בוקר

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר

קצת מאוחר לי, האמת... לא בא לי לצאת מהמיטה בקור הזה. יום אוניברסיטה - שזה אומר רכבות הלוך חזור ותחבורה ציבורית עד בלי די. וגם לראות שכל הסטודנטים יותר צעירים ממני. מזל שזה רק יום אחד בשבוע. יום טוב לכם.

zimes

New member
בוקרטוב.

היום - יום סבתות. אמא של בעלי באה לביקור השבועי, וסבתא של בעלי באה לביקור מלכותי (הם נדירים). יש יתרונות: אני יכולה להרביץ שנ"ץ אמיתית, בלי שמעירים אותי באמצע. יש חסרונות: אם מעירים אותי, זה מבאס במיוחד. (יש עוד כמה, אני לא אגלה אותם פה.)

idanyd

New member
בוקר ../images/Emo139.gif לכולם

אכן, למרות שממש לא מרגישים את זה, חג המולד בא עלינו לטובה. אמנם, אנחנו לא נוטים לחגוג את החג הנוצרי הזה, או לציין אותו באיז צורה, אבל חשבתי שמכיוון שאנחנו כבר ככה עמוק בתוך התרבות המערבית, כדאי רק להזכיר שהיום הוא כנראה אחד הימים המאושרים ביותר בשנה של כל ילד נוצרי... אה כן, בוקר סביר, קריר ושביר לכולנו.

אני דווקא חוגג את החג הקפיטליסטי

הזה מדי שנה (טוב, לפחות בשנתיים האחרונות). הכל התחיל בצבא... האמת היא, שהרעיון היה של אחד החברים שלי. וידאנו שהמשרד שלו יהיה ריק ביום החג והתחלנו לארגן את הכל. קנינו אחד לשני מתנות (עפ"י רשימות של בקשות), הבאנו עצון קטן עם קישוטים, גרביים אדומים, המון ממתקים ואפילו שרשרת נורות זרחניות. אני זוכר שבשנה הראשונה סנטה בא לבקר אותנו והביא לנו המון מתנות וממתקים נוספים. (מדובר על חבר אחר שהתחפש לסנטה - כולל הבטן והזקן הלבן) בשנה השניה הדלקנו זיקוק דינור על אחת העוגות וגלאי העשן שבמשרד התחיל לצפצף ללא הפסקה ובקולי קולות. היה מאוד משעשע למרות שפחדנו שמפקד היחידה יכנס למשרד ויתפוס אותנו חוגגים חג נוצרי, באמצע היום, במקום לעבוד. הכי מגניב שעשינו את זה במשך שנתיים ואף אחד מהדרג הפיקודי לא ידע על זה... אח... אלו היו הימים הטובים. (דרך אגב, גם השנה אנחנו חוגגים. אני אשתף אתכם אם יהיה משהו מעניין)

idanyd

New member
בוקר ../images/Emo139.gif לכולם

אכן, למרות שממש לא מרגישים את זה, חג המולד בא עלינו לטובה. אמנם, אנחנו לא נוטים לחגוג את החג הנוצרי הזה, או לציין אותו באיז צורה, אבל חשבתי שמכיוון שאנחנו כבר ככה עמוק בתוך התרבות המערבית, כדאי רק להזכיר שהיום הוא כנראה אחד הימים המאושרים ביותר בשנה של כל ילד נוצרי... אה כן, בוקר סביר, קריר ושביר לכולנו.

d u c k y

New member
הקדמת את החג ביום, נראה לי

לא שזה משנה כאן הבתים מוארים כבר חודש... מחזה חביב... היום אני נוסעת סופסוף מנהטן, וחשוב מזה - נפגשת עם אבא
בוקר (עוד לא, אבל אין צורך להתקטנן) סביר וקפוא לכולם

idanyd

New member
באמת../images/Emo35.gif

לי דווקא זכור ה-24 כיום הולדתו של יהושוע בן מרים. ככה גם תהיה לו ברית ב-1.1. אולי זה בגלל שאנחנו מקדימים אתכם בכמה שעות?

