דיון להחייאת הפורום~

Bakura

New member
../images/Emo96.gif דיון להחייאת הפורום~

אם הייתי יכולה, מה הייתי משנה בסדרה? כל אחת צריכה להציע כמה שיורת דברים שהיא הייתה משנה בסדרה. תתפרעו ~_~! 1. ליאמי ולבאקורה היה גוף אמיתי, חסון ומוצק. 2. באקורה היה חי עם ריו, ועדיין מגעיל ורצחני לכולם חוץ מלריו, כמו שהוא בסדרה *_* 3. בשלב מסויים באקורה היה מודה על אהבתו האינסופית והנצחית לריו (רק שהוא היה צריך לסדר את זה קודם עם עצמו o_O) והם יהיו ביחד. 4. ואותו דבר בדיוק היה קורה גם ליוגי ויאמי. רק שיאמי כבר יודע~! 5. סטו היה מפסיק להיות אידיוט שחושב רק על מוקובה, החברה שלו והקלפים, והיה מזמין את קאטסו לדייט. 6. קאטסו, אחרי ההלם הראשוני, היה פונה ליוגיאמי שהיו מייעצים לו בשמחה להסכים. 7. איפושהו ברקע שם ריו ובאקורה יאמצו המון חתולים חמודים :}~! 8. הירוטו היה משנה את התסרוקת שלו וחוסך חמש טונות ג'ל בבוקר, ומפזר את שיערו הארוך והשופע ^_^ וגם מחליף למשהו יותר צבעוני את הבגדים שלו >> 9. מאי ואנזו היו לובשות מכנסיים :O! 10.איפושהו שם גם הקוסם האפל ומאנה המקסימה היו חוזרים לעידן המודרני וחיים בבית של יוגי. כי זה היה יכול להיות ממש מצחיק ^^ 11. באקורה היה לומד להפעיל טוסטר o_O 12. באקורה היה רוצח 20 טוסטרים קודם, ואז מספר לריו האומלל שהם ביקשו את זה :O 13. ג'ואי וסטו היו יוצאים ^_________^ 14. ריוג'י היה מספר לסיזוקה שהוא לא באמת אוהב אותה, מצטער, וזורק אותה. 15. בשעה שמאי/אנזו/מישהי, למי אכפת? הייתה מנחמת אותה.. 16. ריוג'י היה מזמין את טריסטן למשחק... 17. מנצח... 18. ומכריח אותו לעשות כל מה שהוא רוצה לחודש *___________* 19. באקורה היה מתמכר לסדרות יאוי קשות XP ואז מנסה את מה שהוא ראה אצל ריו~ 20. יאמי היה מגן על יוגי, כמו שהוא עכשיו, רק עם מבטי רצח לכולם *O*! ו, בקיצור, זו יכלה להיות סדרת שונן איי מופלאה :X~ והמוריסטית :X~

impale

New member
יאמיייייייייייייי

האממממ א-משנה את כל הדגש שנתנו שם ל"חברות" ב-מוסיף את מאי לחבורה מעיף את טיאה... ג-מעלים ליוגי את המילים "X אתה לא תפגע בחברים שלי" ד-משנה את הדקים שלהם.. שיהיו בנויים כמו בעונה GX (שלכל דק יש נושא..) ה-נותן ליאמי להיות יותר מיוגי.. כי יוגי משעמם ><" ו-אולי מוסיף בחורה תמימה שגם לה יש חפץ מילניום ויאמי.. שתהיה חברה של יגי והיאמי שלה ופרעה יהיה חברים

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif איזה כיף אנ רוצה

1-משפרת את הציור הציור דחוווווווווווווווווווווווווווווף!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להמשיך: 2-משנה את התסרוקת של יאמי (של יוגי צריך להשאיר כדי לצחוק עליו) 3-עושה את מאריק דמות ראשית 4-שמה את דיוק ושיזוקה יחד (אני לומדת שמות ביפנית לאט לאט
) ושולחת אותם לירח דבש לשומקום לכל החיים 5-כנ"ל על טיה ומאי (שאין לי שום דבר נגדה אבל היא מפריעה לקאיבה (אחרי שעבר טיפול מיוחד אצלי אם צריך) 6-עושה שלכל רע יהיה קול אחר וככה הסידרה היתה מושלמת, יופי של דיון^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| דיון טוב. ^-^

