ה מ פ ג ש #2

ד"ש לכולם

ד"ש לכל מי שהספקתי לדבר איתו ולכל מי שלא, נהנתי לראות את התדהמה על פניכם, טוב אולי זה סתם היה נדמה לי. הכי אהבתי לשמוע "כויפר" איש לא אמר "כופר" זה נתן הרגשת "היימיש". ואם מישהו דואג לי במקרה, אז הכל ממשיך בינתיים כרגיל, מי שלא היה צריך לדעת לא יודע כלום. ולאתאיסט, האם הגעת בסוף?

אחר

New member
חוויות ראשוניות מהמפגש

סוף סוף אפשר לקרוא הודעות ולשייך פרצוף לשם הכותב. ידעתי מי הם "כויפר" ואתאיסט אבל עדיין הייתי בהלם. כנראה ש"ישיבעבוחרים" חייבים להתווכח אפילו אם הם "לשעברים" נישואי תערובת- מי היה מאמין... כנראה שהמשפחולוגיה לא נעצרת אחרי היציאה.. המראה המרנין של הערב- אלי ומחפשת... מקצוע- מי אמר שההייטק בצרות? האכזבה- מטאור ובני לא הלכו מכות. המלצה- פעם הבאה אפשר לקבוע במקום פתוח (חצר או משהו כזה)וכל אחד יביא משהו, צריך לחשוב על איזשהו רעיון. נקודה למחשבה- מניין יוצאים מרקע חרדי אבל אף לא יוצאת אחת! היה גדול!!!!

אלי פלס

New member
כויפעררררררר

אז ככה: אכן הייתי בשוק..תדהמה אם תרצה. אבל מאוד שמחתי שהגעת... יש לך ד"ש מ: שחף-בת, טוב, מחפשת דרך ו...גם מאתאיסט (כן. הוא הגיע)...

ללא ספק...שוק...../images/Emo2.gif

מצטערת שלא אמרתי שלום ולא הגבתי, היה לי קצת קשה לבוא ולדבר עם אדם שנראה כ"כ...חרדי... כנראה שהמראה החיצוני כן משפיע...
מיכלי

אלי פלס

New member
../images/Emo96.gif ה מ פ ג ש #2 ../images/Emo96.gif

ניסיתי לספור כמה אנשים היינו. לא ממש הצלחתי... לדעתי - היה מעולה. אז ככה: * שוב, אתאיסט כבש את ליבי. * הפעם, מחפשת החליפה את שחף (ו´אחר´ טוען שזה היה מחזה מרנין). * טוב כיכבה כמו גדולה. * שחף ומיכל מצאו שימושים שונים ומגוונים לשקל וחצי. * G.O.D. נרדם באמצע שדיברתי!!! * G.O.D. גם ברח בלי להגיד לי שלום!!! * מצד שני: G.O.D. נתן לי לשבת לו על הברכיים...
* ספל חמאה הפגינה כישורים אימהיים. * כוייפער הימם אותנו לחלוטין. וטוב שכך. * זוג בוצ´ות בהו בנו במשך כל הערב. * שיר בעטה בי (איזו חמודהההההההה). * בני שוב הראה לנו את כישוריו כמנחה הערב ומדריך נוער מסור. * אורן הציג נחיתה ממאדים. * ליאור דיגמן את דגמי קיץ 2003. * חנה כיבתה את הסוויץ´ ב-22:00. * אדם הציג אלימות במיטבה (הקרבנות: שחף ומחפשת). * אבי דדון - כוסון. * גם אורן כוסון. * גם שחף כוסית. * נועם בר כבש את ליבה של אלמונית. * לידול הגיעה הפעם בעצמה. ללא הקיטבג. * חיים - חיוך מקסים אבל למה הביישנות? * שפינוזה רדף אחרינו עם הרכב. אבל הגיע באיחור. * אורי80, לא יצא לנו לדבר. חובת נוכחות מוטלת עליך לפחות עד המפגש הבא. * אפרופו מפגש הבא: לועדת אירועים (ברשותה של שחף) התווסף לו האתאיסט ירום הודו. * יידישיסט/הנסיך הגדול - לחברי הפורום הייתה את ההזדמנות להיווכח בגדולתך. * ארז, ע"ע אורי80. * יוינע פרש מוקדם. מיהר לעבודת הקודש - הבייגלך. (בטח שכחתי מישהו/י. הנה התנצלות מראש...) תודה לועדת האירועים, שחף ואתאיסט, תודה לקפה תיאו (אילן שיינפלד) שסבלו אותנו, תודה לכם שבאתם. להתראות במפגש הבא, מאוהב בכם, אלי נ.ב. ועדת אירועים מוסרת: אורן, לא קיבלנו את אישור ההורים ממך...

