בוקר טוף

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר טוף

בעצם - תיכף נראה אם הוא טוב או מה. לא בא לי לרדת עם הכלב בשיער רטוב אז אני פה... וכולכם ישנים... זה יפה ככה?

דן צ

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

נוטמג, קפה על הבוקר עושה לי בחילה
ולא, אני לא בהריון.........

Outlast

New member
בוקר טוב! ../images/Emo96.gif

(מצטערת דנצ, אבל אני בדיוק שותה קפה.. ואולי אתה צריך לבדוק שוב את עניין ההריון) התעוררתי בבוקר והתחלתי לאסוף בראש את מה שיש לי לעשות היום/מחר, וכשהרשימה התארכה מדי פשוט מחקתי אותה, והלכתי לשתות קפה. מה יהיה? יום טוב!

mprb

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif

התעוררתי היום ב5:40 כשאני צריכה להיות בהסעה ב6:00. זה היה מלחיץ... ולא כיף להתחיל ככה את היום
אבל לפחות הספקתי להסעה
אז, להמשך יום נפלא......

מיטללל

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

וואו להתארגן בעשרים דקות... הכיצד? לי בערך לוקח 20 דקות לגרום לעצמי לפתוח עיניים, לפתוח את האור ולהתיישב על המיטה... יום נעים :)

מיטללל

New member
וכעת...

קיבלתי שיחה נרגשת מסבתא. מאז שקרה "הפיצוץ" לא דיברתי איתה או עניתי לשיחותיה. כי גם היא שיקרה לי ומאוד כעסתי. היום יש לה יום הולדת. אז שלחתי לה שיר משירותי פור יו של אורנג, "סימן שאתה צעיר", ואמרתי לה שלמרות הכל אני אוהבת אותה. אז עכשיו היא התקשרה בוכה ואמרה תודה ושהארכתי לה את החיים בכמה שנים. הסבירה שוב שהיא לא ידעה שאמא עשתה את הצעד, ובלעדיי ובלי אחותי היא תמות. לי השיחה הזאת עשתה דיי טוב. (למרות שהיא מורידה דמעות כמו שהברז מוריד מים) ועכשיו באמת, יום מקסים לכולם :)

idanyd

New member
../images/Emo42.gif חביב

שלום לכולם. בוקר סביר לחלוטין, כלום לא שונה, כלום לא חדש, כלום לא מעניין. מיטללל -
. שמח על חידוש היחסים עם סבתא, ו-
על היומולדת (בת כמה היא?). הציטוט היומי: "
סתם יום של חול..."

mprb

New member
יו.... מיטל.

ענקי! נכון זה כיף להתחיל את הבוקר בהרגשה טובה
שכחתי לכתוב מקודם- היום בהסעה שמעתי את השיר "כנפיים" ובדיוק אתמול נזכרתי בו. זה היה כיף. מישהו מכיר את השיר הזה? (הוא של להקת חיל האוויר)

Dor K

New member
שיר מקסים

ומיטל, את נהיית סוחטת דמעות סידרתית. אני אאלץ לקרוא אותך לסדר.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר בהחלט!

אתמול היתי בחינה לא של המשפחה והבנתי שני דברים: 1. אחותי היא בנאדם מדהים (ואחרי 7 כוסות וויסקי היא גם דיי משעשעת והולכת בצורה מוזרה) 2. אני רוצה להתחיל לדבר עם אחי (שאיתו אני לא מדברת כבר איזה שבועיים..) 1. זה טוב 2. נקווה שהוא יגיד משו ראשון כי אני לא מתכוונת לעשות את זה! אה כן..ולקום בשעה כמעט 9 בבוקר עושה לבנאדם רק טוב (רק קצת כאב ראש מהוודקה של אתמול..) המשך יום נעים לכולם|

idanyd

New member
מותר לשאול למה

את לא מדברת עם אחיך? ומה גרם לך להבין שאת רוצה לשוב ולדבר איתו?

resputin

New member
../images/Emo42.gif סביר פלוס.

למרות שהיום התחיל לו לאיטו, בשש בבוקר- והסתיים לא יותר מדי ממזמן, עם כאב ראש די ענקי -אנחנו אופטימיים (כן כן, אני קצת חולה- אני חושב שה"סוף" מתקרב.). היה מבחן במתמטיקה שהלך טוב
. צריך להפגש עם אנשים בשביל להכין עבודה בתקשורת
. כואב לי הראש
. אכלתי
. וקיבלתי פגיון
. נו טוב, סיימנו כאן.

dana2909

New member
יופי לך!

לאט לאט תתגברו על המשבר הזה אחד בעזרת השני. אותי לעומת זאת אתם יכולים לחפש באחד מהתאטראות בעיר, לוקחים אותנו לשם מהעבודה לפני שמנחיתים את המכה הגדולה ביום חמישי.. הקיצוצים...

miss tamborin

New member
אממ..

בעיקרון אני לא מצליחה להבין את זה..היינו בסלון ודיברתי עם אמא שלי שהוא שר..אני אמרתי לו "שתוק רגע" הוא התעצבן ותפס לי את היד ואז אמא שלי אמרה לו שיירגע וגם אני ואז הוא התחיל לצעוק עלינו הוא אמר לאמא שלי שהוא לא רוצה לדבר איתנו יותר בחיים וכל זה בזמן שהייתי במחשב ואז הוא בא לחדר בעט (!!) בתנור חימום שהיה לידי (ועכשיו אין לי חימום בחדר.אידיוט) צעק עליי שאני לא אדבר איתו עד שהוא ימות וזה וזהו... ואני לא מוכנה להיות זאת שמתחילה לדבר איתו מין הסתם כי לא עשיתי כלום... אבל לא ידועת. שהסתפרתי נגיד, רציתי שהוא יגיד לי מה הוא חושב ונו הוא אחי לא יודעת זה הגיוני לרצות לדבר עם אח שלך ושהיינו אתמול באירוע אז רק הבנתי את זה יותר שאחותי דיברה איתו וזה....

De-Panther

New member
מיטל... אני בעבר הייתי מתארגן ב5...

דקות ולפני זה בכלל הייתי מצליח להתארגן ב3 דקות עכשיו אני כמוך... בכל מקרה אם מדברים על להתעורר ולהתארגן... http://www.douglasadams.com/creations/infocomjava.html משחק מחשב שנועד למחשבים שלא הייתה בהם בכלל גראפיקה ועכשיו זה סתם נחמד לראות אותו... תכנסו ותבינו למה הוא קשור

Idan91

New member
*רגע של גאווה* ../images/Emo187.gif

ביום ראשון בבוקר התארגנתי ברבע שעה!

Idan91

New member
בוקר נהדר זה היה, ../images/Emo187.gif

אך, בדיוק סיימתי להתפרע על כרוב רענן. האמת היא שקודם, כשהתחברתי מביה"ס וקראתי את פתיחת שרשור הבוקר טוב הזה, היה לי משהו להגיד עליו, רק שהמחשב בביה"ס סירב לשלוח הודעות, והתגובה פרחה מזכרוני. מילא, הפעם אני יכולה להגיד בבטחה שזה באמת לא היה חשוב.

למעלה