בוקר...

שוקו בת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבוקר טוף לכולם אני חדשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ב"ה טוף אז ככה אני אספר קצת על עצמי אבל רק טיפ
אני משחקת כדוריד בליגה. אני אוהבת לשמוע מזרחית כבדה , וטיפ
לטינית. אני אוהבת לרקוד סלסה. אני בת 17 וחצי ואני מקווה להיתגייס לחיל האויר!! בעז"ה!! יש לי המון חוש הומור , ואני בן אדם שלא יכול לראות מישהו עצוב , ואם אני רואה כזה אני יעשה הכל רק כדי שיתן לי חיוך אמיתי! (לא מאולץ ח"ו)
החבר´ה שלי כבר יודעים שממני אי אפשר להעלם ללא חיוך אפילו קטן .. אני מאוד חברותית ואבל באותה המידה גם עקשנית!!! {ואני בטוחה שעוד תכירו את זה} אני אוהדת את הפועל תל אביב
מגיל
ניחשתם? מגיל חמש
אמממ ... נראה לי שזהו , קבלו
גדול

שוקו בת

New member
איזהההה כיייף לההה גמני רוצצצצההה!

ב"ה מעיין שקד כייףףףף לך!!! את נטליה אוריירו הישראלית!
האמת כל הכבוד לך היית 10!
גם רוצה להיות נטליה!

De-Panther

New member
בוקר של מפורסמים!!../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אז איך התחיל הבוקר?? כרגיל צעקות של אבא לחזור לישון להתאורר מצעקות לחזור לישון... להגיע לאוטובוס והפעם!! דיברתי אתמול עם זאת שכועסת עלי סתם... והיא אמרה שהיא תביא לי את העיתון אם לא יהיה שם משהו מעניין בקיצר היא הביאה לי אותו באוטובוס וחשבתי רק כדי לקרוא אז באתי לאחזיר לה והיא אמרה לא לא צריך קח את זה... אז לקחתי וכל היום הראתי לאנשים את הכתבה איתי
ומזה התלהבו בעיקר חברים שלי
וגם כמה מורות והייתה מורה שראתה שמסתכלים בזה ואז היא פתאום ראתה שאני מופיע שם והיא התחילה לקרוא את זה באמצע השעור
וגם בשעור פיסיקה איזשהו ילד שרציתי לראות מה תיהיה התגובה שלו כי הוא מוזר כזה... אז הבאתי לו את זה והוא התחיל לקרוא ואז ראו שזה אצלו וכולם באו סביבו כדי לקרוא ואז המורה ראה הרבה אנשים סביב איזשהו עיתון והוא בא לקחת את זה ואז ראה את התמונה שלי שם ואמר שאחרי זה הוא רוצה לקרוא את זה
וגם באנגלית היה קטע נחמד עם המורה... זה הסתובב בין התלמידים וקראנו במקרה משהו על מחשבים בקיצר המורה שאלה אם מישהו הסתבך פעם עם המחשב ואיך הוא סידר את זה ואז היא שאלה אותי ואמרתי לה שלא(היא לימדה גם את אח שלי) והיא אמרה ברור זה עובר אצלכם במשפחה... ואז אמרו לי להראות לה את העיתון אז הראתי לה אבל זה היה מרחוק... אז היא לא ראתה שזו תמונה שלי בקיצר אחרי זה היא נתנה עבודת כיתה קטנה ואני באתי אליה והראתי לה את זה והיא התחילה לקרוא וזה גם נקרע מרוב שזה עבר ידיים(זה מחובר בסיכה אחת...) בקיצר כולם התחילו לצחוק וזה היה שעור אחרון אז הוא עבר כזה באוירה של אין לי חשק ללמד אז אם אתם רוצים אתם יכולים לעשות מה שבראש שלכם אני עדיין בהלם מהתמונה
ואז נגמר השעור וביציאה מבית הספר ראיתי את המורה שלי למחשבים שגם היא לימדה את אח שלי והראתי לה את זה והיא מזה התלהבה מזה שאני מופיע בעיתון
ואז היו כרגיל בעיות עם האוטובוסים והסתובבתי בין כלמיני חברים ואנשים מוזרים מהישוב... ואני קולט פתאום איזושהי ידידה שלי שלא יצא לי לדבר איתה הרבה בזמן האחרון אז אני אומר לה כזה אני מפורסם והיא לא מספיקה בכלל להגיב ואז אני מראה לה את התמונה והיא קפצה אחורה
ואז נסענו עם ישוב שכן שהוא ישוב של ערסים ואז הגעתי הביתה ואחים שלי ראו אותי עם העיתון ורצו לקרוא אותו וברחתי להם איתו ואז החבאתי אותו ואז ירדתי לראות טלויזיה ולאכול ואז דיברתי עם איזושהי ידידה אחת שלי שהבטחתי לה שהשבוע אני עושה לה הפתעה ואמרתי לה כזה את זוכרת שהשבוע אני עושה לך הפתעה??(כמו בכל שיחה שלי איתה השבוע) והיא כבר במטח אבל מה ההפתעה?? נווו... ואמרתי לה את תראי השבוע כבר... בקיצר אחרי זה הלכתי לטיפול בגב ואז בדרך חזרה מהטיפול בגב עברתי לייד הבית שלה ושמתי לה בדואר משהו נחמד שהכנתי לה ודיברתי איתה כאילו אני עדיין מחכה לאבא שלי שיבוא לקחת אותי כבר... אבל לא הצלחתי כל כך כי התרגשתי אז אמרתי לה שתבדוק דואר והיא חשבה שדואר אלקטרוני... אז אמרתי לה ביי ושהוא הגיע ועשר דקות אחרי שהלכתי התקשרתי אליה ואמרתי לה לבדוק את הדואר והיא אמרה שהיא בדקה ושאלה אם התכוונתי לדואר אלקטרוני או לאמיתי ואני אומר לה האמיתי!! נחשי מי היה ליידך??
ואז אחרי כמה זמן(אני הייתי בקניות עם אבא)... היא התקשרה אלי ואמרה אוווו תודה!! זה ממש יפה!! חבל שלא אמרת לי שאתה למטה!! ואז חזרתי הביתה ובאתי למחשב ומאז אנשים מדברים איתי הרבה על הכתבה

למעלה