גנגי

New member
חצי צרה...

עד לפני כמה חודשים הרגשתי כמוך, וזה לא היה נורא. עכשיו אני מלמדת - זמנית - בתיכון - את יכולה לתאר לעצמך עד כמה הם צעירים ממני? דיכי על הבוקר. ~סתתאאאאאם.... נראה למישהו שאני מסוגלת בכלל להגיע למצב של דיכי על הבוקר?! אחלה יום. מזג אוויר מקסים ושמש פז זורחת. מה רע!
~

Idan91

New member
יה, גנגי, ../images/Emo187.gif

אולי תבואי ללמד גם אצלנו? יהיה כיף, אני מבטיחה.

dana2909

New member
הבוקר הנוראי ביותר מעולם!

היום, אם אני ארצח מישהו, אני לא חושבת שיוכלו למצוא אותי אשמה. תשחקו רגע עם המספר הזה.. 4. מספר נחמד, תמים. לא!! זה סך כל השעות שישנתי ביומיים האחרונים. אני נשבעת לכם שאם איזשהו נציג חברת חשמל דופק לי בדלת בימים הקרובים הוא לוקח את הסיכון הזה על עצמו. הייתם פעם בלונה פארק? הייתם במתקן הזה שמנער אותכם טוב בזמן שהוא מתהפך.. זה בערך מה שהיה לי כל הלילה!! כל הקירות רעדו, הרעש היה אטומי.. לא שמעתי את עצמי מדברת, שלא לדבר על טלוויזיה (דרך אגב בשעה 3 וחצי בבוקר אין כלום מה לראות). אני על סף קריסת מערכות טוטאלית, התמוטטות עצבים מוחלטת.. ואל תגידו שלא הזהרתי אתכם.. 4 שעות.. ב2 לילות.. כשזה בלילה אחד אני בקושי מתפקדת. כבר שתיתי 2 כוסות קפה (כמעט הקאתי, איזה גועל, איך אתם יכולים לשתות את הזוועה הזאתי??) וכאילו כלום. לפיכך חברים יקרים, החלטתי כלאחר כבוד, שהלילה, אני עולה צפונה, לישון אצל ההורים. החלטה זו לא באה בקלות אבל חברת חשמל שברו אותי סופית. אני אמסור ד"ש לאנג´י בשמכם.. לילה טוב..

freedom rider

New member
בוקר ../images/Emo186.gif

יום שלישי - פעמיים כי גרררררר יום של ישיבות - ישיבת צוות, ישיבת תכנון, ישיבת דיון-שכל, והחימום לא פועל.

maayan15

New member
../images/Emo186.gifבוקר סביר...

קמתי בבוקר...וקפאתי מקור...ותפוז לא הסכים לי לכתוב הודעות.... וכמובן שראיתי את חגי היום...אבל הוא מתנהג כאילו בחיים לא דיברנו...אז זה לא משנה...יותר טוב ככה..אני חושבת
בדרך חזרה הבייתה ראיתי חתלתול/ה רטוב/ה וקטנ/ה....אז ליטפתי אותה והיא התחילה לבוא אחרי..ולא יכלתי לקחת אותה הבייתה כי יש לי 3 כלבות....אבל לא יכלתי להשאיר אותה שם (אני מהילדות המעצבנות האלה שמביאות חיות רחוב הבייתה..)...אבל הבעיה היא שסיימתי ללמוד ביחד עם בי"ס יסודי וכל מי שראה אותה ליטף וזה ואז נעצרנו..וחיכיתי איזה 10 דקות ולא מפסיקים להתלהב אפילו שביקשתי מהם להיתרחק כי היא מפחדת!....אבל אז באה ילדה וליטפה אותה ולא עזבה אז באיזשהו שלב הלכתי הבייתה...מקווה שמישהו אחר ונחמד יימצא את החתול/ה וייטפל בה/ו....מה לעשות?...אני לא יכולה להציל את כולם....

