בוקר אור

יהודה א

New member
../images/Emo96.gifבוקר אור

בוקר טוב בוקר אור חבריי הגיע הזמן לקום לאחר פשיטת התחפושות של היומיים האחרונים לשתות
וללכת לעבודת יומנו

מצוטטת

New member
בוקר ../images/Emo186.gif מהול

בלא מעט חשש קצת מבולבל, זה היום הלילה אולי כבר מחר לא ניילנתי, לא אטמתי טלפון קצרצר לפקוד העורף בעקבות התחקיר של תוכנית כלבוטק עוד הוסיפה לי דאגונת 2 מתוך3 המסכות לא תקינות לך תרוץ עכשיו בככל האטרף להחליף תהיה או לא תהיה לא זה החשש רק האחריות שלי על ילדיי אז מה עושים, מה יהיה ואבא שצלצל מעבר לים הכנת משהו, החלפת, קנית??? שוב ההנחיות הסמויות ב"שלט רחוק" כן, יודעת את התשובה, זו עוד תגובת דאגה כשאתה מרגיש רחוק.... אז הבלבול הוא רק אצלי? שיהיה יום שקט לכולכם ה-
לבחירתכם

*יערית

New member
בוקר מלא מחשבות../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

הראש עסוק בדברים אחרים.. הלב עסוק בלרדוף אחרי אותם דברים אחרים הגוף ממען להקשיב ללב ולאותם דברים אחרים... אך מכל הבלאגן הזה שבטח אצא מהם בכמה שעות הקרובות הריני להודיעכם שסוטה בדימוס אהב את חתן וכלה והם יחד מוסרים לכולכם חג פורים שמח
ומצטערים שלא היה להם זמן לחגוג איתכם את החג במלואו!

מצוטטת

New member
../images/Emo152.gif שובבים../images/Emo152.gif

שכמותכם מצוטטת מסמיקה כולה ולוחשת לעצמה...... תרגעי את שם עם הפינטוזים שלך

ואני....

לא יודעת למה...אין בי פחד רק עצבים על זה שזה קורה שצריכה בכל זאת להיענות לצרכי הילדים, וללחץ אמא שלי, לקנות נייילונים בלא מעט כסף, וגם תדיאור, וללכת לבזבז את הזמן שלי באיטום. עצבים על זה שהלחץ של הילדים עלי בלבד שאין להם כאן אבא שיכיל אותם גם (ובעצם יעל...גם אם היה כאן, האם היה יודע להכיל???) אז זהו...הגיע האולטימטום של אמא שלי לקיצו...לוקחת גליל מסקינטייפ וגליל ניילונים, הולכת למלאכת האיטום (היייי סגולי....אתה שם? אולי בין צביעה לצביעה בא לך על איזה איטום מעניין?? קפה בסוף...רק קפה...) מי בא לשטוף לי את הממד?? יש לו ריח של חתולים, אחרי שהשארתי חלון פתוח ...

אכן בוקר טוב כל מה שנשאר זה...

לשתות כוסית של וודקה על הבוקר בשביל להרוג את ה hangover של החגיגות, דרך אגב השם של הדבר הזה בעברית הוא "זנבת-סביאה" או "מחרמורת". אז אני מתחיל את היום מאחל לכם יום נהדר. ומכין את הגג למסיסת טילים. בדיקת מלאי: אלכוהול-יש!!! מצלמות-יש!!! טלויזיה-יש!!! סגול(מנסה לבנות על המלחמה)

בוקר טוב אנשים

ואולי מחר נתעורר לבוקר של טילים אבל לא יודעת, כל הרעש הזה מסביב לא עושה לי את זה אופטימית ומחוייכת כמו תמיד (כמעט). ניילונים - אין כל הרשימה של פיקוד העורף - אין מסכות - יש למעלה בבוידם הקטנה אצל אבא שלה משלשום עוד מעט יבואו לקחת את המסכה שלה (היא היחידה שבעניין). הבנים ואני בינתיים אדישים לכל הטארארם מסביב טגידו לי אתם , נראה לכם שבאמת ניילון מסכן וסמרטוט יצילו אותנו והיה אם?
הרעיון של סגולי נראה לי הכי ענייני
| ניצת שבמלחמת המפרץ שימשה כדור הרגעה ביתי |

סיור עולמי

המלחמה בעירק, אנחנו בישראל. חיפוש ית שבזמן מלחמת המפרץ היתה באוסטרליה

מצוטטת

New member
לבנות או לבנות

מצוטטת מקפלת עצמה מהמיקלדת ולמען השקט הנפשי נוסעת עכשיו...... לתחנת החלוקה להחליף ציוד איך כתבת מחרמורת שמחרמורת על צרה שלא תבוא גם בלי זה מצוטטת נראה לא תישן רגוע הלילה.

r e d head

New member
בוקר טוב

אתמול בסופו של יום ניסיתי להכנס לממ"ד ולסגור מאחורי את הדלת. והבנתי שזה יהיה קשה, יש לי קלסטרופוביה קלה, אני תמיד עם חלון או דלת פתוחים בכל מקום או מזג אויר. אני מנצלת את המקום הזה להודעה קצרה אני מחפשת מתנדב לתקופה קצרה בתמורה הוא יקבל ממ"ד, מיטה, אוכל, מצב רוח וכל זה באזור ה' (לא כולל ס...)! ניתן לפנות אלי במסרים אישיים. תודה. (יקח לי קצת זמן לחזור לשיגרה אחרי חגיגות פורים)

מצוטטת

New member
בואינה את

לפני שאת מטאנטמת לך שם........ קודם כל מבקשת הסבר בחיית דינאק איך ? איך בדיוק את מסבירה.....מצטטת אותך " יקח לי קצת זמן לחזור לשיגרה אחרי החגיגה.... עם ההתניה הזו לא כולל..... מה זה פה.....פורים לא הסתיים...... אז פרטי נמקי ורצוי שיהיה משכנע מצוטטת סקרנית מחץ עכשיו

r e d head

New member
מצוטטת נכבדה

לרדינקה ראש קרימינלי מרוב משחקים באינטרנט, מי שמכיר יודע על מה אני מדברת. רדינקה חושבת יותר מידי מכל הכיוונים יש גם זיכרון טוב, אומנם מלא בשטויות, אבל טוב אז לא רק שהלכתי בשיטת האלימינציה גם כן לפי שעות כניסה לפורום. ככה יצא לי רק חופשיה עם הבתול שלה הצליחה לסדר אותי בגדול. לרשותך תמיד

maof

New member
בוקר של יום חדש....

בוקר לא ידוע ....בוקר לא ברור..... איך יהייה המשך היום????? מעוף

r e d head

New member
בקשה מיוחדת ממאמא עוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרי שנהנו כל כך מנשף המסכות שהיה לנו כאן. אפשר לעשות שידור חוזר ב 1/4 שזה ממש ממש קרוב

על זה צריך לדבר עם ניצת

היא המינהלת לא? אבל 1/4 נראה לי ש... יהיה לו גוון משלו

למעלה