תינוקות

נרקי

New member
../images/Emo95.gif תינוקות

כרגע חזרתי מהבית של בנדוד שלי
לפני שבוע הוא הפך לאבא בפעם הראשונה..
התינוקת דומה לו
והיא יפייפיהההההה לאללה!!
החזקתי אותה וכמעט בכיתי מאושר <כאילו הייתה שלי> ופשוט הסתכלתי על הנס הזה ושאלתי.... מתי יגיע תורי להביא מלאך כזה לעולם? גם אתם הרווקים שואלים את עצמכם? מה תרצו קודם? בן או בת? כמה ילדים תרצו?

טל205

New member
למה?

האמת, שכעת לא מתאים לי ילדים בכלל. למי יש כח להיות אבא..

סופה10

New member
../images/Emo95.gif

אני כן גם אני חושבת על הנושא הזה ... ושואלת מתי יגיע תורי.... אני אשמח קודם לבן כי הוא ישמור על האחים והאחיות שלו...

../images/Emo6.gif לירן לירן....

כמה שאנחנו שונים בהקשר הזה..... ילדים זה אושר, זה נס, אחד מגדולי פלאי העולם הזה... לראות אותם נולדים אחרי 9 חודש שהיו בבטן, לראות אותם גדלים, צעד ראשון, מילה ראשונה, שיניים... זה אחד הדברים הכי הכי שיש, חכה לירן אני עוד לא סיימתי איתך....

מותר לי

New member
../images/Emo31.gif

אני מאד אוהבת תינוקות, זה "עם" כל כך תמים וטהור... כל עוד הם לא אצלי- אין לי בעיה איתם (כן, גם אני נמסה מתינוקות אבל לא רוצה אחד בשנים הקרובות
)

CHIKOLULU

New member
מחשבה שנייה...

לדעתי , רובנו רוצים תינוקות בשביל התחושות והרצונות שלנו. תינוקות הם חמודים ומקסימים ,וחץ מזה לכולם יש ,אז מי אנחנו שנמנע מעצמנו את הכבוד? אבל ,במחשבה שנייה ,צריך להבין מה המשמעות בהבאת ילד לעולם. אישית , הייתי שמח אם אנשים היו יותר סגורים על עצמם ,ומבינים טוב מאוד לקראת מה הם הולכים. לצערי ,ברוב המקרים זה לא כך ,וחבל. ילודה נתפסת בעיניי כחוויה מחייבת. לא היית אבא? לא מיצית. אך כש"ילד" מביא ילד... עדיף לוותר..

מסכימה עם כל מילה

ילד לא צריך להביא ילד, ילד לא צריך לבוא לעולם כשההורים שלו לא חשבו על הכל, זה עינוי לילד כשהוא בא לעולם בלי שההורים חשבו על כמה דברים חשובים לפני. מנסיון שלי עם ילדים, אולי כלכלית אני עדיין לא יכולה להרשות לעצמי[גם אין לי עם מי..] אבל מאד הייתי רוצה שיהיה לי קנטצ'יק אני מכירה את כל התהליך ויודעת את הקושי אבל מוכנה לעבור אותו בקלות כי זה שווה את זה! עכשיו רק צריך להתסבסד כלכלית ונישואית

למעלה