d@r121

New member
../images/Emo6.gif בוקר מחוייך

כן אתמול היה היום המסוייט ביותר על כל תלמיד שפוי "יום הורים" אז אני תמיד מחונן שכמוני עברתי את היום בצליחה נאה במתמטיקה אני שולתתתתת!!!!!!1 באנגלית קצת פחות
העיקר שאיכשהו צלחתי את היום המעצבן הזה בלי שיחה עם מורתי החביבה לאנגלית (רוצים לדעת איך היא נראית? כמו הזקנה ההיא בקלפי של מדונה כמו 2 טיפות מים בול!) היום בערב אצעד אחר כבוד לאזכרה של מנהלת החטיבה שנפטרה שנה שעברה ובזכותה עברתי לביה"ס הנפלא בו אני לומד היום שיהיה יום נעים לכולם כיף לחזור לאינטרנט.

De-Panther

New member
בוקר קר../images/Emo9.gif בררררררררררררררר...../images/Emo42.gif

אבא שלי הסיע אותי לשעה שניה כי שעה ראשונה היא שעור חופשי היה שעור ספורט אחרי זה שעור חברה ואז שעור חופשי ואז כימיה ושם שאלתי את המורה שאלות וכל פעם שהוא התחיל לענות נרדמתי לו בטעות באמצע ואז היה עוד שעור חופשי ואז עוד שעור כימיה ולמורה נמאס ללמד קצת להיום אז הוא סתם עשה שעור חלש כזה ונתן למי שרוצה לעשות מה שהוא רוצה ולימד רק חלק וגם כמה ילדים שיחקו בסביבונים האלה ספינרס(משהו עלוב עם דמויות של בייבליידס) והוא הסביר באותו זמן על אנרגיה אז הוא התחיל להסביר שגם לזה יש אנרגיה וכו´ וכו´ וכו´... ואז הלכתי הביתה וישבתי עם חבר אחד שלי מ-י"א שמזמן לא דיברתי ואז לפני שהייתי צריך לרדת ילד וילדה באים אלי ואומרים לי אפשר לראות את התמונות שלך?? אז מחר אני אצתרך להראות דמט...
וגם כל היום אנשים ביקשו ממני לראות את זה
לא נמאס כבר?? בקיצר הגעתי הביתה ראיתי תוכנית אחת ואז הייתה הפסקה של 5 דקות לפני בייבלייד ורציתי להספיק לעשות כמה דברים במחשב אבל לא... כולם צריכים להתקשר אלי דווקא אז... אז אמא שלי מתקשרת ולא סתם שיחה של מה קורה מה עניינים אלא תעשה אבחון לזה תעשה בחינה בזה תעשה ככה וככה וככה... ואז אבא שלי מתקשר ושואל אותי אם אני רוצה ללכת עם אח שלי לאיזשהו סרט(כבר 5 ימים הוא שואל אותי וכבר אמרתי לו מיליון פעם כן...) ככה הוא שואל אותי איזה 10 פעמים בשיחה אחת... ואני אומר לו כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן אז הוא אומר לי באיזה שעה זה ובלה בלה בלה... ואז הוא עוזב אותי בשקט ומתקשר לאח שלי שעצלן מכדי להזיז תתחת שלו ולענות לטלפון אז אני צועק לו שיענה ואז כשהוא מסיים לדבר עם אבא אז הוא בא אלי ומתחיל לאמר לי אתה יודע שיש את הסרט בשעה זה וזה היום ככה וככה ובלה בלה בלה בלה בלה... ואני אומר לו כן כן כן כן כן כן כן... דיברתי עם אבא כן כן כן כן כן כן... למה אנשים לא מבינים את המילה כן?? בקיצר לא הספקתי לעשות את מה שרציתי וכבר התחיל בייבלייד... אז הלכתי לראות ועכשיו הוא נגמר אז אני כאן... ואנשים עשו טובה כשאתם שואלים משהו תבדקו אם ענו לכם
כי זה מעצבן לחזור מיליון פעם על תשובה מסכנה אחת... אפילו אם היא רק כן

למעלה