בוקר טוב...

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר טוב...

חושך מצריים -- אפילו הכלב לא קם כדי לבקש לצאת. מה התעוררתי עכשיו, אתם יכולים להסביר לי? יושבת לי פה עם קפה ענק ותנור לחמם את הרגלים... שקט מבורך. את השעות האלו של שבת אני רוצה להקפיא שלא יברחו לי כל כך מהר.

אוֹסי א

New member
בוקר טוב! ../images/Emo96.gif

האמת שהתעוררתי כבר ב-7:00, אבל נרדמתי שוב, ועכשיו אני מכינה לי קפה ומתכוננת למכת-איכות ("חברים" כמובן) על הבוקר. היה אמור להיות לנו היום מבצע נקיון, שדווקא חשבתי שיהיה די נחמד, אבל הגשם הרע בא ודחה אותו. יום נעים לכולם!

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר רגיל ותפוס....

קמתי בשבע ומשו בבוקר בגלל שהיה לי חם(!!!!!!!)....חזרתי לישון וקמתי ב11 ומשו....וכבר לא חזרתי לישון... הגב שלי תפוס מסיבות שאינן מובנות לי כי לא עשיתי כלום...אתמול זה שפגשתי מהאינטרנט היה מאוד נחמד (באופן ידידותי בלבד כמובן) ואני עדיין מעבירה קטעים מהשיחה שלי ושל חגי בראש.... מה שמפתיע אותי כל שבת מחדש הוא שביום שישי לפעמים אין לי עצבים שחברה שלי תבוא אליי אבל שהיא באה זה בדר"כ נחמד (בדר"כ...) וכייפי (אפילו מאוד) ושהיא לא באה אליי אני ממש ממש ממש רוצה שהיא תבוא אליי....

Idan91

New member
חח.. ../images/Emo187.gif

אני התעוררתי ב12, לאחר 19 שעות שינה בלבד.

De-Panther

New member
בוקר מצודד../images/Emo4.gif אני התעוררתי אני../images/Emo42.gif

חושב בערך בשעה 9 או משהו כזה... פשוט נזכרתי להסתכל בשעון אחרי איזה חצי שעה של לנסות לחזור לישון אבל לא הצלחתי כי כל הגוף שלי כאב והיה לי מלא נזלת... בקיצר ברבע ל11 קמתי מהמיטה כדי להגיע לשרותים ואחרי זה הלכתי למחשב... אני מרגיש נורא...

../images/Emo42.gif סביר וקריר לכולם

אנא נצלו השבת לשינה עמוקה, לרביצה חסרת מעש ולהרהור על החיים. מחר הסופש נגמר, ואל תגידו שלא הזהרתי אתכם.

De-Panther

New member
לי עוד יש לעזור לחבר שלי לסדר את...

המחשב וגם אני צריך ללמוד למבחן מחר בהיסטוריה וגם תכננתי לעשות איזשהו אתר של משחקים אבל לא יצא לי

resputin

New member
אנשים, יש לכם בעייה.

. אפר לדעת, למה גם ביום שבת, אנשים מראים את פרצופם בשעות שבע עד עשר.? עוד מילא אם עכשיו חזרו מבילוי, אבל סתם להתעורר ככה.? זה פשוט בעייה. אני, כמו כל בן אדם נורמלי(~) התעוררתי רק בשלוש ולפני יום שלם של רביצה חסרת מעש והפסקות אוכל ושינה מפעם לפעם. נפגש מאוחר יותר בצ´אט.

nutmeg

New member
חכה חכה...

עד שתגיע לאגף הגריאטרי. כולם שם משקימי קום ואם לא - או אז יש בעייה!

De-Panther

New member
אני חולה... אני לא מצליח לישון בשקט

בלי להתעורר... וסידרתי לחבר שלי את המחשב

יום ארוך..

נסעתי היום לבאר שבע, לסבא וסבתא, אחרי שלא הייתי שם ממש המון זמן.. למרות שלא היה לי כל כך כוח (כי כל הלילה סידרתי את החדר שלי...) היה מאוד נחמד. סבא וסבתא, אוכל של סבא וסבתא. סבא הביא לי מסך של מחשב שנתנו לו והוא שמר במחסן, ופעם ראשונה נתן לי ולאח שלי ממש להסתכל פנימה ולקחת מה שאנחנו רוצים. אחר כך עזרנו לו לסדר צד א´ של ארון באמבטיה, שהיו שם המון, אבל המון דברים.. כל דבר אפשר למצוא שם.. (חלקים של מקדחות, ברזים, ברגים, מסמרים, ריצפת אוטובוס, פיוזים ועוד חלקים של מכונית ועוד כל מיני דברים) אחר כך הלכתי לישון קצת, לא כל כך הצליח בפועל.. אח שלי הדליק איזו מנורה, ועשינו צלליות על הקיר
אחר כך לפני שהלכנו, סבא שלי סיפר על השכן הדתי שלו, שלא עושה כלום ומקבל 7000 ש"ח מהמדינה כל חודש. (ושמסתכלים במבטים מקנאים לכיוון הטלוויזיה כל פעם שנכנסים, מבקשים להקליט תוכניות, ושואלים את סבא שלי אם יש לו סרטים כחולים..) חזרתי עכשיו סחוט.. פעם הבאה צד ב´ של הארון (ראיתי כבר פטיש 5 קילו, מקדחה, אקדח סיליקון וכמה מנעולים בהצצה חטופה)

יום ארוך..

נסעתי היום לבאר שבע, לסבא וסבתא, אחרי שלא הייתי שם ממש המון זמן.. למרות שלא היה לי כל כך כוח (כי כל הלילה סידרתי את החדר שלי...) היה מאוד נחמד. סבא וסבתא, אוכל של סבא וסבתא. סבא הביא לי מסך של מחשב שנתנו לו והוא שמר במחסן, ופעם ראשונה נתן לי ולאח שלי ממש להסתכל פנימה ולקחת מה שאנחנו רוצים. אחר כך עזרנו לו לסדר צד א´ של ארון באמבטיה, שהיו שם המון, אבל המון דברים.. כל דבר אפשר למצוא שם.. (חלקים של מקדחות, ברזים, ברגים, מסמרים, ריצפת אוטובוס, פיוזים ועוד חלקים של מכונית ועוד כל מיני דברים) אחר כך הלכתי לישון קצת, לא כל כך הצליח בפועל.. אח שלי הדליק איזו מנורה, ועשינו צלליות על הקיר
אחר כך לפני שהלכנו, סבא שלי סיפר על השכן הדתי שלו, שלא עושה כלום ומקבל 7000 ש"ח מהמדינה כל חודש. (ושמסתכלים במבטים מקנאים לכיוון הטלוויזיה כל פעם שנכנסים, מבקשים להקליט תוכניות, ושואלים את סבא שלי אם יש לו סרטים כחולים..) חזרתי עכשיו סחוט.. פעם הבאה צד ב´ של הארון (ראיתי כבר פטיש 5 קילו, מקדחה, אקדח סיליקון וכמה מנעולים בהצצה חטופה)

למעלה