תכנון שבועי D:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifתכנון שבועי D:

יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שלי : יום ראשון - להפגש עם כמה בנות ולעשות עבודה, ללכת לחזרות לצעדה בצופים . יום שני - להתכונן עם חברים לנגן בגיטרה לטקס. יום שלישי -ללכת לצופים יש פעולת שיא . יום רביעי - להיפגש עם כמה ילדים ולתכנן את יום אייל [של הצופים] .. יום חמישי - עהעהאה סוףסוף יום חופשי :] יום שישי - ללכת לצופים .. יום שבת - יאאיי עוד יום חופשי :]

../images/Emo129.gif מסכמתת...

יום ראשון - דיקור יפני ויומולדת לאחותיי!!
יום שני - חוזרת לביצפר ישר למבחן בלשוןן... יום שלישי - מבחן במתמטיקה
יום רביעי -
יום חמישי - מבחן בביולוגיה...ומחוייבות אישית... יום שישי - מסיבת יומולדת לחברהה
יום שבת - לישוןן..

AvrilForEver

New member
אניייי

ראשון-חוג ריקוד-בלט+להתכונן לבוחן בהסטוריה יום שני-ללמוד לאנגלית יום שלישי-ללכת לשוק+להקה בוגרת בריקוד יום רביעי-ללכת להליכה בערב+ללמד ריקוד היפ הופ. יום חמישי-אין יום שישי-ללכת לסרט דמדומים שובXD יום שבת-לנוח

../images/Emo129.gif חחח כןן ../images/Emo6.gif

זה ממש מוזרר...אין לי מושגג..אבל אני חייבת לעשות את זה
גם כן השטויות של הרופאיםם האלהה... (אני תמיד חשבתי שיש רק דיקור סיני XDD)

YuvalSP

New member
D: ../images/Emo203.gif

למרות שעוד יום שבת ואין לי מושג מה אני אעשה בשבוע הבאXD יום ראשון - להגיש שתי עבודות, ללכת לילדה מהכיתה לעשות עבודה יום שני - מבחן, יכול להיות להפגש עם ילדים לעשות עוד עבודה יום שלישי - מבחן, יכול להפגש עם חברות לעשות -עוד- עבודה!! יום רביעי - להגיש שתי עבודות, חוגי סיור יום חמישי - להפגש עם החוגי סיור לקנות אוכל לטיול יום שישי - טיול יום שבת - טיול אגב, גם היום אני עושה שתי עבודות. לעזאזל, כמה עבודות!>< עבודה על עישון, על המצב בעזה (וואי זו עבודה ענקית
), עבודה על הבחירות לראשות הממשלה, עבודה על ארמניה והצגה בערבית (זה גם סוג של עבודה).

OverAndOver

New member
הו כמה עצוב... |במבה|../images/Emo183.gif

להיפרד מפינה זו... נתגבר יום ראשון - ארטיק תחרות בלה בלה מכריחים אותי להשתתף
יום שני - היום היחיד בשבוע שאני לא יהיה בארטיק XD יום שלישי - ארטיק יום רביעי - ארטיק יום חמישי - ארטיק יום שישי - ארטיק XD יום שבת - לישון

YuvalSP

New member
בהצלחה בתחרות!!D: ../images/Emo203.gif

מה תעשי כל השבוע בארטיק?!

OverAndOver

New member
XD |במבה|../images/Emo183.gif

מותר לי לאכול כמה ארטיקים שבא לי
ובאיזה קור שבא לי

../images/Emo80.gifעונהה:]

יום ראשון - המ עוד תחילת שבוע מטיש של בצפר
יום שני - גיטרהD: יום שלישי - אולי ני יעשה הליכה עם חברה.. יום רביעי - כלום יום חמישי - נראלי יש לי מבחן בלשון
יום שישי - יום עבודה אחרון או לפני האחרון במחצית הזאתD: ואז מחליפיםD: ואני בינתיים מקווה שישימו אותי בכל מקום חוץ מהרפת XD יום שבת -

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

יום ראשון - לנסוע לבד לקניון איילון
| יומולדת לאחי הגדול D: | להתחיל את העבודה המפגרת הזאת על התיכון יום שני - לסיים את העבודה | להתכונן למבחן בתנ"ך יום שלישי - הגשת חלק א' של העבודה המפגרת על התיכונים שאין יל מושג איך להתחיל אותה | מבחן בתנ"ך יום רביעי - ראש1 | קצת שקט יום חמישי - קצת חופש יום שישי - הרצאות על בליך, תיכון חדש ותיכון מקיף בבצפר יום שבת - לישון & לדאוג להגיע למקום הראשון בתחרות הצילום של בריטיש איירוויס

nofnof12

New member
עונה

יום ראשון - מסיבת הפתעה לחברה (= יום שני - לא משו מיוחד יום שלישי - תעודות!! יום רביעי - חופשת חורף... בתל אביב עם חברות יום חמישי - חופשת חורף... בתל אביב עם חברות יום שישי - חופשת חורש... ישנה הרבה יום שבת - יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה