בוקר קר, גשום ומעצבן../images/Emo183.gif
דווקא התחיל טוב: קמתי בשמונה וחצי, במקום בשש, התארגנתי לאט ובשקט ליד התנור ויצאתי את ביתי לכיוון בית ספר. שם התחיל החלק הרע: בדרך להסעה עברו מלא מכוניות, הכביש היה רטוב, הם נסעו כמו משוגעות וכמעט נרטבתי עד לשד עצמותיי... היה קפוא והגשם לא הפסיק לרדת! הגעתי לבית ספר, ישבתי עם המנחה של עבודת הגמר שלי והכל היה בסיידר, ממש ראיתי את האופק, את הסיום של הסיוט הזה. אחרי שהיא בדקה את כל החומר הכתוב, החמיאה לכתיבתי ואמרה שהכל טוב מאוד הלכנו למורה נוסף שאחראי על הניסוי שערכתי ורצה לבדוק את התוצאות. ברוב נחמדותו הוא אמר שזה ממש לא טוב, שהוא לא מבין כלום ושצריך לשנות הכל (והמורה אמרה שזה מצויין!)... כל הקטע הזה עם המנחים הוא בלאגאן אחד גדול. עקרונית יש לי מנחה אחת- מעשית יש לי שלוש (!) וכל אחד רואה בעיני רוחו את העבודה באופן שונה. וככה נוצר מצב שאני מתרוצצת בין השלושה וכל אחד אומר משהו אחר...גרררר את העבודה אני צריכה לסיים מחר כדי להגיש אותה עד יום ראשון ובקצב הבדיקות האלה אני בחיייייים לא אסיים!!! כל כך עיצבנו אותי שכבר לא יכולתי והלכתי הביתה, לעבוד לבד על העבודה וכבר לא אכפת לי מה יצא בסוף! הפוליטיקה הזאת שיש במערכת החינוך ובין המורים (אני יודעת שזה משפט שמחת משום מקום, אבל אין לי כוח לכתוב הרבה וזה הסבר ארוך) משגעת אותיייי. אותיייי! גרררררררר להם! ושלא נדבר על הבחירות המיותרות האלה שכל מה שהם עשו זה מעגל של 390 מעלות, לא רק שחזרנו לאותו מקום, הלכנו אחורה, למקום גרוע יותר. ובדרך הלכו להם איזה מיליארד שקלים... אז נסעתי הביתה וליד הכניסה לרגבה היה קטע כביש מוצף, שזה די מגניב כי זאת פעם ראשונה שאני רואה את זה במו עיני. המים הגיעו למכוניות עד לשלד! והלכתי לי עוד קצת בגשם, ונרטבתי עוד קצת. ואז נכנסתי הביתה והכלב שלי רץ אלי- זה תמיד משפר את מצב הרוח, וישבתי לי שעה קלה ליד התנור והתחממתי. אז עכשיו כבר לא כל כך נורא. התיישבתי לכתוב לכם, עכשיו אני אלך לאכול ואחר כך נחזור לכתוב את הסיוט, שמזל שהוא נעשה רק פעם בחיים, עבודת הגמר. יום טוב וחג שמייח עדי