מה הייתי משנה בסדרה? טוב, במובן הכללי. P: 1- סגנון ציור. הוא ממש איום לפי דעתי. X= 2- לגוון קצת יותר את שירי הפתיחה והסיום. =/ 3- שהדמויות יחליפו תלבושות מדי פעם! @_____@ 4- לשים קצת פחות דגש על המשחק קלפים, ועל האמונה והחברים וכל השטויות. =/ 5- שיוגי לא יהיה הגיבור! X_X מילא אטמו, אבל לא יוגי. [למרות שהייתי מעדיפה שסטו יהיה, אבל לאמשנה.
] 6- שלבאקורי באמת יהיה גוף משלו. >>; 7- שאנזו תושמד. ולא תהיה בסדרה. 8- שילוב של קצת יותר שירים ברקע. ^^; ולא רק מנגינות בקטעים דרמטיים. 9- שיראו את החיים של הדמויות מעבר למשחקים. =/ הכוונה, היה נחמד לראות מה סטו עושה בזמנו הפנוי, או איך יאמי ויוגי עושים ת'תסרוקות שלהם. D: 10- שינוי בעלילה. משהו מעבר לזה שמופיע רשע חדש, מאיים על העולם, אטמו נואם, והכל ניצל. X= וקצת יותר לעומק.
1- שאטמו וסטו יילכו לבצע איזו משימה סודית, ייתקעו ביחד באיזה חור חשוך, ויגלו שם שהם אוהבים זה את זה! O: 2- ההמשך משם יהיה חסוי. ^_^ 3- ויוגי יעוף עם אנזו לעזאזל בלי להפריע למהלך הקשר של היאמי שלו ושל סטו.
3- ומאליק ובאקורה יתכננו איזו תוכנית גאונית להשגת פריטי המילניום, ויפריעו להם, אז הם יוותרו עליה, וילכו לעשות דברים מעניינים יותר. ^-^ 4- לחלופין, ריו ובאקורה יופרדו זה מזה, יתוודעו לעובדה שהם זקוקים אחד לשני, ואז מאליק נורא יקנא, אז הוא יילך ויימצא בתוכו פיצול זדוני סטייל מאריק! O: 5- אמאמ, אנלא מתה על השמות היפנים של טריסטן ודיוק, אבל נתרגל, אז.. שהירוטו וריוג'י ימשיכו לריב על שיזוקה, אז שהם יגלו שהם נועדו להיות ביחד? XD אני אחשוב על עוד אח"כ. S:

Bakura

New member
../images/Emo96.gifאני דווקא אוהבת את סגנון הציור

. חוץ מהקטע של התקפת הקווים האובססיבית והקרב של סטו ואיסיס שהיה נורא @+@!!! כולם היו כל כך דהויים ;.; אבל בעיקרון אני אוהבת את הסגנון. ... וריוג'י כל כך אוהב את הירוטו, זה כל כך ברור שהוא מתחיל עם סיזוקה רק כדי לעצבן אותו!!! הם ישנו ביחד בסדרה כבר פעמיים!!!!!!!! :O!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אני יודעת, ראיתי. XD

אר, הצנזורה של ערוץ העילגים. >_> מזל שהורדתי את זה אחרי שהתחלתי לראות בארץ. ואני לא אוהבת את הסגנון ציור ביחס לאנימות אחרות. =/ כלומר, יש קטע שהם יוצאים ממש מעוותים. o_O בפרק ההוא שסטו ואטמו נלחמו על גג של בניין נגד הציידים וסטו צחק, אני ממש נבהלתי. @@; או כשהדמויות עצבניות, העיניים שלהן מפחידות. .....גם מאריק. אממ, יאמי מאליק. אני תמיד מתבלבלת. @_@ הוא מפחיד.

kagurush333

New member
דידע, לידיעתך... ../images/Emo3.gif ../images/Emo153.gif

ערוץ העילגים קנה את הגרסה האמריקאית. הגרסא האמריקאית = הגרסה המצונזרת. אם את לא יודעת, אמריקה היא זו שצינזרה את יוגי הו וערוץ העילגים קנה דרכה את האנימה ( וזו אגב, אחת הסיבות שאני שונאת את cartoon network שנאת מוות, כי הם אלה שמצנזרים את רוב האנימות הכי שוות והכי יפות ודרכם ערוץ העילגים קונה סדרות, ביניהן אנימות
)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|.........

