../images/Emo96.gif דיון להחייאת הפורום~
אם הייתי יכולה, מה הייתי משנה בסדרה? כל אחת צריכה להציע כמה שיורת דברים שהיא הייתה משנה בסדרה. תתפרעו ~_~! 1. ליאמי ולבאקורה היה גוף אמיתי, חסון ומוצק. 2. באקורה היה חי עם ריו, ועדיין מגעיל ורצחני לכולם חוץ מלריו, כמו שהוא בסדרה *_* 3. בשלב מסויים באקורה היה מודה על אהבתו האינסופית והנצחית לריו (רק שהוא היה צריך לסדר את זה קודם עם עצמו
) והם יהיו ביחד. 4. ואותו דבר בדיוק היה קורה גם ליוגי ויאמי. רק שיאמי כבר יודע~! 5. סטו היה מפסיק להיות אידיוט שחושב רק על מוקובה, החברה שלו והקלפים, והיה מזמין את קאטסו לדייט. 6. קאטסו, אחרי ההלם הראשוני, היה פונה ליוגיאמי שהיו מייעצים לו בשמחה להסכים. 7. איפושהו ברקע שם ריו ובאקורה יאמצו המון חתולים חמודים :}~! 8. הירוטו היה משנה את התסרוקת שלו וחוסך חמש טונות ג'ל בבוקר, ומפזר את שיערו הארוך והשופע ^_^ וגם מחליף למשהו יותר צבעוני את הבגדים שלו >> 9. מאי ואנזו היו לובשות מכנסיים :O! 10.איפושהו שם גם הקוסם האפל ומאנה המקסימה היו חוזרים לעידן המודרני וחיים בבית של יוגי. כי זה היה יכול להיות ממש מצחיק ^^ 11. באקורה היה לומד להפעיל טוסטר
12. באקורה היה רוצח 20 טוסטרים קודם, ואז מספר לריו האומלל שהם ביקשו את זה :O 13. ג'ואי וסטו היו יוצאים ^_________^ 14. ריוג'י היה מספר לסיזוקה שהוא לא באמת אוהב אותה, מצטער, וזורק אותה. 15. בשעה שמאי/אנזו/מישהי, למי אכפת? הייתה מנחמת אותה.. 16. ריוג'י היה מזמין את טריסטן למשחק... 17. מנצח... 18. ומכריח אותו לעשות כל מה שהוא רוצה לחודש *___________* 19. באקורה היה מתמכר לסדרות יאוי קשות XP ואז מנסה את מה שהוא ראה אצל ריו~ 20. יאמי היה מגן על יוגי, כמו שהוא עכשיו, רק עם מבטי רצח לכולם *O*! ו, בקיצור, זו יכלה להיות סדרת שונן איי מופלאה :X~ והמוריסטית :X~
אם הייתי יכולה, מה הייתי משנה בסדרה? כל אחת צריכה להציע כמה שיורת דברים שהיא הייתה משנה בסדרה. תתפרעו ~_~! 1. ליאמי ולבאקורה היה גוף אמיתי, חסון ומוצק. 2. באקורה היה חי עם ריו, ועדיין מגעיל ורצחני לכולם חוץ מלריו, כמו שהוא בסדרה *_* 3. בשלב מסויים באקורה היה מודה על אהבתו האינסופית והנצחית לריו (רק שהוא היה צריך לסדר את זה קודם עם עצמו