בוקר!

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר!

או שלא? חושך מצריים בחוץ. קמתי בשעה 3:30 אחרי המון שעות שינה שהתחילו בשעות הערב המוקדמות על הספה ואחר כך העבירו את עצמן למיטה. אני צריכה לרשום לעצמי לעולם לא לקבוע תור לרופא שיניים ביום חמישי אחה"צ. גם ככה אני עייפה מכל השבוע - ועוד הטיפול הזה? גמר אותי לגמרי.

בוקר אור ../images/Emo1.gif

אני חזרתי עכשיו ממועדון (הנמלה), היה ממש כיף, ועכשיו הגיע הזמן לישון... יום טוב לכווווולם

Idan91

New member
בוקר טוב, ../images/Emo187.gif

גם אני התעוררתי בשלוש, אבל רק בגלל הסלולרי שהודיע "סוללה חלשה". אני לא צריכה לספר לכם כמה מדהים זה להתעורר ולגלות שנשארו עוד שלוש שעות לישון. לא שאני לא עייפה, אבל נו... היה כיף קודם.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר

היום חברה שלי באה אליי לישון אצלי, רציתי ללכת להופעה של היהודים בכ"ס אבל היא בוטלה, כל יומיים פותחים וססוגרים את הבארבי שם..שיחליטו כבר מה הם רוצים לעשות איתו! בכל מקרה, אני אפגש היום עם ידידים שלי שלא ראיתי הרבה זמן שזה אחלה כי זה תמיד כיף להיפגש עם אנשים שלא ראית הרבה זמן אבל לא כיף כי יש סיבה שלא נפגשתי איתם הרבה זמן- אני לא סובלת אותם!!.. נו מילא
המשך יום נעים לכולם

../images/Emo11.gifהא..איזה מגניב..

עוד שבועיים היהודים מגיעים לכאן... אבל הם כבר היו אמורים להופיע כאן פעם, ואז זה בוטל..אז אני מקווה שהפעם ההופעה אכן תתקיים. אבל זה קצת באסה כי אני לא מכיר את הדיסק האחרון שלהם.

miss tamborin

New member
יש לך אייסי?

כי יש לי את כל השירים אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך

../images/Emo98.gifכן

והחל מלפני שניה, הוא מופיע בכרטיס האישי שלי, אז תוסיפי אותי פליז. ותודה

zimes

New member
אה. אולי.

אחרי לילה ארוך, וארוחת בוקר מוגזמת. עכשיו - אנחנו כלואים בחצי בית, לכבוד המנקה, ואח"כ נהיה כלואים בחצי השני. אני לפני סופ"ש ארוך של כתיבה, בתקווה שאספיק את כל מה שאני רוצה להספיק.

taz512

New member
אני שונא את הרגלי השינה שלי

אתמול פחות או יותר צנחתי על המיטה. ככה שנרדמתי יחסית מוקדם, וזה אומר שהתעוררתי מוקדם, שזה אומר שאני ער כבר משעה 7 בבוקר, רק שוכב במיטה מנסה להירדם חזרה, כי לא ממש בא לי לקום. אבל עכשיו קמתי מה שאומר שאני צריך לנקות ולסדר את החדר שלי. שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מדכא, בגלל שאני עצלן כמובן. טאז, השד העצל

nutmeg

New member
הנוגחה שקיבלתי בראש

מה-זה-מגרדת!? וכואב לגרד... אוףף

taz512

New member
עדיין יש בלוטה?

כבר עבר שבוע. זעזוע מוח? נשפך המוח? נוטי, וואי מעכשיו אני קורה לך נוטי, שזה קיצור של נוטמג. וואי מגניב, אהבתי. לא לחצת עם כף?????? טאז, השד והטירוף

דן צ

New member
בכל זאת בוקר טוב

הלכתי לישון מאוחר מאוד בגלל האירוע בחמרה ובשעה שש בבוקר פתאום אני שומע את ירדן קורא לי קמתי אליו בבהלה והוא היה בשירותים, שאלתי אותו מה קרה והוא ענה לי "סתם, חשבתי שאתה ער...." וככה הוא העיר את ליעם ואז החל השישו ושימחו בבית.

Outlast

New member
בוקר טוב, שבת שלום..../images/Emo142.gif

סוף שבוע רגוע שיהיה.. אני במצב רוח טוב- אח שלי בדיוק יצא לטיול שישבת בדרום, מה שאומר- סוף שבוע שקט. איזה כיף.

leeloo

New member
זה התחיל עוד מאתמול..

חשבתי כאב גרון קל ולפתע נהיה לי מעין קול סקסי מטורף .... אני צרודה שוב! חולה על זה, משתי סיבות עיקריות: א. אני חולה, אז מקבלים גימלים (אז זה היה לא הולכים לביה"ס..) ב. זה מעצבן את כל האנשים שאני רוצה לעצבן (דוגמאת רס"פ מסוים ועוד כמה אנשים, שאחרי שהם יסיימו לצחוק, אני אדבר ואדבר ואדבר עד שהם יתחרפנו..) ג. אנשים לא יכולים להכריח אותי לדבר איתם. לפתע הטלפון יצלצל ואני פשוט לא אענה לו.. מואהאהא.. כמה כיף להיות צרודה... הולכת להכין שוקו נפלא עם חלב מוקצף ממכונה, וטים טאם!

leeloo

New member
וואי איזו טעות פטאלית..

רשמתי משתי סיבות והוספתי שלישית.. אז אל תשימו לב.. זה הגרון.. הראש.. העייפות.. אמממ.. אני צריכה שוקו..

shellyland

New member
כמו שאמרתי לך בצ'ט - זה הזמן

להקליט את ההודעה במשיבון שלך מחדש, עם קול סקסי במיוחד... וגוגל מוגל גם.

leeloo

New member
אני לא מאמינה שאת מציעה לי את זה..

את יודעת מה יעזור לי? אחד מהמשקאות "המיוחדים" שלך.... תקפיצי לי איזה בקבוק לפני שאני יוצא למסיבה... אני אדאג כבר לתשלום..

shellyland

New member
רק בריאות...

ההוא עם הלימון (קאיפיריניה) מלא ויטמינים!

shellyland

New member
סליחה שאני לוקחת על עצמי את תפקיד

הילד שצועק "המלך הוא עירום" או לחילופין ההולנדי הקטן שמוציא את האצבע מן הסכר, אבל... איפה אפי???

למעלה