תינוקי

../images/Emo95.gif תינוקי

אמא פתח לי אמא לא ´צה אמא בואי אמא בוקי (זה חיבוקי) אמא מים אמא באבו (זה בקבוק) אמא במבה אמא.... והוא, הקטנטן שלי לא יודע כמה אושר הוא מכניס, כמה חום הוא ממלא כמה בזכותו יש לי חיוכים
מ-ל-א. והוא, לא יודע שאת העצב הוא מרחיק ומסלק את כל מה שרע מוחק, הוא לא יודע... אבל אני יודעת... שבזכות תינוק בן שנה וחצי אפשר באושר לגעת.

הוא יודע לורה,

נשבעת לך שהתינוקי שלך יודע, מרגיש, מבחין, רואה, במבט שלך,בחיוך,בחיבוק. ואחר כך כל היתר מאחלת לך המון המון אושר ונחת ממנו

לורה,השיר ילדי היה אמור להיות

בתוך תגובתי הקודמת, מביאה זאת כאן. ילדי כה רכה וענוגה ידך בתוך ידי ילדי. כה זכות ושקופות עיניך בתוך עיני כקרני חמה מלטפות אותי ילדי. מדדה על ארבע מתרפק במבט חונק, אוהב ומחבק אותי חזק ילדי. ואני כקסומה לומדת אותך אמך. איך אוכל לגמול לך ילדי על החם שבך ועל אהבתך על שאותי עשית ילדי מאושרת הגם שהכנסת אותי לעולם כעוורת, ללמוד להבין ואפילו לסלוח ומכל בעיה שיש לא לברוח, איך אגמול לך ילדי? כה איתנה וחזקה ידך בתוך ידי נערי, כה חשאיות ואוהבות עיניך בתוך עיני המחביאות עוד רז מפני נערי. מדדה על שתיים מאיץ פעמיך משאיר אותי מאחוריך נערי. ואני כקסומה לומדת אותך אמך. איך אוכל לגמול לך נערי על טהר המידות ועל אהבתך על שאותי עשית נערי מאושרת הגם שהכנסת אותי לעולם כעוורת, ללמוד להבין וגם לסלוח ומכל בעיה גם היום לא לברוח. איך אגמול לך נערי? עדינה-ו

"ואני...

כקסומה לומדת אותך אמא"---פנינתי, מקסים... קוראת ו-דמעה קטנה זלגה לה, אולי מהתרגשות...אולי...? יפה!!!!!!

אמממממ אוהבת תינוקות מאד../images/Emo6.gif

את השפה שלהם את החיוך שלהם את התמימות שלהם שולחת לך ולו שקית של כוכבי אושר והגנה רק טוב!!!

גחליליתי

את כוכבי האושר וההגנה לוקחת וגם אותם, כן, גם אותם מאמצת לי... איך תמיד את יודעת איזה כוכבים בדיוק לשלוח? איךךךךךךך?
יום קסום

../images/Emo3.gif סוד

אז את האמת אני לא ממש יודעת אני פשוט יושבת לי על הערסל וחושבת ואז הכוכבים מגיעים אלי לבד ואני פותחת שקית וממלאה אותה ושולחת רק טוב!!!

*pank

New member
לורה מקורית

תינוק הוא אושר הממלא את הבית באור אז בקשתי מהפיה הכחולה לשלוח לו מסות של בריאות והגנה לעולל המתוק למסור.

למעלה