בוקר טוב

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר טוב

קמתי "מאוחר" - כבר רבע לשבע!! אני לא מאמינה! אפילו עלי משפיע החושך והחורף. הקפה מעולה כי יום שישי היום ולא צריך לשתות בחיפזון. הכלב עושה סיבובי פיפי על יד הדלת ואני מתעלמת... "עוד רגע! תן לגמור ת´קפה!" הצצה חפוזה החוצה - רחובות רחוצים מהלילה ועננים מבשרי המשך. הדבר היחיד שמעיב לי על היום הוא טיפול שיניים... אבל קטן עלי. חצי שעה ויאללה, אני בחוץ. nutmeg >>> אוהבת סופי שבוע...

אוֹסי א

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif(?)../images/Emo188.gif

מה זה הגשם הזה באמצע החיים? כמובן שזה טוב וכו´, אבל להתעורר איתו, ולחשוב שתוך חמש דקות הוא גם ירטיב אותי ולא רק את הגג, זו מחשבה בעייתית. אני אלך להסתרק (עלק) ולהתארגן לי, שיהיה לכם יום טוב ויבש!

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

למזלי, אצלנו לא יורד גשם. לרוע מזלי, אני עובד היום. אין לכם מושג כמה אני עייף...

effigy

New member

אצלנו לשמים יש צבע מוזר.. אבא שלי אומר שזה צבע של עוד מעט יירד שלג אבל לי חם... היום יש לי איבחון ללקות למידה אז אין לי ביצפר..

leeloo

New member
היה לי חלום שירד שלג אצלנו...

כמה אני אוהבת שלג.. והוא כל-כך כל-כך נדיר פה... אני חייבת לנסוע לאיזה קיבוץ בצפון שיש בו שלג.. איזה דכאון עם הגשם הזה.. דווקא בסוף שבוע.. ועוד מעט יוצאים לעבודה.. אצל אבא.. מעניין אם הוא ישים מוזיקה.. טוב אני אכריח אותו.. אבל אז אמא תתחיל לצעוק שזה רועש לה מידי.. אממממ... שיהיה טוב ולא מעייף..

maayan15

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gifבוקר טוב....

אני קמתי עם חיוך...הספקתי לדבר עם חברה שלי בטלפון ולספר לה על כל השיחה שהייתה לי אתמול עם חגי אבל אני לא פותחת פה לשטן...זה שהוא אמר שאנחנו צריכים להיפגש, קרא לי מעייני (אפילו שהוא יודע שאני שונאת את זה) ואמר שהוא חשב עליי בסילבסטר ורצה להיתקשר אבל לא היה לו את הטלפון שלי- לא אומר כלום!! (והחיוך שלי בככל לא קשור לזה
)... שיהיה לכולם המשך יום נפלא וקריר...

הכל אפרורי בחוץ
, אחרי שאתמול היה נחמד עם
כל היום.. אחרי יותר משבוע של גמילה, גם אני הולך לקחת את ה
שלי. יום נפלא לכולם

shellyland

New member
בוקר קר ../images/Emo186.gif

למה גשם, למה? פויה. ודוקא ביום שישי? אי אפשר ביום שאני עובדת? דוקא כשיש לי בוקר פנוי? מתנצלת על המינון הנמוך של ההודעות שלי בזמן האחרון. לא נעלמתי. פשוט תקופה קצת קשה בעבודה, זה הכל. היה לי שבוע פשוט נ-ה-ד-ר, שהתחיל ביום שישי שעבר עם הסנפת יתר של הבנות של אחותי והבן של חברים שלי (מי אמר כלף?) המשיך עם שבוע עתיר חברים וחגיגות ראש שנה, פרודוקטיביות ראויה לציון בעבודה וספושבוע קרוב שמתוכנן להיות כיפי ורגוע ומוקף חברים. רק הגשם קצת הורס לי.

מיטללל

New member
באמת קטן עליך.....

