j'aime le bebe vamp

MoonFairy

New member
../images/Emo95.gifj'aime le bebe vamp ../images/Emo256.gif../images/Emo6.gif

מה לעזאזל אני רוצה מכם, אתם ודאי שואלים..... אז ככה! לפני שכוחות האופל השתלטו לנו על המוח היינו כדורים ורדרדים של חמודיות ותמימות
או שמא?.......
או בקיצור - שאלון ילדות
זיכרון ילדות הכי טוב שלכם?
דברים מוזרים שהייתם אוכלים?
הקראש ילדות הראשון שלכם?
כמה פעמים ברחתם מהבית כאקט מרדני? (והכוונה לפני גיל טיפשעשרה!
)
הייתה לכם חבורה בשכונה?
מה הדבר הכי הזוי שעשיתם כחלק מאותה חבורה?
מי הייתה הדמות הנערצת עליכם כילדים?
משחק ילדות אהוב?
חבר דמיוני?
זנב דימיוני?
וקדימה לשתף!

עונה

לא יודעת אפילו אם זה אמיתי.. אני ילדה בבית של סבא... יש לי יום הולדת וכל הדודים באים ואני נכדה ואחיינית ובת ראשונה אז הצומי מופנה אליי בלבד :)
מלפפון חמוץ עם וופל שוקולד
מדלגת......
מלא פעמים לא ספרתי..
הייתה לי חבורה של כלבים
עדיף לא לספר...
סימבה
גומי
גיבורי על
שהייתי קטנה הייתי בטוחה שיש לי זנב...

MoonFairy

New member
הייתה לי ילדות מאושרת ../images/Emo3.gif

זיכרון ילדות הכי טוב שלכם? כשאבא שלי הפתיע עם גורת כלבים חדשה
דברים מוזרים שהייתם אוכלים? יש צמח קוצני כזה שמצמיח פירות אדומים עגולים כאלה עם נוזל לבן בפנים. אז את זה
הקראש ילדות הראשון שלכם? בגן הייתי רודפת אחרי מישהו שלא-זוכרת-את-שמו בניסיונות נואשים לנשק אותו חחחח
אני רק זוכרת שהיו לו תלתלים חומים בקוקו חח
כמה פעמים ברחתם מהבית כאקט מרדני? 3 פעמים שאני זוכרת. הקפיצו את כל השכנים והמשטרה והכול ואני לתומי הלכתי לקנות גלידה
הייתה לכם חבורה בשכונה? ברור! היינו חבורת 666
(רק כי זה המס' של הבניין שלנו חחח)
מה הדבר הכי הזוי שעשיתם כחלק מאותה חבורה? יותר מדי דברים
מי הייתה הדמות הנערצת עליכם כילדים? עוזי חיטמן
משחק ילדות אהוב? מחנה
חבר דמיוני? יותר כמו חברים. הייתי שומעת קולות כשהייתי קטנה והייתי די סכיזופרנית כשחושבים על זה
הייתי עונה להם ברבים חח דברים כמו "נו אבל אמרתי לכם שזה מה שיקרה. ידעתי! פשוט ידעתי!"
זנב דימיוני? כשהייתי קטנה הייתי בטוחה שיש לי זנב בלתי נראה
(זה עצוב.) ולפעמים הייתי קושרת חגורות או שמיכות או כולמני כאלה למכנסיים מאחורה כדי שזה יהיה מוחשי יותר
(וואו, אחרי שקראתי את זה אני חושבת שאני ממש צריכה טיפול חחחחחחחחחח)

Fairy24

New member
עונה :)

זיכרון ילדות הכי טוב שלכם? יש כל מיני, למשל לונה פארק וללכת לסבא וסבתא שלי. דברים מוזרים שהייתם אוכלים? חול, גושי אבק, צוף ופרחים. הקראש ילדות הראשון שלכם? איזה מאבטח אחד... אבל גם היה ילד בגן שלכמה דקות נדלקתי עליו, לא זוכרת מי מהם היה קודם. כמה פעמים ברחתם מהבית כאקט מרדני? (והכוונה לפני גיל טיפשעשרה! )
כשהייתי קטנה לא חשבתי לצאת בלי רשות... הייתה לכם חבורה בשכונה? היו כמה ילדים שהייתי קצת מסתובבת איתם בחוץ. מה הדבר הכי הזוי שעשיתם כחלק מאותה חבורה? לגנוב ממתקים, להמציא סוג של לארפ שבו הכלב שהיה לי הוא גיבור על... מי הייתה הדמות הנערצת עליכם כילדים? בנות הפאוור פאף, הנסיכה סיסי, הדמויות של פוקימון... משחק ילדות אהוב? אותו סוג של לארפ מוזר שדיברתי עליו קודם. חבר דמיוני? לא היו לי, אבל כן הייתי רואה כל מיני צבעים, עד שיום אחד נפלתי על הראש וזה די הפסיק... זנב דימיוני? :O ?

