סקירת שיר.

NiKi†a

New member
../images/Emo95.gifסקירת שיר.

והפעם - Micro Cuts. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

Keenan RiP

New member
וואי חרשתי תפורום חח

יאללה! מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה!! המשפט המועדף בשיר: Sounds like forks on a plate, blackboard scratched with hate... ואת כל היללות שלו:] זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל להקת קקי מטאל(לינקין,Soad,אוונסנס וכו') ובעיקר לא אווריל! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא רוצה. אף אחד לא יוכל לעשות את השיר הזה יותר טוב ממה שהוא. שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? Squeelz
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כןכןכןכן:] האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מאת'יו צורח?

PumpkinQueen

New member
גררררר.

Micro Cuts. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה גבוה גבוה. המשפט המועדף בשיר: כולו. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כולם. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אין כזאת מפלצת. הביצוע של מיוז הוא הכי הכי מושלם שיכול להיות. שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מושלם. האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא, הוא מושלם. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?----

Franz Ferdinand

New member
אוקיי... אז ככה...

מיקום בערך ברשימת המועדפים שלי - בינוני המשפט המועדף בשיר: To sound like forks on a plate Blackboard scratched with hate זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: כל אמן אחר שקיים חוץ ממיוז! פשוט זה שיר שכל כך מתאים למיוז, אי אפשר להדביק עליו שום סגנון אחר! זה שיר מיוזי טיפוסי. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ראה שאלה קודמת... שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן, מאוד! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בול כמו שצריך! שיר יפיפה! האם יש קטעים מיותרים בשיר? כלל וכלל לא! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מזלגות סורטים צלחת ועושים רעש מזעזע (זה בגלל שזו השורה שאני הכי אוהבת בשיר...)

Dark Muse

New member
אמממ

גבוה מאוד כל הבית הראשון הוא גאוני אשלי סימפסון
NIGHTWISH כן לדעתי השם מייצג יפה את השיר אז אני לא חושב שצריך שם אחר בהחלט מתאים לאופי הדיסק באורך מתאים אין קטעים מיותרים עובר לי הראש המחשבה שמתיו בלאמי גאוני
, השיר הזה מעביר תחושה חזקה של אשמה.

L A D Y B U G 2

New member
אני, אני, אני

Micro Cuts מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: To sound like forks on a plate Blackboard scratched with hate זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כמו שכבר אמרו למעלה... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כמו שאמרו למעלה...א'פחד לא מתאים!!! רק מיוז שם השיר מתאים לתוכן שלו? YEP היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? NOP האם השיר מתאים לאופי הדיסק? A-HA האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? ללללללאאאאאאא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מזלגות, צלחות, לוח, מגפון....

RaSmUs iT

New member
מיקרו קאטסססססססס ../images/Emo99.gif

here i come!!!! מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
ג-ב-ו-ה המשפט המועדף בשיר:
הפזמון זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
אף אחד! רק מיוז מתאימים לשיר כזה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
כנ"ל שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אמממ.. מיקרו קאטס? חחח (אני לא יצירתית במיוחד) היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
מיקרו קאטס זה מצויין האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
מאוד מאוד מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?
חלילה וחס כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
מאט

normajane

New member
...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה! המשפט המועדף בשיר: ממ.. אין ממש זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל אחד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד. זה כזה שיר של מאט. שם השיר מתאים לתוכן שלו? אם הייתי יודעת מה המשמעות שלו זה היה נחמד. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כמובן. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? חתולים שורטים צלחות.

Micro Cuts

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה מאד המשפט המועדף בשיר: הפזמון זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: סלין דיון ועוד רבים אחרים שגם פשוט לא יכולים. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זה יכל להיות מעניין, חבל שהוא מת, ג'ף באקלי, יש גם קול דומה וטווח קולי שיכול בעצם "להחזיק" את השיר. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? מיקרו קטאס זה דווקא מתאים. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים, לא היה אכפת אם היה גם קצת ארוך יותר. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? טירוף, מרגש, מלהיב, השערות סומרות לי מהאקורדים שלי השיר בשילוב הגבהים שמת'יו מגיע.

למעלה