זה הרגל להאשים את ערוץ העילגים בכל צנזורה.

impale

New member
בעעעעעעעעע

מלבד משחק הקלפים עצמו אין ממש עלילה.. אם את מורידה את הבולשיט של החברות ואת המשחק נשאר ת עם דמויות שסתם צועקות אחת על השנייה ויוגי מנסה לפייס אותן במשך חצי שעה ><"

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| נכון. ^^

זה למה אמרתי שהסדרה זקוקה לפיתוח עלילה. =] אבל קח לדוגמא את עונת זכרונות פרעה, העונה האחרונה. אין בה כ"כ הרבה קשקושי קלפים, אלא הסיפור של מצרים העתיקה והכל, וזה היה מאוד מעניין. ^_^ ......הרבה יותר מעונות שעוסקות בדו קרב כל הזמן. >>;;

impale

New member
בקשר לזכרונות פרעה..

מסיבה לא ברורה בנות לא אוהבות תמשחק הזה ><" אבל שימי לב שזכרונות פרעה מסתבר לא הייתה מספיק טובה.. הרבה מסתבר לא נהנו מהעובדה שלא השקיעו מספיק במשחק ולכן מיד אחרי באה ה יוגיהו GX שהוא יותר על משחק קלפים מאשר כל קודמיו. וכאן חלומן של הנשים בישראל מתגשם-יוגי עף מהסדרה XD

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אה? Oo

יש בנות שכע אוהבות ת'משחק הזה. אני פשוט מתעניינת בדברים אחרים חוץ מהמשחק, כי זה כמו שבפוקימון זה קרבות פוקימונים. =/ וזכרונות פרעה היתה מצוינת, היה בה הכל. ויוגיאו GX לדעתי זה זבל. =/

impale

New member
=)

האנשים שאוהבים את זכרונות פרעה זה רק בגלל הבגדים XD והקוסמת האפלה הנסגדת... ולמה לא אהבת את GX? טוב אני יודע שקהילת השחקנים העדיפה את GX על כל עונה אחרת... משכן אם את לא אוהבת תמשחק וכן את הסדרה זה די ברור למה לא לאהוב את GX XD

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|...=]]

אני אהבתי אותה בגלל העלילה והבגדים. ^^; וטוב, ה_שחקנים_ אהבו את GX בגלל המשחק, וזוהי הסיבה לזה שאני -לא- אהבתי אותה. :]]~

טוצית

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יוגי הו GX... איכס... ראיתי את זה בחו"ל... זה עלוב... ביחוד קאיבאית עלובה והחיקוי הזה לווארון? איכס. היה מת.

טוצית

New member
אני נורא מצטערת....

אבל ני לא יכולה לכתוב... ני עייפה מדי... אני רק אספר לכם דבר אחד.... ני, טוף משו קצ'בלנקה מלפפון ווארוןווילאביובישי, מעכתי... ג'וק!!! הוא הופיע בתמימות באמצע האמבטיה ו.. ו... זה קשה. הייתי עם המ-מרכך על הראש ו-ומעכתי אותו!!! עם המגבת הירוקה שלי... ואז התחלתי לצרוח צרחות פקאציות ו-והרמתי את המגבת והוא- הוא- הוא- פירפר!!! וזה לא היה סתם ג'וק... דרגה שבע בסולם טופר.... אהה! גזלתי חיים! מה אני אעשה?!?!?! אני יותר מדי בטראומה. אכתוב מחר.

impale

New member
LOL

אם הייתי נכנס לטראומה בכל פעם שרצחתי ג'וק......

למעלה