בוקר

leeloo

New member
היה ממש נחמד!

לראות את כולם ולשמוע את קולם המתלהב: "וואי, לא זיהיתי אותך!" וכולם היו מסובבים ע"י השיער שלי ונורא החמיאו לו... המורה שלי למתמטיקה שנורא נורא אהבתי באה וחיבקה אותי ואמרה שאני ניראת נורא גדולה, כנ"ל גם המורה לפסיכולוגיה, שאותה עוד יותר אהבתי, הייתה ממש מתוקה ואמרה לי להתקשר אליה שאני אודיע לה מה קורה איתי בצבא.. אח"כ פגשתי מישהי מהכיתה שלי שהייתה חברה שלי במשך י´ ויא´ אבל ביב´ הקשר ממש נקרע בינינו מסיבות לא ברורות ודיברנו כמו החברות הכי טובות ונזכרתי למה כל-כך התחברתי אליה.. היינו בכיתת אם שלנו לשעבר ולא הבנו מי כל הילדים האלה שלפתע חושבים שזה המקום שלהם, ואני לא קיבלתי את תורי לדבר, למרות שהייתה לי הרבה תורה לחלק לעם, אבל זה לא קרה, לא נורא, תמיד יש את שנה הבאה... אח"כ חברה אחרת ממש טובה שלי הגיעה והלכנו לאחת הכיתות שהייתה מפוצצת בכיבוד (איפה שיש אוכל, אפשר למצוא אותנו..) ואז הלכנו לקניון בחום הנוראי הזה (מישהו מוכן להסביר לי מזה הקיץ באמצע החורף הזה?) ופגשתי את חברה שלי וחבר שלה שהם ממש מתוקים.. וזהו, יום נחמד ביותר.

leeloo

New member
אה ועוד משהו קטן..

פגשתי את אחת המפקדות שלי שהייתה כזו מתוקה, ואני התלהבתי שהיא הייתה המפקדת שלי והיא התלהבה שאני הייתי חניכה שלה.. וכולם כל-כך התלהבו לשמוע את מה שאני עושה.. למרות שניסיתי להיות דיסקרטית, זה לא הלך, הייתי חייבת להתגאות במקום שאליו הגעתי, וחלק היו המומים כמוני שאני בתפקיד כל-כך טכני, אבל יש הפתעות בחיים, וגם אני הפתעתי את עצמי...

מיטללל

New member
ולמשקימי קום...

< מקודם זה הגיע למייל מליאן, כל הזכויות שמורות (!?) > העצלות תורמת לאריכות ימים אנשים שקמים לפני הזריחה לעשות ג´וגינג, מנהלים שמנסים להירגע במשחק סקווש, מי שמפתחים את שריריהם במכון כושר – כולם מקצרים את חייהם, משום שהם מבזבזים את האנרגיה המוגבלת שיש ליונקים. כך טוען החוקר הגרמני פטר אקסט, זואולוג בן 60 מאוניברסיטת פולדה, לשעבר רץ מרתון. אקסט טוען שהסוד לחיים ארוכים הוא ´עצלות חסרת תכלית´. "שום ספורטאי צמרת לא הגיע לגיל מתקדם מאוד", הוא אומר. "כשהרץ הצ´כי אמיל זאטופק הפסיק לרוץ, הוא לקה בהתקף לב". עדיף לא להתחיל, טוען אקסט, שכתב עם בתו הרופאה ספר בשם ´על ההנאה שבעצלות´. החוקר מונה שלושה יסודות לחיים ארוכים: לעסוק פחות בספורט, להפחית לחצים ולאכול פחות. הוא מביא כדוגמה כפר איטלקי שבין תושביו מספר יוצא דופן של קשישים בני 100 ויותר. תושבי הכפר מאריכים בסייסטות, ופעילותם העיקרית היא משחק שחמט ורכילות. עד כאן. תעשו חיים

YeLLOw AnGeL

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

לפי מה שזואולוג אומר החיים שלי לא יהיו ארוכים יותר מדי
אבל אני לא מתכוונת להפסיק עם הספורט אז לפחות אני אהנה בחיים הקצרים לא? "החיים קצרים צריך לנצל כל שניה" בוקר טוב לכולם

De-Panther

New member
בוקר ונמאס לי כבר לכתוב ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

התעוררתי והיה לי קר חזרתי לישון והיה לי קר התעוררתי שוב והיה לי קר ראיתי שמישהו פתח לי את החלון אז סגרתי אותו התארגנתי ואז הלכתי לאוטובוס אחרי זה הגעתי לבית הספר ואז היה שעתיים ספרות ואז היה שעה מדעי החברה ואז היתה שעה חופשית ושיחקנו מחניים והכנו שעורים שהיו לשעור הבא ואז היה שעתיים מחשבים ואז נסעתי חזרה הביתה והילד שישב ליידי עצבן אותי לאללה כי הוא לא גר בישוב שלי ויש לו חוג בישוב שלי אז הוא חיפש אל מי ללכת במקום לחכות לחוג מלא זמן ולא רציתי שהוא יבוא אליי והוא ניג´ס לי... ואז היה ברדיו שרית חדד בלי סוף... וזה היה נוראי... והתחילו לכאוב לי האוזניים ואז סתמתי את האוזניים וזה לא עזר!! והילד ליידי התחיל לשיר את השירים שלה... וזה היה בכלל דבר נוראי!! ואז הגעתי הביתה ואז אכלתי ואז עזרתי קצת בגינה ואז הלכתי למחשב ומאז אני כאן רק שיש לי כאב ראש ענקי...

De-Panther

New member
רק רציתי לציין שהשלמתי עם חבר שלי!!

שעה בערך אחרי ששלחתי את ההודעה הזו

יום מצויין-חלוקת התעודות עברה באופן

סביר יחסית, מלבד המורה לחינוך גופני ולתנ"ך שיש לי כמה דברים לספר על המקצוע של אמא שלהם, מרבית המורות היו בסדר. ההורים קיבלוני בתופים ומחולות, והשתחררתי מביה"ס, שימו לב,בשעה 10! מלבד זאת, היה לי אימון ממש טוב, אף על פי שעכשיו כואב לי כל הגוף. ולסיום אספר שקיבלתי 90 במתמטיקה 5 יח"ל, ואציין שמלבד העובדה שזה הישג מדהים באופן בלתי תלוי, הוא מדהים עוד יותר בהתחשב בכל שהממוצע השכבתי עומד על 70 בערך.
שירה

Linkin-Parker

New member
הודעה חשובה, ואתנחתא קומית

in a.d 2101 war was beginning Captain: what happened? mechanic: somebody set up us the bomb operator: we get signal Captain: what operator: main screen turn on CaptainL it´s you! Cats: how are you gentleman!!! all your base are belong to us you are on your way to destruction Captain: what you say Cats: you have no chance to survive make your time ha ha ha.... P.s. take off every ZIG for great justice

למעלה