אהההההההההההההההההההההההההההה

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אהההההההההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההה............... וכו' וכו' י.י אתמול באקורה חזרה מביצפר בשעה 16:30, עייפה ותשושה. אביה חזר מאמריקה והיה ידוע לה שקנה לה חבילת קלפים של יוגיהו. מה שבאקורה לא ידעה זה שהוא קנה לה סט שלם עם אלבום לקלפים, מגיני קלפים כחול זוהרים (*O*!!!) ו~!בוסטר פאק!~!!!!!!!! וזה היה כל כך יפה ומושי מושלם שאני פשוט בהיתי בזה בהערצה לכמה דקות את שחתכתי את הצד בעדינות עם סכין. אבל הכל נשאר שם, כי נאי הולכת לצלם ה~כ~ל~! :} אולי נעשה גם שרשור תמונות של קלפים אהובים? אני הכי אוהבתאת ה Dancind Fairies שלי כי הוא היה הקלף הראשון של יוגיהו שהיה לי אי פעם:} וגם את הקוסם האפל שגד הביא לי, למרות שהוא נעלם באופן מסתורי >>. חי ^_^

impale

New member
יפה יפה

את מתכוונת בוסטר פאק או בוסטר בוקס ^^? והאמממ יש מצב שאת וגד תגיעו לטורניר בתשלום הבא בראשון? (גם כבר היה שם אם אנלא טועה...)

Rnamon

New member
אני באמת היתי שם כמה פעמים...

הקטע הוא שאני בן אדם עסוק...מאוד...עבודה...ענינים...בלאגנים... (סתם תירוצים אני ישתדל להגיע...אני רוצה להגיע T.T)

impale

New member
האמת

גם לי לא יוצא ללכת הרבה... אב כן צריך ללכת ^^ ללכת זה טוב =)

מגניב^^ תתחדשי../images/Emo45.gif

לאור העובדה שאני לא מבינה הרבה(בכלל לא>>) בקלפים מחו''ל,אני סתום,כי אינלי מה להוסיף00;

impale

New member
יאמ

הקלפים בארצות הברית זהים לשלנו.. גם הבאן ליסט שבו משתמשים בארץ זהה לארצות הברית...

יש סיכוי לתמונות של הפריטים? ^^

תתחדשי. :ּ] ואמ"ג, את חוזרת בארבע וחצי מביה"ס?! זה אומר שאת מפספסת את "היפים והאמיצים"!

למעלה