../images/Emo95.gif../images/Emo63.gif שבת שלום
בנים, בנות, שימו לב - יום ששי כבר כאן! ממש בדקות אלה כל אישה ובת מדליקה נרות שבת. אז הנה הסיכום השבועי - מהמם כהרגלו! _____________________________________________________________________ פינת NKOTB (אני מקווה שכולכם יודעים מה אומרים הראשי תיבות האלה! סוד מוחלט בהחלט, חזי חילזון, ןויANGELיון, Chris Ben, servantes, ג´ו1, עומרי מ, נועם 18, מרב, איריס - ברוכים הבאים!
שימרו על המוצצים האלה היטב; הם כרטיס הכניסה שלכם לפורום. ושייקספירית הפכה לתפודית, שתדעו. _____________________________________________________________________ תחרות הכרטיסים האישיים בחסות מרקו ממשיכה להכות גלים בפורום.... לא לשכוח שעוד מעט מאוד יוכרזו הזוכים.....
קאנט וויט בייבי.....
_____________________________________________________________________ השבוע בפורום: לא יותר מדי האמת. היו כמה וכמה נושאים מעניינים אבל הם קצת הלכו לאיבוד בין כל ההודעות של "חזרתי" "הלכתי" "בואו לצ´ט" "מה השעה". מה חבל. לפרטים נוספים נא עיברו לסעיף "דע את הפורום". _____________________________________________________________________ עדכונים, עניינים, וכיו"ב יש עוד חלק ליומן של מומין במאמרי הפורום, כדאי לקרוא. חוצמיזה הצטרפו למאמרים עוד כמה דברים חדשים - וכל הסדר של הקטגוריות במאמרים השתנה. יקח לי עוד כמה ימים ואז זה יהיה מושלם. בינתיים מומלץ ללכת לראות מה יש שם. _____________________________________________________________________ דע את הפורוםפ השבוע נדבר על משהו מאוד חשוב: מה עושים כשלמנהל הפורום נמאס מהפורום שלו? (מצב היפוטטי כמובן). אני אתן לכם דוגמא: קחו למשל פורום לא קטן, עם המון אנשים נהדרים, והמון נושאי שיחה מעניינים. תוסיפו לו כל מיני גולשים שהשד יודע מאיפה צצו. ערבבו בזה הודעות ראשיות מיותרות לחלוטין כמו "אני הולך להביא טוסט", "בואו לצ´ט" וכיו"ב. מה יצא לכם? נכון, פורום משעמם. ויותר מזה. מנהל משועמם. אז אני מודיע חגיגית: השבוע מחקתי יותר מ 25 הודעות ראשיות, ושרשרתי בערך מספר כזה. מהיום אין יותר שרשורים. הודעות דביליות - ימחקו. הודעות שלא קשורות לפורום - ימחקו. ואם תוך שבוע בדיוק לא יהיה כאן הבדל - אני הולך הביתה. אני לא גננת, ואתם לא ילדים בגן. _____________________________________________________________________ שבת שלום לכולם !!!
בנים, בנות, שימו לב - יום ששי כבר כאן! ממש בדקות אלה כל אישה ובת מדליקה נרות שבת. אז הנה הסיכום השבועי - מהמם כהרגלו! _____________________________________________________________________ פינת NKOTB (אני מקווה שכולכם יודעים מה אומרים הראשי תיבות האלה! סוד מוחלט בהחלט, חזי חילזון, ןויANGELיון, Chris Ben, servantes, ג´ו1, עומרי מ, נועם 18, מרב, איריס - ברוכים הבאים!