פנדורה5

New member
עונה

זיכרון ילדות הכי טוב שלכם? משום מה זה כאשר אחת החתולות שלי הייתה שוכבת לי על הפרצוף בבוקר עד שהייתי מתעוררת מחוסר אוויר.
דברים מוזרים שהייתם אוכלים? אבנים, פרחים, גרעינים של פופקורן שלא מוכנים.
הקראש הילדות הראשון שלכם? לאונרדו מצבי הנינג'ה.
כמה פעמים ברחתם מהבית כאקט מרדני? (והכוונה לפני גיל הטיפשעשרה!) פעם אחת, אח שלי עלה לי על העצבים אז הכנתי כמה כריכים, לקחתי חבל, פנס והלכתי לגן השעשועים הסמוך ששם היה הבסיס הסודי של החבורה שלי.
הייתה לכם חבורה בשכונה? כן.
מה הדבר ההזוי שעשיתם כחלק מאותה חבורה? ניסינו לעבוד על כל מיני בנים שהגיעו לגן השעשועים שיש גלידה בפחים שהיו שם, לא הצליח לנו.
מי הייתה הדמות הנערצת עליכם כילדים? רפאל מצבי הנינג'ה.
משחק ילדות אהוב? תופסת צבעים.
חבר דימיוני? לא היה לי.
זנב דימיוני? כן היה לי זנב בלתי נראה עד גיל 5 בערך.

MoonFairy

New member
LOL ענק על הזיכרון הכי טוב! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

shaharEB

New member
מגניב ../images/Emo3.gif

זיכרון ילדות הכי טוב שלכם? אההה- יש לי מלא
להיות בפארק עם חברים אחרי בית ספר ..ללכת למלון האהוב עליי באילת
דברים מוזרים שהייתם אוכלים? אמממממ..לאא תמיד ידעתי מה לא לאכול XD הקראש ילדות הראשון שלכם? מי שאני זוכרת זה..נראלי בנחמין רוחאס ..כל הפלוריסיינטה,המורדים,קטנטנות- ואני עדיין אוהבת אותו מאוד
כמה פעמים ברחתם מהבית כאקט מרדני? (והכוונה לפני גיל טיפשעשרה! ) אממ..פעם אחת XP הייתה לכם חבורה בשכונה? בארור !1 היו לי כמה
מה הדבר הכי הזוי שעשיתם כחלק מאותה חבורה? אני לא אומרת
מי הייתה הדמות הנערצת עליכם כילדים? אני לא ממש יודעת בדיוק הכי רחוק שאני זוכרת מבחינת הערצה זה פלוריסיינטה.. אז פלורנסיה ברטוטי- היא ממש הייתה המודל שלי
משחק ילדות אהוב? אין אחד כזה XI חבר דמיוני? בטח =] זנב דימיוני? אממ.לא XD

shaharEB

New member
רגע..../images/Emo3.gif קראש על מישהו חח מפה לא מחו"ל חחח אה

הההה טוב אז היה ילד אחד בכיתה א' XD

קרניjack

New member
חיחי...

זיכרון ילדות הכי טוב שלכם? להתעופף בחלומות
דברים מוזרים שהייתם אוכלים? הקראש ילדות הראשון שלכם? פיטר פן?
כמה פעמים ברחתם מהבית כאקט מרדני? (והכוונה לפני גיל טיפשעשרה! )סליחה, ההורים שלי היו אחראים!
הייתה לכם חבורה בשכונה? - מה הדבר הכי הזוי שעשיתם כחלק מאותה חבורה?- מי הייתה הדמות הנערצת עליכם כילדים? כל מיני דמויות טלויזיה אני משערת משחק ילדות אהוב? מונופול? מחבואים? חבר דמיוני? היה סוג של
זנב דימיוני?

קרניjack

New member
העצם הייתה חבורה! היא נקראה חבורת ה"לוּלוּ"

שלי ושל שתי חברות בכיתה א-ב...

למעלה