בוקר טוב פנינה אולי תמקדי את הבעיה שלך עם המשפחה בירושליים? כמה שיותר נמקד ככה יותר נתרכז לא?
N nypx New member 8/7/04 #1 ../images/Emo96.gifבוקר טוב פנינה אולי תמקדי את הבעיה שלך עם המשפחה בירושליים? כמה שיותר נמקד ככה יותר נתרכז לא?
../images/Emo96.gifבוקר טוב פנינה אולי תמקדי את הבעיה שלך עם המשפחה בירושליים? כמה שיותר נמקד ככה יותר נתרכז לא?
W wonder1 New member 8/7/04 #2 אני ירושלמית מוכנה לעזור אם צריך אני לא יודעת במה מדובר וככה התפרצתי אם יש צורך בעזרה כלשהי אשמח לעזור
אני ירושלמית מוכנה לעזור אם צריך אני לא יודעת במה מדובר וככה התפרצתי אם יש צורך בעזרה כלשהי אשמח לעזור
מ משוש30 New member 8/7/04 #3 גם אני מחכה למידע wonder אולי נוכל לעבודה על זה ביחד ברגע שיהיו יותר פרטים? אני גם ירושלמית
N nypx New member 9/7/04 #4 סליחה כנראה שיש פה איזה אי הבנה פנינה רשמה שיש לה משפחה שביתה נשרף ואין לה זמן כרגע אז אמרתי שאולי פנינה תמקד את מה שצריך ואנחנו כאן נוכל להתארגן כדי להוריד ממנה עומס
סליחה כנראה שיש פה איזה אי הבנה פנינה רשמה שיש לה משפחה שביתה נשרף ואין לה זמן כרגע אז אמרתי שאולי פנינה תמקד את מה שצריך ואנחנו כאן נוכל להתארגן כדי להוריד ממנה עומס