שבת שלום !

MARMELAD

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo34.gif שבת שלום !

הי פורום יקר!!!! עוד יום ששי הגיע. שוב אני יושב לכתוב את הסיכום השבועי. לפני הכל אני רוצה להגיד שוב תודה רבה למאי על הסיכום השבועי של השבוע שעבר. היה שיגי. ולענייננו: _____________________________________________________________________ NKOTB טרל לי, kfir15, וכמובן המהממת.....! ברוכים הבאים! היו עוד כמה גולשים חדשים השבוע בפורום, אבל במסגרת מדיניות ה"הודעת סקס זה לא מספיק לחברות בפורום"... הם ייאלצו לחכות.
_____________________________________________________________________ מזלטובים לסרבנטס היה יומולדת אתמול - לבעז פ (שדרן הרדיו האהוב עליי - היום)...! מזל טוב לשניהם!!
_____________________________________________________________________ חדשות פרק חמישי ביומן של מומין - יעלה למאמרי הפורום בקרוב. בינתים הוא נמצא בפורום. פרק ביומן של מרמלד ברגע שיקרה לו משהו שמצדיק כתיבה..... החתונה של אבא גאה מתקרבת במהירות. אנחנו מחכים לעדכונים ורכילויות. _____________________________________________________________________ מהפורום השבוע היה שבוע שחון יחסית. התאוששנו מהחג, ומהטיול של השביעיה הסודית לגן החיות בירושלים. התוודענו למהממת. התוודענו למשה ומה שהוא רוצה לעשות לנו בשירותים. וזה בלי לציין את הסקרן (שאני הייתי יותר קורא לו חרמן מסקרן... לפי כמות ההודעות שהשאיר בפורום) ושאר חרמני האומה. גשו לפינת דעאתהפורום כדי לקרוא קצת יותר על חרמנים, מציפים, הומופובים ושאר מרעין בישין ומה עושים איתם. מעבר לכך אני חייב להתנצל שגם השבוע הנוכחות שלי הייתה לא כרגיל בפורום. המעבר לשעון ארה"ב וכל מיני סיפורים שמסביב גורמים לזה... אבל אל דאגה. אנחנו עוד נשיב עטרה ליושנה ! מעבר לכך מגיע לסוד מוחלט בהחלט הרבה מזל טוב על הצייאה הראשונה שלו מהארון. ואלון ושרימפ, שנפרדו (כל אחד בנפרד) מבנזוגו.... אנחנו אתכם! שייזדיינו החברים לשעבר
_____________________________________________________________________ פינתריגול מי שר בפירסומת לטונה סטארקיסט? האם זה מיתחזה חסר לב ? או הדבר האמיתי ? כבר כמה שבועות אם לא (כל החיים) יותר שאנחנו תחת מיתקפת הטונה הזאת. הג´ינגל הזה כמו שהוא קליט ככה הוא מאוס.אם פעם עוד הייתי מסוגל לישמוע את הזמרת ולהנות...היום אני ניזכר מייד בפירסומת... לפעמים אני לא יודעת אם אתם בכלל מבינים ממה זמרים מתקיימים ומחזיקים מעמד בארץ הזו. אולי מכרטיסי המתנה שהם מחלקים לכולם בכניסה להופעות ? אולי מהדיסקים שכולם צורבים ? הסיפור שמאחורי הקטע הזה: את השאלה רשם גולש . את התשובה כתבה סי היימן. עזבו עכשיו מה דעתכם על סי היימן, זמרת (בעיניי) ענקית. אפילו יש לי דיסק עם חתימה שלה....
אבל תגידו שזה לא מדהים לראות זמר ששומר על קשר כזה צמוד למעריצים שלו, ולא מדובר באירוח, אלא בנוכחות יומיומית בפורום. כדאי ללכת ולהציץ - פורום סי היימן. אתם עוד תראו שיכתבו על זה בעיתונים. _____________________________________________________________________ דעפורומך אז השבוע, כאמור, נתקלנו בכמה הודעות מאוד מאוד תמוהות, שנכתבו ע"י כל מני טיפוסים לא מוכרים. כאן תמצאו את הנוהל הרגיל לטיפול בטרולים. קחו בחשבון שאם אתם מגיבים להודעות כאלו, ונוצר שרשור, אני כבר לא יכול למחוק את ההודעה, מוזרה ומביכה ככל שתהיה. יחד עם זאת, אם ההודעה תהיה פוגעת במיוחד, או תכלול פרסומת / מספר טלפון, היא תמחק, אז לא כדאי להגיב להודעות כאלו. _____________________________________________________________________ קישור להנאתכם המרובה: דיווין _____________________________________________________________________ שבת שלום. שלא תעמדו לי בכניסות של מועדונים.

אהההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמין - פעם ראשונה שאני מופיע בסיכום
אני מתעלף - ביי...

.m

New member
השביעיה הסודית ../images/Emo6.gif

חבל שאנחנו רק חמישה... לא נורא, העיקר שיש לנו
mai (תמיד שמחה לעשות סיכומי שבוע עבורך)

לירונר

New member
../images/Emo7.gif

בצער רב וביגון קודר אני מכריז על מות "פינת הלירו
" ת.נ.צ.ב.ה

משחק! ת.נ.צ.ב.ה!!../images/Emo103.gif ../images/Emo124.gif

טוב אני מכריז על משחק ת.נ.צ.ב.ה! ואלו החוקים: 1. כול אחד מציע פירוש לראשי התיבות ת.נ.צ.ב.ה.. 2.הפירוש חייב להיות משורשר כתגובה להודעה הזאת(בכול זאת קצת סדר..) 3.מי שיציע את הפירוש הכי מגניב יזכה בפרס ממני(ושלא יעלו לכם רעיונות!!)! משחק נעים, ציפורן חודרנית בשירות הפורום

אני אנסה

ת- תנו נ- ניחוש צ- צודק ה- הרי הציפורן החודרנית מציעה לכם פרס! אי אפשר לומר שלא ניסיתי, אחרי הכל....

אופס שכחתי ב´!!

ת-תנו נ-ניחוש צ-צודק ב- בעזרת התינוק של במבה(ביטוי) ה-הרי הציפורן החודרנית מציעה לכם פרס! ושוב- אי אפשר לומר שלא ניסיתי!

גם אני אנסה../images/Emo15.gif

ת-תדליקו נ-נר צ-צרפתי ב-בתחת של ה-ההומו הזה.. טוב זה לא שלא יצא לי אבל פשוט אני לא יכול להעניק פרס לעצמי (ההשתתפות על עובדים אסורה!) אז יאללה למישהו יש פירוש יותר מאגניב?

../images/Emo32.gifאוח...שאני אמות...../images/Emo99.gif

שכה יהיה לי טוב... אנשים! ראיתם מה הולך עכשיו בערוץ 5? אוח... אני לא מסוגל יותר! מתעמלים אתלטיים וחטובים בצורה שלא תיאמן בכלל... ג´יזס...
התעמלות על מכשירים....טבעות וכו´. פשוט לא ייאמן.
שרק יהיו בריאים. בטעות הגעתי לשם...ממש במקרה.

למעלה