אם היה לי כוח הייתי מביאה לפה את הקישור להודעה שכתבתי לפני חודש וקצת על פחדים חסרי שליטה מהרופא שיניים.. ואחרי החלק הראשון של הטיפול ( שעומד להיות ארוך
) אני יכולה באמת שזה לא כזה נורא, קצת מציק אבל מאוד נסבל. בעיקר עם השפעת הגז צחוק, שגורמת לכך שלא יהיה אכפת לך אם כואב לך או לא.. בוקר טוב

De-Panther

New member
בוקר בלי שעורי מחשבים לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

איזה כיף!! לא היה לי היום שעור מחשבים ואני כמו טמבל הייתי לחוץ בגלל שעורי הבית... אוקיי היום תכירו בנאדם חדש שאני מתפלא שלא כתבתי עליו אף פעם... התעוררתי קפאתי מקור חזרתי לישון אבא צעק שאני אקום התעוררתי שוב חזרתי לישון אבא שוב צעק ככה כמה פעמים עד שהיה כבר 7 וחצי והייתי חייב להתארגן מהר... אז התארגנתי מהר ואז הלכתי לכיוון האוטובוס... בדרך לתחנה שבה עוצר האוטובוס יש גן ילדים קטן בו יש שומר קטן ותימני שאין לי מושג מה השם שלו אבל בואו אספר לכם עליו קצת כי מגיע לבנאדם הזה... כל בוקר הוא אומר לכל מי שעובר שם בוקר טוב עם חיוך אינפנטילי על הפנים... הוא ניסה להתחיל איתי כמה פעמים ואני סרבתי... הוא מנסה להתחיל עם כל אחד או אחת שעוברת ליידו... כולם מסרבים
ואמממ זהו סה"כ בנאדם נורא חביב ששר רוב הזמן ותמיד נראה כאילו הוא בטריפ... הפעם הוא היה בתוך הבוטקה הזה שלו של השומר וצעק לאנשים מהחלון של הבוטקה בוקר טוב!!!!!!! בקיצר עליתי על האוטובוס נסענו הגענו לבית הספר ישר רצתי לסיפריה כדי להדפיס את שעורי הבית שלי במחשבים ששמתי במנגו(אני יותר מידיי מדבר על האתר הזה בזמן האחרון
) בקיצר מחשב אחד שם נשרף לו המסך והוא לא עבד בגלל זה... ואחר היה תפוס אז חיכיתי שהבנאדם יסיים הוא סיים לעבוד על זה(כמובן נאלצתי לעזור לו להדפיס כי אלה מדפסות מחורבנות מה שיש לבית ספר שם בסיפריה) ואז ניסיתי להכנס לאינטרנט וגיליתי שאין בסיפריה אינטרנט!! הפסיקו את זה כי ילדים עשו שם שטויות... בקיצר מיהרתי לחדר מורים לראות אם המורה למחשבים שם ולאמר לה על זה שעשיתי אבל אי אפשר להדפיס מהסיפריה ובלה בלה בלה... ואני יכול להדפיס את זה אם היא תתן לי להכנס לאיזשהו חדר מחשבים עם אינטרנט... היא לא הייתה שם... הלכתי לכיוון הכיתה ואז הגעתי לכיתה היום ידידה שלי במצברוח