היה ענק @)---}---}--------------

ממש התרגשתי לראות את כולם. הלכתי יחסית מוקדם ואני רואה שפיספסתי את מופע הערב: אדם משתולל, נחית אורן על המאדים ועוד כמה עניינים שלא שמתי לב עליהם. טשמו קטע: כשספל חמאה רצתה להיכנס לשבת על הכסא שלה ליד כופר אמרתי לה שאולי כדאי לה לשבת מרוחק יותר כי זה לא יהיה נעים בשביל כופר... תוך שניה תפסתי את עצמי ואמרתי: רגע, אבל אין פה בעיות כאלה... באמת מעניין איך קראנו לכופר "כויפר", מעניין למה. אלי - שכחת את קשת ואת שבתאי הקטקטים, ספל היתה וועדת קישוט בערב הזה בגללם. לפני שאני פורץ בבכי מרוב התרגשות אני רוצה להגיד שאחרי כל מפגש עם יוצאים ויוצאות בשאלה אני אומר לעצמי וואלה, אני אוהב את כולכם, אני פשוט מאוד אוהב את האנשים האמיצים והאמיתיים שאתם.
מתי התפזרתם ?

SoOren

New member
לא הפסדת את הנחיתה..

אלי התכוון להתנהגות שלי במהלך הערב. במפגש הראשון היתי תוסס ופטפטן, והפעם באתי מסטול מעייפות, ושתקן.

adam222

New member
הערה... קלילה

מהיכן המסקנה על האלימות שלי? אני חייב לציין ש´מחפשת´ פי 30 יותר אלימה והיא אף מודה בזה בפרהסיה. אלי אבקש לקבל פיצוי + תיקון להודעה...

מר אדם צודק...../images/Emo122.gif

אני זו שאוהבת להרביץ ולתת מכות. זו ההזדמנות לבקש סליחה על כל המכות הסגולות והכחולות שהענקתי לאלי פלס ,אדם וG.O.D . לא אחזור על כך שנית... בברכת
מיכלי

G.O.D

New member
אני קיבלתי מכות?

לא זוכר... כניראה מהתאונה איבדתי תחושה או משהו... חוצמזה אני רגיל לחטוף מכות, אצלינו בקומנדו לימדו אותנו לספוג
ניתראה בשלב א, G.O.D

uri80

New member
ועוד איזה קומנדו ../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

אל תשכח למסור ד"ש

אלי פלס

New member
ידעתי! ידעתי ששכחתי...

את מטאור38 שהפתיע (ושימח) אותי בבואו... ועוד מישהו...אותו לא שכחתי. בכוונה לא רשמתי עליו מפאת מפורסמותו...

אלי פלס

New member
ידעתי! ידעתי ששכחתי2

* יאיר20 שמשתפשף בעוד כמה ימים...איש, תודה שבאת.

avidadon

New member
מה שקרה אתמול...

היה כיף לפגוש את האנשים שמאחורי הניקניימים, במיוחד אהבתי את ההופעה של כוייפר עם שטריימל כוייפר סחטיין על האומץ!! חוצמיזה הייתי בשוק טוטאלי כשראיתי את אתם יודעים מי (זה אם הנטיות האומנותיות.. אלי תמחוק את זה אם זה רמז עבה מידי) ההיתי בטוח שהוא עשה צעד הפוך, ונדהמתי לגלות את ההיפך... אתאיסט, רואים לך את זיק האפיקורסיות בעיניים .. לא יעזור לך
אלי - כל הכבוד על היזמה! מתי המפגש הבא? שחף - רציתי שתדברי יותר.. בכלל חשבתי שאת תהיי הנואמת הראשית של הערב.. מתביישת?? (חח חמודה) טוב - כמו שמחפשת אמרה, את בעיני היוצאת בשאלה האלטימטיבית, יש לך גם פנים כאלו שמזכירות לי דוקא דתיה אחת מחברי הפאנל של תוכנית "מישהו דיבר".. אדם - אתה?? ממאה שערים?? יידישיסט- כנ"ל. יונה- אהבתי את איך שסיפרת את הסיפור שלך (ליאיר, אני הקשבתי מהצד) גם לא ידעתי שאילן שיינפלד בעל הבית! נכון שהוא נחמד? אבל בכל זאת הייתי מחליף את המיקום קצת יותר צפונה.. לסיכום - היה מדהים מפתיע ומרגש.. חשבתם על זה שהפורום שלנו הוא הפורום הכי מאוחד בתפוז? (אבי, שגילה אתמול בערב הרבה דברים חדשים)

שחף -בת

New member
הסיכום שלי:

טוף, קודם כל תודה תודה לכוווווולם שבאו!! ותודה למחפשת דרך שהביאתני עד הלום (היא יושבת פה לידי ומכריחה אותי לכתוב את זה...) כמובן,היה טוב לראות את כולכם (התגעגעתי). כשאני ומיכל נכנסנו (מצטערת על דפיקת האיחור האלגנטית) היו שתי מקומות ריקים ליד כויפר (עם י´) ועמדנו והסתכלנו אחת על השניה בדילמת:"לשבת או לא לשבת???" ואז בסוף לקחתנו כיסאות וישבנו במקום אחר. אז כויפר- לא שאתה נושך או משו אבל סתם...אינסנקטיבית לא מתיישבים ליד אדם עם שטריימל... אבל שיחקת אותה שבאת! avidadon-נכון,לא הספקנו לדבר...אבל אני לא בורחת לשום מקום... :) וחוץ מזה- נאומים זה לא התחום שלי...ביישנית???? אמממממממממממ... (אני מכחישה) הנסיך הגדול-איתך רציתי לדבר!....אך לא יצא... טובי-יש לי דיבור איתך,בכל מקרה את מותק. (ואלי סתם שקרן...הוא היה אמור להתקשר אליך!) אתאיסט!!!!! - גילינו שאתה ממש סלבריטי בקרב הפאבים של תל אביב... :) ספל חמאה!- נראת לי בהלם משו...צאי מזה זה רק אנחנו!!! :) נשיקות לקשת ושבתאי! ומיכלית- (שמחצה אותי בלילה לקיר!! אלי-זה לא מה שאתה חושב!) זכיתי לשמוע את אמא של "מחפשת דרך" צועקת:"את מגיעה לנקודת אל חזור,אל תעשי לי את זה ובלה בלה...." (חוויה מסעירה) אה, כמו כן מיכל הרביצה בי תורה (עם הספר כולל תמונות והדגמות) ולא ביזבזנו שקל וחצי.... אני יכולה לכתוב פה לכל אחד עוד שעות... אבל אין לי כח ואני צריכה לזוז.. אוהבתותכם שחף.

ilanshpr

New member
גם בעל הבית רוצה לומר תודה!

ראשית, תודה לכם ולכן על שבחרתם/ן לשבת בקפה תיאו. זו הייתה בעבורי חוויה מרגשת במיוחד, גם אם התקשיתי להביעה, לנוכח פעלתנותי הבעל ביתית. שנית, היו ביניכם כמה יפים ויפות שחבל על הזמן. והיו גם כמה יפי עיניים ששברו לי את הלב. בכל מקרה, אשמח מאד אם תבואו שוב, זה מאד ריגש אותי. זה כל כך ריגש אותי עד שכמעט הוצאתי עותק מן הספר שלי לכל אחד ואחת מכם. עד שפתאום תפסתי שזה קצת מופרז... בכל מקרה, תודה. תמיד ידעתי שבישיבות גדל דור מפואר של בחורים. אבל אחרי אמש, מה אומר, לבי נשבר בקרבי.בעצם, לא נשבר. גם לא נחמץ. סתם ניתר באוויר. אילן.

SoOren

New member
אילן ../images/Emo13.gif

ראשית תודה על האירוח. ואילן, הפנים שלך היו ממש מוכרות לי.. וכל הזמן ניסיתי להיזכר מאיפה. אך רק היום כשהגעתי לפורום והבנתי שאתה הוא אילן שיינפלד (ההוא שקראתי בדבקות את המדור שלו ב"תל אביב"), נזכרתי.

ilanshpr

New member
כן, זה אותו אחד

יש אנשים שקשה להם להבין איך אפשר להיות מלצר, בעל בית קפה, איש יחסי ציבור, משורר, מו"ל, בעל טור, הומו במשרה מלאה, וכו´. אבל זה בהחלט אותו אדם.... עייף, אבל מרוצה מהחיים, באופן כללי. מדהים אותי לראות כמה אנשים זוכרים את הטור מזמן תל אביב. עורכי זמן תל אביב פשוט הורידו אותו בלי שום הסבר, והותירו אותי עם חשד כבד שמדובר בהומופוביה של העורך שנכנס אז לתפקידו. חבל. עוד נשארו לי כמה דברים לאומרם... בע"ה, אמצא במה אחרת מתישהוא.

SoOren

New member
"אין ירידה אלא לצורך עליה" ../images/Emo9.gif

(תרתי משמע.
) באמת שנהניתי אז לקרא את מאמריך. מאמין ומקווה שבקרוב תמצא במה תקשורתית אחרת. בהצלחה בכל התפקידים הרבים...

למעלה