בוקר...

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר...

האמת אני כבר ערה כמעט שעה. אז מה אם שבת? השעון הביולוגי לא אכפת לו ששבת. חושך מצריים, קר ואפילו הכלב לא עוזב את הפוך. אבל מה? אפאחד לא מפריע לי, הקפה טעים וחם, ובגלל ששבת - אם אהיה עייפה אחר כך - אכנס למיטה. בוקר טוב לכם.

mto

New member
גם אצלי...

אבל זה לא מונע ממני ללכת לחלק ג´חנון !!! בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ישראל !!! או שלא.. ארררר

zimes

New member
בוקר טוב. עכשיו כבר לא לילה.

שמש. שמים כחולים. אין טיפה אחת של גשם (אבל שדות העמק מוצפים ומתנוצצים כמו מראות בשמש). האפונה מושרה על השיש למרק. ילדה אחת ישנה, ואחד ער עם אבא. אני לא מעיזה להוציא את האף מהחלון לגלות כמה מעלוק קור יש בחוץ. ואני גם לא מעיזה להציץ על העצים שמאחורי הבית שלא מנוקזים טוב וטבולים בשלולית עכורה וגדולה. > צימעס אוהבת אורחים בימי חורף כאלה <

mto

New member
חזרתי מהחלוקה...

היה טוב. וירד אצלינו גשם... הרבה

maayan15

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gifבוקר...

אני לא יודעת איך לתאר את הבוקר הזה....אני מניחה שהוא פשוט...סתמי... אתמול הלתי לישון בערך ב11 (יצאתי עם חברות אבל באיזשהו שלב פשוט קפאנו מקור ואני הייתי עייפה..אז חזרתי הבייתה עם חברה שלי)...וקמתי היום ב12 (מה שכנראה מעיד על כך שלימודים זה דבר מעייף!!...אני מסוג האנשים שאם הם יילכו לישון ב-5 בבוקר הם ייקומו בשתיים בצהריים...איך הצלחתי לישון 13 שעות רק אלוהים יודע!..). אז אכלתי חמין ועברתי לבדיקת פורומים...ועכשיו אני כאן...תרצו או לא... אהה...כן..צימעס...סתם לידע כללי..אין כזה דבר מעלות קור! מעיין <מושפעת משיעורי פיסיקה>

d@r121

New member
../images/Emo41.gif לידיעת כולם ../images/Emo41.gif

הטור השבועי "שבת סיכום" לקח שבוע חופש עקב הקור העז וחוסר הרצון לעבוד. נתראה שבוע הבא (אם ממש יתחשק לי)

zimes

New member
ההבדל בין תיאוריה ופרקטירה

בתיאוריה, למדנו (הייתי תלמידה טובה) שמעלות זה חום. ושרק חום זז ממקום למקום וכו´ בפרקטיקה - קר! לכן: בקיץ, יש 30 מעלות חומבצל. בחורף, 16 מעלות קור בחדר השינה לפני שמדליקים את המזגן. כתב את זה הרבה יותר טוב ממני יובל רבין: (מתוך: חוצן אנאכרוניסטי, הקיבוץ המאוחד, עמ´ 8) קור זה לא ענין של חום, חום זה ענין של שמש, ענין של טמפרטורות, של ג´אולים, של עונות. לכן אני חוזר ומסביר גם לעצמי, קור, זה לא ענין של חום, זה משהו אחר לגמרי.

De-Panther

New member
בוקר טוף לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif

התאוררתי ב2 וחצי וישר חיברתי את המחשב לחשמל וזה עשה קצר בכל הבית אבל לא ידעו שאני ער... אז סידרו לבד את הקצר וחיברתי שוב את המחשב לחשמל ומאז אני סתם מדבר עם כמה אנשים וכותב בפורומים...

zimes

New member
אני לא יודעת למה

אבל הסיפור המגוכח שלך על התחלת הבוקר הצחיק אותי מאוד.

למעלה