שבת שלום

MARMELAD

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo63.gif שבת שלום

בנים, בנות, שימו לב - יום ששי כבר כאן! ממש בדקות אלה כל אישה ובת מדליקה נרות שבת. אז הנה הסיכום השבועי - מהמם כהרגלו! _____________________________________________________________________ פינת NKOTB (אני מקווה שכולכם יודעים מה אומרים הראשי תיבות האלה! סוד מוחלט בהחלט, חזי חילזון, ןויANGELיון, Chris Ben, servantes, ג´ו1, עומרי מ, נועם 18, מרב, איריס - ברוכים הבאים!
שימרו על המוצצים האלה היטב; הם כרטיס הכניסה שלכם לפורום. ושייקספירית הפכה לתפודית, שתדעו. _____________________________________________________________________ תחרות הכרטיסים האישיים בחסות מרקו ממשיכה להכות גלים בפורום.... לא לשכוח שעוד מעט מאוד יוכרזו הזוכים.....
קאנט וויט בייבי.....
_____________________________________________________________________ השבוע בפורום: לא יותר מדי האמת. היו כמה וכמה נושאים מעניינים אבל הם קצת הלכו לאיבוד בין כל ההודעות של "חזרתי" "הלכתי" "בואו לצ´ט" "מה השעה". מה חבל. לפרטים נוספים נא עיברו לסעיף "דע את הפורום". _____________________________________________________________________ עדכונים, עניינים, וכיו"ב יש עוד חלק ליומן של מומין במאמרי הפורום, כדאי לקרוא. חוצמיזה הצטרפו למאמרים עוד כמה דברים חדשים - וכל הסדר של הקטגוריות במאמרים השתנה. יקח לי עוד כמה ימים ואז זה יהיה מושלם. בינתיים מומלץ ללכת לראות מה יש שם. _____________________________________________________________________ דע את הפורוםפ השבוע נדבר על משהו מאוד חשוב: מה עושים כשלמנהל הפורום נמאס מהפורום שלו? (מצב היפוטטי כמובן). אני אתן לכם דוגמא: קחו למשל פורום לא קטן, עם המון אנשים נהדרים, והמון נושאי שיחה מעניינים. תוסיפו לו כל מיני גולשים שהשד יודע מאיפה צצו. ערבבו בזה הודעות ראשיות מיותרות לחלוטין כמו "אני הולך להביא טוסט", "בואו לצ´ט" וכיו"ב. מה יצא לכם? נכון, פורום משעמם. ויותר מזה. מנהל משועמם. אז אני מודיע חגיגית: השבוע מחקתי יותר מ 25 הודעות ראשיות, ושרשרתי בערך מספר כזה. מהיום אין יותר שרשורים. הודעות דביליות - ימחקו. הודעות שלא קשורות לפורום - ימחקו. ואם תוך שבוע בדיוק לא יהיה כאן הבדל - אני הולך הביתה. אני לא גננת, ואתם לא ילדים בגן. _____________________________________________________________________ שבת שלום לכולם !!!

Merav85

New member
תודה על המוצץ...

אה.. ודרך אגב... אני כותבת בעברית מירב עם י´... פרט קטן שולי אבל עדיין... (באנגלית אני מעדיפה בלי I) מה הכוונה כשאתה אומר שרשורים? לא הבנתי... שבת שלום..

ladybug 007

New member
לשרשר זה...

לא לפתוח הודעות חדשות בלי סיבה, אלא לשרש אותם בתוך הודעה פתוחה, כדי לא סתם לבזבז מקום בדף אחד של פורום.. קיצר, אם את יכולה תשרשי (אפשר גם ללוח מודעות..) ואם לא תפחתי הודעה חדשה..

Merav85

New member
איפה יש פה לוח מודעות?!

סליחה שאני כזאת בורה...
שוב תודה על ה
מי רואה פה טלנובלות?
?

ladybug 007

New member
הכותרת של אחת ההודעות היא:

"לוח מודעות".. ניסיתי להדגיש את ה-ל אבל לא יצא לי
קיצר, תגלגלי טיפה למטה ותראי..

yoavon1

New member
המממ... רכ קי עני באמט תיפש... ../images/Emo13.gif

מה זה NKOTB
|?! חחחחח....
אני באמת לא יודע...
התגעגעתי אליכם... יואבון

אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה!../images/Emo6.gif

יואבוני! step by step...ooh baby מה איתך?...לא זוכר? תחילת הניינטיז... טוב, בעצם, אין יותר מדי לזכור. רק אותם ואת take that . טוב לראות אותך

Iris17

New member
קיבלתי ../images/Emo95.gif!!

איזה כיף! מה קרה לפינת הלירונר?

MARMELAD

New member
לירונר, תרגע ../images/Emo3.gif

לא הייתה פינת הלירונר כי לא הייתי במצברוח לעשות את הסיכום כרגיל. סורי. גם לי יש ימים כאלה לפעמים. סולח...?
גיא

למעלה