של גבררררררררררררררררררררר והיא צעקה לי כשנכנסתי קפוא לכיתה היי גברררררררררררר!! בקיצר היום ישבנו בקבוצות... כמו שביסודי מחברים ביחד 3 שלוחנות אז ככה למדנו כל היום... ואני לא רציתי לשבת עם אנשים אז נשארתי בצד ודאגתי שלא ישימו לב אלי כל כך... היה עדיף ככה כי יצא שבכל קבוצה יש לפחות 3 ילדים מעצבנים... ואז חבר טוב שלי שיושב ליידי ברוב השעורים הגיע והוא ראה שמסדרים והוא אמר לי כזה בוא נשב שם עם זה ועם זה... ואני לא רציתי אז אחרי זה הוא כעס עלי בגלל זה... אבל הוא סלח כי סיפרתי לו משהו חשוב מאוד... היו שעתיים ספרות בהם רוב הזמן הייתי ישנוני ואז ברבע שעה האחרונה היינו צריכים לעבוד בקבוצות אז אני וחבר שלי סתם הסתובבנו בכיתה וחבר שלי רדף אחרי זבוב שעיצבן את כולם... למרות שנראה לי שככה חבר שלי עצבן את כולם יותר מאשר הזבוב... רוב היום אנשים רדפו אחרי הזבוב הזה... אחר כך היה שעור במדעי החברה - סוציולוגיה נרדמתי... ליתר דיוק נמנמתי... שמעתי מה היא מדברת וגם הקשבתי בערך... אבל מידיי פעם היו לי גם חלומות בהקיץ וגם הייתי עיר וגם חלמתי חלום באותו זמן... ואז הייתה הפסקה גדולה ושמתי שירים במחשב בזמן שדיברתי עם חברים וכמה ילדות לא מהכיתה נכנסו אליה ודיברו עם איזושהי אחת מהכיתה שלי ופתאום הן רואות מחשב ומזה התלהבו כאילו הן אף פעם לא ראו כזה דבר... ואז הן ראו שיש שם שיר שהן אוהבות אז הן עוד יותר התלהבו
בקיצר אחרי ההפסקה היה שעור במדעי החיים - ביולוגיה והיא חילקה מבחנים שבאמת לא הבנתי למה אני לא זוכר כמה קיבלתי במבחן האחרון שעשיתי... מסתבר קיבלתי 71... אבל אני אמור לקבל 81... היא סתם הורידה לי עשר נקודות... בעצם אני אמור לקבל 82 וחצי אם כל כך רוצים להתחשבן על נקודות... ואז בסוף השעור חבר אחד שלי אמר לי שאין מחשבים ובאמת ראיתי את כל אלה שאיתי במחשבים הולכים הביתה... איזה מזל... ישבתי לייד החבר הזה שלי מי"א שאוהב טונה... למזלי הוא הוציא את הסנדביץ´ שלו הפעם רק כדי לעצבן אותי ואחרי ביס הוא החזיר אותו לתיק... דיברנו קצת ושיחקנו עם סכין שהכנתי בשעור ביולוגיה מעטיפת פלסתיק של חוברת ספרות שנקרעה לחבר שלי... ואז הגעתי הביתה ודפקתי בדלת ואף אחד לא ענה... אז פתחתי את הדלת מזל שהיה לי מפתח... ומאז אני כאן מחכה שמישהו יבוא...

