10 דקות או עד שהכל תופח וקציפתי. יש אפשרות ולאפסן במקרר ולאכול כמוס תות. ואפשר גם להקפיא ולאכול כגלידת תות. רצוי מאד לכסות היטב של יספוג את ריחות המקרר. בתיאבון

אסטרלו

New member
../images/Emo52.gif נקוצ'ראס, שאני מתערבת

חשוב מאוד להקפיא את המוס, מאחר והביצים לא מבושלות ויש חשש גדול לסלמונלה. בהקפאה אין התפתחות חיידקים. בתאבון!

אפשר לעשות מרק סיני עם תירס,

מבשלים מרק עוף צח, בערך ליטר וחצי, מוסיפים 2 כפות מרק עוף, לוקחים 2 חלבונים מקציפים אותם, ומוסיפים למרק, מערבבים בתנועות של הספרה שמונה, עד שהוא מתקרש, בסוף מוסיפים קופסא תירס מתקתק. בהצלחה.

Sarika

New member
איגליש קייק מחלבונים בלבד

להקציף 4 חלבונים גדולים עם כוס סוכר, לערבב לתוך הקצף קליפת לימון מגורדת, כוס ורבע קמת רגיל, 3 כפות שמן,100 גר צימוקים, שליש כוס אגוזים קצוצים. יוצקים לתבנית מאורכת ואופים בחום בינוני בין 45 דקות לשעה.

angelici

New member
מנג'טים ממולאים קוקוס ../images/Emo3.gif

רעיון ל-6 עד 7 חלבונים. מקציפים את החלבונים מוסיפים כוס סוכר ממשיכים להקציף עד מרקם קשה מוסיפים 3 כוסות סוכר ומקפלים פנימה בסיבובים עם כף עץ ממלאים את המנג'טים עם שתי כפיות, את האחת ממלאים ועם השניה מרוקנים ישירות למנג'ט. ניתן לתקוע במרכז הקוקוס חצי בוטן. מכניסים לתנור בחום בינוני אופים עד לקבלת גוון שזוף מעט. מוציאים ממלאים צנצנת עם הממתק הטעים,,טעים,,הזה ומממממ,,,,,, צו'פר לוס דדוס
...

navas

New member
gracias a todos../images/Emo96.gif

GRACIAS A TODOS אני אנסה הכל. נשמע מצויין וטוב נגד קולסטרול.

למעלה