איך זה..

../images/Emo96.gif איך זה..

שאתמול עדיין חשבתי איך אצליח.. והיום..זה נראה לי בברור שאצליח.. כתבתי כבר..שזו תקופה כזו..שמה מישהו הרים את השטיח...וכל מה ש"החבאתי שם"... הונח על השולחן.. צרורות של מצבים .. מסימת אחד...מטפלת בשני..והשלישי כבר דופק בדלתי.. וכשזה מגיע..המשהו הזה..להתמוד איתו.. יום שלם תקועה במחשבה איך..אשלב אותו בין השאר שכבר בשלבים של התמודדות ופיתרון.. מגיע הלילה..ואיתו יום חדש... והכל נראה זעם עוד טיפה מאמץ אורך רוח .. ואם המישהו הזה שהרים את השטיח..רצה ללמד אותי משהו.. הוא הצליח.. בדם יזע והמון כאב ראש... לומדת מישמת... והעיקר..אין יותר שטיחים.. ברררררר.... תקופה מטישה שכזו...

דגנית../images/Emo140.gif

יום חולין כזה הוא יום ישי בו חסד, ובחסדו שורות אליך נכתבות. קח את ידי עכשיו עשני מפויסת, ביום חולין כזה דרכינו מצטלבות. מאמינה שאת יכולה להתמודד ולצלוח את הקשיים
התקופה הזו חמה, דביקה ומלחמתית...ואחרי הקיץ יגיע הסתו ואחריו החורף ואז יגיע האביב...

../images/Emo96.gif

וכאן.. במקום לכתוב על עוד משהו שסימתי פתרתי.. ולא לפני ששילמתי...ריבית
כלכך כואב לשלם ריבית...כואב בעצמות.. במקום זה..אשתה את הקפה

את יודעת...

לא הופתעתי... למען האמת כתבתי לך תגובה מיד אחרי שהעלת את הודעתך ומחקתי כתבתי... שקטן עליך, שתתגברי, שתמצאי דרך פתרון לעמוד ולסגור עוד אירוע בחייך כי יש בך את הרוח הלחימה, ההשרדות, התובנות לעצור ללמוד את האירוע ולהכין מתקפת כיבוש וחיסול נכון שבכל מתקפת יוצאים פגועים, כואבים ומתוסכלים גם אם זה מול מקורבים, תשלומים, ומחויבויות אני מבינה שאת נושאת כאב אחרי מלחמה, אולי מרגישה נכנעת, אולי כבושה אך החוכמה להסתכל על התוצאה הסופית שנלחמת... שלמדת להיות יצירתית פעלת, חשבת, בדקת, חושלת תוקירי את עצמך הכל זה תן וקח אך את מתחזקת, צועדת, מתקדמת היום נגמר עם עוד חוויה ועוד התמודדות מול אירועי החיים אך את נשאר איתך שותה לך עוד כוס
ואיש לא יקח זאת ממך למה להחזיק את הכאב שחררי זה רק ריבית שגם תשולם ותגמר ומבטיחה לך שגם תעלם שחררי אישה שחררי אל תשמרי ותתני למה שסיימת ופתרת לתפוס מקום בך ובמחשבות שלך, במקום לפנות אותם בפעולות חדשים, יפים, ואיכותיות אז סיימי את הקפה ודפדפי את העבר ואת מה שסיימת ופתרת שיבואו לחייך רק ימים טובים ומאושרים

למעלה