Dor K

New member
בוקר חבול לכם

יום גועל נפש. הייתי היום בתחנה המרכזית ומישהו ביקש ממני את הפלאפון, כי הוא חייב להגיד משהו לאמא שלו. חייל. מה אני אגיד לו לא? איך שהוא קיבל את הפלאפון, הוא תפס ריצה מהאיזור וניסה לברוח איתו. רדפתי אחריו, תפסתי אותו והשכבתי אותו על הריצפה שלו, ופתאום חטפתי מה זה מכה, הוא פשוט היכה בי עם הרובה שלו כל כך חזק בפנים וברח משם. ירד לי דם מהאף וכל הלחי שלי נראית כמו מלחמה, כחולה ונפוחה לחלוטין. טיפלו בי בבית חולים והשתחררתי לפני כמה שעות. כואב לי משהו לא נורמאלי והראש מפוצץ לי. יופי, בדיוק מה שהיה חסר לי. בברכת "איי", אני חוזר לישון עם הקרח בקור הזה.

d@r121

New member
בוקר קפוא לכולם

עדיין בוקר ככל הבקרים סוף סוף קצת גשם חזרתי רטוב עד לשד עצמותיי בקיצור כיף לא נורמאלי ודור תהיה בריא

resputin

New member
איזה מסכן...../images/Emo23.gif! תרגיש טוב ../images/Emo184.gif

. בכל מקרה, ה
שלי היה מחובר עם ה
. למה.? אוקיי. יום שישי, יום עם ´המבחן הגדול´, מתמטיקה. -איך הלך.? סביר, סביר+. זה הרי מתמטיקה. אתמול, חזרתי בערך בשתיים מבית ספר. אמרתי אני אצפה בטלוויזיה חצי שעה, ואתכונן עוד קצת. בדיק אחרי עשר דק´ שיניתי תוכניות והצטרפתי לפוך החם, לשינה טובה. בשש מעירים אותי (להזכירכם, אתמול בשבע בערב הייתי צריך ללכת להקלטה של אדיר מילר -מה שלא עשיתי כי...) ואומרים לי שאני אתקלח ואתכונן, כי נפל על אבא שלי מצב רוח לקחת אותנו למסעדה (שאני אגיד "לא" לאופציה של אכילת בשר.? שום סיכוי.) -הרמתי את עצמי מהמטיה, צלצלתי ואמרתי שאני לא אגיע לאדיר מילר, והלכתי למקלחת. היינו במסעדה. חזרנו בתשע. אני יושב ומתכונן קצת עוד על אלגברה (יותר נכון כמו מצליח\לא מצליח לסירוגין תרגילים, שולח מבטים לחרב שליד המיטה שלי ושוקל אם אני אוכל להוריד את הראש במכה אחת נקייה או לא) -עד כעשרה ל-12, החלטתי שאני הולך למחשב, נכנסתי לצ´אט וכמעט אף אחד לא היה שם אז התנתקתי. הלכתי לראות הכי גאים שיש (שהיה משעמם) ואח"כ החלטתי שאני "אלך לישון". -מחשבה נחמדה, חבל שבפועל לא הלכה משהו. מהשעה 12 וחצי, עד 6(!!!) בבוקר, לא נרדמתי. עושה סיבובים ימינה ושמאלה, מנסה להרדם, עושה הכל חוץ מלהביט שוב על החרב ולשקול בשנית- וכמובן מסתכל על השעון. אחת וחצי...ארבע...חמש וחצי... שש. קמתי ושוב מתמטיקה (אלוהים, אם הייתי משקיע ככה כל השנה..
) עד שבע, בשבע מתחילים להתארגן ואז בלחץ מסנג´רים מישהו שיסיע אותי לשם. פאניקה. פאניקה. פאניקה. מבחן. פאניקה. המבחן. פאניקה. נגמר המבחן. פאניקה.
רגיעה. אני חושב שאני אלך לישון...

nutmeg

New member
אוי! דור!!

אני לא מאמינה! איזה סיפור... אתה בטוח שזה לא היה מחבל שרצה את הסלולארי? לא בעייה להתחפש לחיילים. הסלולארי אצלך או אצלו? כי אם אצלו ניתן לעקוב אחריו. ממש לא יאומן הסיפור הזה. האמת, עשה לי עצוב

אוֹסי א

New member
וואו, איזה אנשים שיש בעולם..

ואיכשהו חרא של דברים קורים דווקא לאנשים שניסו להיות נחמדים, לעשות משהו טוב.. (מי אמר "צדיק ורע לו"..?) נורא קשה לי לשמוע שלאחרים כואב (פיזית), זה עושה לי צמרמורות.. תרגיש טוב!

maayan15

New member
אופפפ...עכשיו יש לי הרגשה רעה...

אני הולכת לפגוש מישהו...סתם אחד..מהאינטרנט..ואני יודעת שזה לא יימצא חן בעיניי אמא שלי...אז שיקרתי לה...אני שונאת לשקר לה....ועכשיו יש לי הרגשה רעה...

למעלה